Notices

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
  1. De ce a fost banata alina? 
    Membru Special Anna's Avatar
    salam alikum wa rahmatu Allah wa barakatuh
    de ce a fost banata alina?
    AishaA...
    tocmai am vazut in profilul ei ca este banata??
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

2. Urmatorii 3 au spus mersi lui Anna pentru acest subiect

Gabriela Gharabli (02-07-2009), Mariyah (02-02-2009), Saira (02-03-2009)

3.  
    Deosebit Mariyah's Avatar
    waleikum salam

da, da si pe mine ma intereseaza si cred ca pe toata lumea.
    Daca a fost din greseala, sa se remedieze cat mai curand.
    Daca a fost o masura abuziva atunci sa ni se comunice oficial motivul pt ca sa vedem ce putem face. Eventual, protest, pt ca toata lumea vrea sa se intoarca Alina pe forum.

Asteptam cu nerabdare raspunsul oficial in scris.

4.  
    Harnic umalkasem's Avatar
    Assalam aleicum.
    Si eu acum ma gindeam sai scriu pe privat si so intreb de ce au scoso de pe forum si am vazut aceasta postare.Si eu nu inteleg de ce ?
    Allah sa ne aiba in Marea Mila Sa .

"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
    A spus Prorocul Muhamed :"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"

5.  
    Da buna idee cu luatul la intrebari prin email a adminului ca asa vad ca stam precum capsunarii la ghiseul pt viza in spania.
    Nimeni nu misca un deget pe tastatura .

6.  
    Assalamu aleikum,

de obicei toata lumea e atat de prompta sa raspunda insa cum se tace. Oameni buni, un cont a fost suspendat in fata noastra insa nu ni s-a dat nici un motiv.
    Vi se pare corect, firesc?
    E vorba de suspendarea unui cont al unei surori musulmane si nu al unei oi ratacite ajunsa aici din greseala pe forum.
    Profetul s-a dus sa intrebe de sanatate pe femeia care ii era vecina si care in fiecare zi ii punea gunoi la usa, arunca cu mizerii in el si pentru ea, el s-a ingrijorat, daramite pentru un musulman?

7.  
    moderator Saira's Avatar
    Assalamu alaykum

Doar ce am poposit pe forum si citesc in ordinea subforumurilor,deci habar nu aveam ca Aisha e banata. Ma duc sa incerc sa "ma prind" de ce.

...poate pentru ca argumentele ei supara uneori? Nu stiu,zic si eu.... SubhanAllah,in ultimul timp e asa o atmosfera apasatoare...

8.  
    Alina, da e numele parca predestinat unei persoane care trebuie sa sufere o drama din cauza altora. Nu e vb de Alina din Gaza, ci de Alina sora noastra, alias AishaA, pe care o vedeam frecvent la emisiunea despre Islam, la conferinte, la targuri de carte islamica. Eu observ ca treceti pe langa subiect si nu dati nici un raspuns, nici o lamurire.
    Am observat ca atunci cand cineva are ceva de scris care ne convine noua, umplem paginile cu mashaAllah.Mai ales daca este o traducere mot-a - mot dupa un autor cunoscut.Dar daca cineva spune ceva pentru care nu avem argumente din islam, dar nici nu ne convine, atunci stergem postarile si banam userul.

9.  
    Quote Originally Posted by Saira View Post
    Assalamu alaykum

Doar ce am poposit pe forum si citesc in ordinea subforumurilor,deci habar nu aveam ca Aisha e banata. Ma duc sa incerc sa "ma prind" de ce.

...poate pentru ca argumentele ei supara uneori? Nu stiu,zic si eu.... SubhanAllah,in ultimul timp e asa o atmosfera apasatoare...

Banarea nu reprezinta o solutie. Ideile, argumentele Alinei nu vor fi distruse. Ea ca persoana poate fi banata dar ideile sale nu, niciodata .Istoria ne- a ---------------strat ca cenzura si inchizitia intotdeauna au pierdut. Singura arma impotriva ideilor proaste, sunt intotdeauna ideile bune.

10.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Quote Originally Posted by Saira View Post
    Assalamu alaykum

chiar daca uneori nu suntem de acord una cu cealalta ar trebui sa ne banam?
    si de ce restul forumului tace? parca suntem surori....nu?
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

11.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by Anna View Post
    chiar daca uneori nu suntem de acord una cu cealalta ar trebui sa ne banam?
    si de ce restul forumului tace? parca suntem surori....nu?

Pai iti dai seama ca nici eu nu sunt de acord cu cenzura,la samaha Allah. Dar altfel ce motiv ar putea exista? E grav daca am ajuns sa banam toti membrii care nu se conformeaza unor opinii ce iau amploare pe forum (nu conteaza cat de corecte sunt ele). Pana la urma sunt multi care au pareri diferite de noi,atat muslimi cat si de alta religie,dar cu politica pumnului in gura nu s-ar mai fi reusit niciodata o actiune de dawa sau anularea unor stereotipii cu privire la islam...

Page 1 of 2 12 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks