Thread: Eid Mubarak
Results 1 to 10 of 10
|
|
-
-
Urmatorii 7 au spus mersi lui gabriela guettat pentru acest subiect
-
12-08-2008, 12:13 AM

Aid mubarak
Amen surioaraCel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
12-08-2008, 03:02 AM
Eid mubarak
Inshallah Allah sa fie multumit de toti cei care au mers la hajj dar si de noi ceilalati care nu am avut aceasta posibilitate.Allah sa primesca postul celor care au postit.
Eid mubarak tuturor musulmanilor
-
-
12-08-2008, 12:38 PM
Assalam aleicum!!!!!!
Ma alatur si eu felicitarilor, Eid Mubarac. Allah sa ne intareasca credinta si sa ne faca dintre locuitorii Raiului !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed
:"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
-
-
membru de onoare

12-09-2008, 03:29 PM

Inshaa ALLAH anul urmator sa fim la Muntele Arafat!!!!
Inshaa ALLAH de Harul si de Indurarea lui ALLAH sa va bucurati caci acestea sunt mai bune decat toate cate se strang!
Inshaa ALLAH sa fiti/fim dintre cei de care ALLAH este multumit!
Inshaa ALLAH sa aveti parte de ajutor si usurare, de rabdare si de iertare, de pace si de liniste!
Inshaa ALLAH sa va fie primite rugile, rugaciunile, zilele de post, ruku, sujud, lacrimile, cainta!
Inshaa ALLAH, prin mare Mila Sa sa va apere de orice rau, de fitnah acestei vieti si de fitnah mortii, de fitnah mormantului si a lui dajal.
ALLAH maakum!
KUL `AM TU WA ANTUM BIL HEIR!
EID MUBARAK!

-
12-10-2008, 01:23 AM
Salam walekoum warahmatullah wabarakatu!
Eid mubarak si haji mabrur celor care au avut bucuria de a infaptui acest ritual!
"Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |