Buna ziua & Assalamu alaikom.
Dragi surori & frati.
Mi-am propus sa deschid in acest forum intitulat "Viata de cuplu" un sub forum intitulat "Consiliere Matrimoniala" pentru oricine care are probleme matrimoniale.
Inchallah impreuna o sa incercam sa rezolvam orice problema prin prisma religiei .
Am o sugestie importanta si astept votul vostru ..
Eu propun ca sa respectam intimitatea celor care pun intrebari , astfel incat nimeni sa nu aiba acces la forumul respectiv decat cel care pune intrebarea si eu cel care ii raspund.
Ce spuneti ?
Sau il vreti deschis sa poata oricine sa vada subiectul si sa raspunda ??
astept votul vostru .
View Poll Results: Forum pentru consiliere matrimoniala
- Voters
- 14. You may not vote on this poll
-
Sa fie deschis pentru oricine sa asiste la rezolvarea problemelor
9 64.29% -
Sa fie inchis , si doar cei care au propus o problema sa vada raspunsul
5 35.71%
Results 11 to 19 of 19
|
|
-
03-15-2006, 12:37 AM
-
03-16-2006, 09:11 AM
Salam,
Am nevoie de ceva sfaturi,luna viitoare ma voi casatori cu un musulman,el locuieste in anglia si eu in romania.trebuie sa gasesc un imam,o moschee nu stiu daca am nevoie de inele,va rog sa ma ajutati ,orice sfaturi sunt binevenite.va multumesc
-
03-16-2006, 02:31 PMDraga catalina.
Originally Posted by catalina_d
Bine ai venit printre noi .
iti doresc o sedere placuta.
Ti-am raspuns la cererea ta la adresa http://www.rasarit.com/vb/showthread.php?t=42
Daca ai intrebari poti sa le pui in postul repsectiv.
-
membru de onoare

03-19-2006, 02:26 AMEu nu sunt in masura sa dau sfaturi,pentru ca de cele mai ulte ori nici pe mine nu ma sfatuiesc cum trebuie
Originally Posted by catalina_d
,dar inainte de a te casatori,gandeste-te bine dc numai el va fi musulman in aceasta casatorie si Inshaa ALLAH aceasta sa fie o treaba buna...Nu e problema de moschee ,sunt si la Liga culturala Islamica (fabrica de gheata 14) si la Taiba(sos. Colentina 373) si la Moscheea din crangasi si la cea din pieptanari imami care va vor casatori...insa nu asta este complexitatea actului...
Cat despre inele,nu-ti trebuie,stai linistita.
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
03-19-2006, 02:28 PMSW RW BW,votul sa fie deschis, iar pentru lucruri mai ''intime''sa se scrie un ''PM''de persoana care are intrebari la persoana aleasa sa raspunda.Dar pentru cazuri generale toti avem cate ceva de spus.Ma puteti incadra si pe mine in persoanele care au ''vechime in casatorie(23 de ani)''.
Cu toate ca mi-ar place sa cred ca nu sunt probleme, ci numai un schimb de idei.
SW RW BW
-
03-19-2006, 02:54 PM
Eu propun admin sa termine cu votul si sa-l faca deschis...daca asa vor fetele. De altfel, catalina se casatoreste luna viitoare,daca admin tine votul pana in 25 martie, ce o sa faca catalina, o sa primeasca sfaturi in noaptea nuntii? Are multe de aflat...numai sa mai aiba chef de casatorie cu sfaturile noastre
-
03-19-2006, 03:25 PMEu nu va inteleg.
Originally Posted by amal
Conciliere matrimoniala este facuta pentru cei care sunt deja casatoriti si au probleme .
Puteti sa dati sfaturi pentru catalina in forumul "Viata de cuplu" si astept sa voteze toti ..
N.B. Dupa ce o sa fie activat forumul pentru Consiliere , o sa mut subiectele legate de aceasta la forumul respectiv.
Cu stima.
-
Deosebit

03-19-2006, 05:45 PMsi eu sunt de acord sa scrie si vizitatorii. asa isi pot pastra anonimatul cei care doresc.unii dintre noi poate au mai mult curaj sa-si expuna problemele sub anonimat.
-
-
membru de onoare

03-24-2006, 07:00 PM
Sper sa iasa totul bine dar sa te interesezi de toate actele necesare pentru ca o casatorie religioasa facuta in Romania la moschee nu e valabila in Anglia si cum ai nevoie de viza nu o sa poti calatori. cel mai bine e sa te casatoresti si la Primarie in Bucuresti ca sa fie totul fara probleme.
felicitari pentru casatorie
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |