AishaA (02-24-2008), gabriela guettat (07-18-2007), sara h (12-05-2007)
Thread: Casatorie in Arabia Saudita
Results 1 to 10 of 17
|
|
-
07-17-2007, 05:51 PM
In ultimul timp am intalnit multe surori care urmeaza sa se casatoreasca cu cetateni sauditi. Foarte multe dintre ele nu cunosc faptul ca ptr a te casatori in aceasta tara e necesara o permisiune de la guvernul saudit, fara aceasta casatoria neputandu/se incheia in Ro sau in alta tara. Postez textul de lege in care este stipulat acest lucru. Dragi surori va rog sa va informati inainte de a va aventura intr/o casatorie.
Article 6 of the Saudi intermarriage by-law states: “Any Saudi man/woman who desires to marry a non-Saudi woman/man must have acceptable character, nationality and religion, excluding people belonging to beliefs not approved by the Shariah” (Islamic law). Moreover a foreign national is prohibited from marrying a Saudi woman without the express permission of the Ministry for state.
-
Urmatorii 3 au spus mersi lui batool391 pentru acest subiect
-
-
-
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
07-18-2007, 09:51 PMDragele mele,asha cum precizeaza shi sora Huda,pentru TOATE ESTE VALABIL!
GANDITI-VA DE CINCI ORI INAINTE DE A VA ANGAJA IN CASATORIILE UNDE VI SE PROMITE "MARE CU SAREA"!!!
In multe cazuri DRUMUL DE INTORCERE ESTE FOARTE DIFICIL SI COSTISITOR!
Allah subhanahu wa ta'ala sa va indrume pe calea cea buna inshallah!
AMEEN!
-
-
02-24-2008, 10:04 PM
si romania are regulile ei in privinta casatoriei intre un cetatean roman si unul strain, fie ca are loc aici sau in afara granitelor, indiferent de religie. pentru a afla mai multe va puteni informa de pe site-ul minsiterului afacerilor externe sectiunea vize si servicii consulare.
cu drag a dumneavoastra
Sekhmet[/FLASH][/FONCADRE][/FONCADRE]Cu drag a dumneavoastra Sekhmet
-
03-14-2008, 07:22 PM"Help one another in birr (righteousness, virtue), and taqwa (piety, fear of Allah, God-consciousness), and do not help one another in sinning and transgression. And fear and revere Allah; verily, Allah is severe in punishment." [Soorah al-Maa'idah 5:2]
-
Member

11-11-2008, 10:01 AMDraga Batool stiu ca acest post e din 2007 dar daca mai esti in contact cu surorile care vor sa se casatoreasca Arabia Saudita sau dintre voi care postati pe site sunteti intr o situatie similara ,mi as dori sa putem schimba cateva ideei si poate ati reusit sa va casatoriti ,,cat de greu a fost sa obtineti permisiunea ,care au fost pasii ..etc.
Imi doresc sa ma casatoresc cu un saudit si planuim sa aplicam pentru permisiune anul viitor doar ca as dori sa fiu informata sa stiu la ce sa ma astept ,mai ales ca in sitatiile astea din cate am inteles se pune problema banilor si fara 10.000 usd nu ai intrare macar,nu vorbesc limba araba si chiar daca as vorbi nu cred ca as avea sorti de izbanda avand in vedere ca femeiile nu prea sunt bagate in seama cand vine vorba de legalitati (din cate mi a spus viitorul meu sot ),ar fi multe de spus haide ti sa continuam topicul daca aveti mai multe informatii
Astept intrebarile ,adaugarile si sfaturile voastre
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |