Thread: Modele de jilbab islamice
Results 1 to 10 of 12
|
-
07-03-2009, 03:07 PMDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui aiscia pentru acest subiect
-
07-06-2009, 03:17 AM
cineva din Arabia Saudita s-a plans ca a fost oprita de politie pe strada pt ca jilbabul nu era complet negru; avea si o cusatura de culoare aurie.
asta ar insemna ca pentru ei orice nu e uniform negru e pacat?!
pe ce se bazeaza oare?
eu nu am cunostinte atat de vaste despre islam, asa ca ma intreb oare este un temei religios sa interzica orice "abatere" de la jilbab complet negru sau tine de frica de a nu introduce tendinte noi care ar duce ulterior la alte "reforme" nedorite in domeniul vestimentatiei?
-
07-06-2009, 10:11 PM
Cu siguranta a fost o interventie a politiei 7aram dictata de regulile conservatoare deja prestabilite din Arabia Saudita. Nu e neaparat Islam.
-
07-08-2009, 11:52 PM
Fiecare tara araba isi are propriile ei particularitati in codul vestimentar. O dunga aurie intr-o tara e ceva obisnuit, de exemplu in Pakistan, iar intr-o tara ca Arabia Saudita aceasta este o abatere de la regula. S-au facut studii despre perceptia femeii in fctie de modelul de abaye purtata in Arabia Saudita si rezultatul a fost ca o abaie simpla este considerata semn de modestie si religiozitate.
-
07-21-2009, 02:48 AM
Unde sunt pozele ???
Si ce daca au oprit-o ? au dreptate si sustinerea mea
-
07-21-2009, 11:16 AM
-
07-21-2009, 06:31 PM
Salam aleikum
Vad ca pozele au disparut...Am sa pun site-ul si acolo se pot vedea mai multe modele dragute...
http://www.islamicdesignhouse.com/ap...asual-Jilbabs/
Wa aleikum salam
-
07-22-2009, 08:44 PMMie nu mi se pare ca daca avea o cusatura aurie atunci femeia merita sa fie oprita. Unde scrie in Islam ca esti mai putin religios daca ai o dunga aurie pe haina...totusi mi se pare cam mult....insa asta este situatia acolo bine ca l-am convins pe sotul sa nu ia un job acolo, era dezastru pentru mine
-
08-10-2009, 01:39 PM
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
-
08-10-2009, 08:22 PM
assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
postez si eu inshaAllah, cateva modele de Jilbab si Abaya...simple...din pacate, netul este plin de siteuri care prezinta o adevarata "moda islamica", care de multe ori, nu are nimic islamic...
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |