Notices

Thread: O intrebare

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. O intrebare 
    Harnic memouna's Avatar
    In primul,as dori sa spun rand ma bucur ca s a redeschis forumul. As dori sa cer un sfat voua.De multe ori , m am aflat in situatia de a discuta despre islam cu anumite cunostinte,care ridiculizeaza chestia cu cele 40,sau 70(nu stiu nici eu exact) de virgine ,(hurii), promise anumitor barbati(nu stiu nici eu exact,prea multe chestii despre tema aceasta) Nu stiu daca a patit cineva , dar e putin cam jenant,mai ales ca imi inchid gura ei,pt ca nici eu nu stiu exact despre ce e vb,si cum ar trebui sa le inchid eu gura,inainte de a ma face ei pe mine sa ma simt penibil oarecum(chiar aseara am patit ......).Ei rad la chestia aceasta cu virgnele,de se prapadesc ...Va rog sa mi explicati si mie mai bine ,cine stie exact,ca sa stiu si eu la randul meu cum sa explic.Va multumesc .O seara placuta inshaallah.

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by memouna View Post
    Scuze sora mea,dar asa intelesesem...ceva de genul.Chiar vreau sa vad raspunsurile tutror care imi pot da un raspuns,chiar a tuturor.Dar sa incercam sa raspundem cat mai la subiect,la o intrebare nu?si asa e cel mai mic riscul de a se intelege ceva gresit..Imi cer scuze inca odata ,pt ca nu am inteles exact ..O zi buna tuturor inshaallah.

ALLAH sa iti usureze si sa ne usureze tuturor.
    Este o du`a extraordinara care inshaa ALLAH sigur iti va fi de folos, acestea sunt de fapt versetele 25-28.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

3.  
    Harnic memouna's Avatar
    Inshaallah,inshaallah!salam aleukum wa rahmatu Allah wa barakatuh

4.  
    Member
    Eu stiu cam asa: in paradis ai absolut tot ceea ce iti doresti, dar nu trebuie sa uitam niciodata de faptul ca nu ne putem imagina ce ne asteapta. in discutiile cu crestinii as pune accentul pe faptul ca rasplata suprema a credinciosului consta in vederea lui Allah, multumirea Sa...iar restul sunt exemple pentru ca omul simplu sa inteleaga ca va fi fericit si va avea ceea ce isi doreste.

5.  
    Member gaby_m's Avatar
    Assalamu alaikum ua rahmatullahi ua barakatuh! Draga memouna, daca vrei sa stii intr-adevar raspunsul la intrebarea ta, intreaba la o persoana care intr-adevar cunoaste(imam, sheikh, invatat) fiindca parerile noastre pot fi gresite , sau cunostintele noastre incomplete. Daca vrem cunostinte, trebuie sa cautam la cei care cunosc. La fel cum a zis si Maryam, cei care nu stiu , mai bine sa se abtina. Fiindca in religie nu exista " parere proprie" sau "am auzit" sau "mi se pare" fiindca acestea duc doar la inovatii, Astagfirullah. In religie exista doar Coran, Sunna asa cum ne-au transmis-o companionii profetului (salallahu aleihi ua sallam).

Cu cele mai buni intentii

Assalamu alaikum ua rahmatullah!

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks