Notices

Results 1 to 6 of 6
  1. Cat de organizate suntetzi? 
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates

O intrebare destul de des intalnita ``cat de organizate suntem?``

Ce anume este prioritar pentru voi?

Bineantzels ca vom aborda toate sfaturile shi propunerile facute.

Deci cu ce incepem?

2. Mersi gabriela guettat de la :

batool391 (07-08-2009)

3.  
    moderator aiscia's Avatar
    Wa aleikum salam

Nu stiu daca am inteles bine tema subiectlui si sper sa nu fiu off-topic

Asa :In ceea ce priveste educatia copiilor ma auto-numesc o mama organizata...
    Adica am facut un program care trebuie respectat, un program care include hranire,spalare, studiare Qur'an ( in cazul lui fatima), recreere prin desen si desene animate , joaca, plimbare, somn.
    Copiii si sotul sunt prioritatea mea in aceasta viata , bineinteles dupa actele de adorare pentru Allah (acte care ar trebui sa fie prioritatea tuturor musulmanilor).
    Iar printre altele, necesitatea number 1 e sa stau cand pot, pe rasarit si pe yahoo cu surioarele mele dragi, Allah sa fie multumit de ele...

Deci, cam asta este organizarea mea zilnica
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

4.  
    moderator Saira's Avatar
    Assalamu alaykum

Gabita, la ce te-ai referit mai exact? Organizate cu familiile, cu copiii, cu programul lor? Sau inclusiv acasa, organizate cu lucrurile, cu activitatile de zi cu zi? Sau...organizate prin natura noastra, sa ne "organizam" pe noi insine si viata pana la cele mai mici amanunte (daca am putea)? Adica sa vrem "sa detinem controlul"?

5.  
    moderator batool391's Avatar

In general stiu cu o zi inainte ce am de facut, imi respect programul. Nu prea mi se intampla sa nu stiu ce sa fac mai intai.

6.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates

Saira ,totul este discutabil,cele care au familii,shi celor care inca nu au,prioritatzile,cum le vedem,shi daca ceea ce facem este bine;nu pana la cele mai mici amanunte,dar in mare cat de organizatzi suntem.

Cea ce spune Aiscia,in privintza copiilor,mashalla se considera o mama -organizata.
    Din punctul meu de vedere ceea ce face sora noastra Aiscia este foarte normal ca orice mama sa faca,da ma intreb,
    ``Aisicia pentru tine mai ai timp?``,
    AICI e bine sa vedem,``organizarea``ta itzi lasa un pic de timp respiro-cum se zice.

Aici vroiam sa ajung,suntem sotzii,mame,dar OARE SUNTEM bine organizate?
    De aceea am zis ca totul devine discutabil.

Deci discutzia ramane in continuare organzite sau nu suntem organizate,ce putem remedia,ce putem schimba..asta o sa discutam cand o sa auzim mai multe pareri,ale celor care bineantzels vor sa ajute ceva la acest subiect.

7.  
    moderator aiscia's Avatar
    Quote Originally Posted by gabriela guettat View Post
    [COLOR="Navy"]

.

Cea ce spune Aiscia,in privintza copiilor,mashalla se considera o mama -organizata.
    Din punctul meu de vedere ceea ce face sora noastra Aiscia este foarte normal ca orice mama sa faca,da ma intreb,
    ``Aisicia pentru tine mai ai timp?``,
    AICI e bine sa vedem,``organizarea``ta itzi lasa un pic de timp respiro-cum se zice.

COLOR]
    Pai, surioara, e adevarat ca toate mamele fac ceea ce am scriu eu, dar nu toate sunt organizate in asta...Si, timp pentru mine? Este timpul care il dedic forumului, messengeru-lui...Acesta este respiro-ul meu...
    Si asta pentru ca nu am alte pasiuni, sport imi e lene sa fac,cumparaturile nu le incadrez in treburile interesante si plimbarile le fac tot cu familia

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks