assalamu alaykum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu
...nota moderatorului: imi pare rau, linkurile erau toate stricate...
Thread: Anashid-2
Results 31 to 40 of 42
|
-
-
01-18-2011, 03:26 AM
Tatăl meu este ateu...Nu l-am văzut "agitându-se" pentru nicio religie..... evalvia nu "l-a dat pe usă afară" niciodată....însă
Îmi aduc aminte, cu nişte ani în urmă, tata avea crize puternice de stomac din cauza unui ulcer duodenal....
Pe vremea aceea nu eram muslima...habar nu aveam de poziţia sujjud...şi trecând prin dreptul camerei lui l-am văzut în poziţie de sujjud... n-am zis nimic...m-am dus la mama şi am întrebat-o: ce are tata de stă în poziţia aia ciudată!!!
Mama mi-a răspuns: Îl doare stomacul de la ulcer...şi tac'tu zice că numai în poziţia aia îi trece durerea!!!Noi am propus cerurilor, pământului şi munţilor sarcina de a purta povara Adevărului, dar ele au refuzat să o poarte şi le-a fost teamă de ea, însă s-a încărcat omul cu ea, căci el este tare nedrept [faţă de el însuşi] şi tare neştiutor
-
-
02-09-2011, 06:43 PM
O DOAMNE IARTA-MA CAND MA PLANG
acum imi fac morala mie.cateodata asa ma mai plang si cand ma trezesc imi dau seama ca unele persoane de varsta mea au mult mai mari probleme dar totusi nu se plang.
acest nasheed ma trezeste
Astazi in autobuz am vazut o fata cu parul blond
Si mi-am dorit sa fiu ca ea,cand deodata s-a ridicat sa plece.
Am vazut-o schiopatand pe culoar,
Avea doar un picior si se sprijinea intr-o carja.
Insa in timp ce trecea mi-a zambit
Am doua picioare si lumea e a mea.
M-am oprit sa cumpar cateva bomboane
Baiatul care le vindea era asa dragut
Am vorbit cu el,parea asa de bucuros
Daca intarzii,nu este nici o problema
Si cand am plecat mi-a spus:
Iti multumesc ai fost asa amabil...dar stii eu sunt orb!
Am doi ochi si lumea e a mea.
Am vazut un copil cu ochii tristi.
Statea si se uita la altii cum se joaca,
Nu stia ce sa faca.
M-am oprit o clipa si i-am spus:
Dragule,de ce nu te joci cu ceilalti?
El se uita inainte,fara sa spuna nimic.
Si mi-am dat seama....nu auzea.
Am doua urechi si lumea e a mea.
Am doua picioare care ma poarta unde imi doresc..
Ochi pentru a vedea stralucirea apusului,
Urechi pentru a auzi ceea ce stiu
Am fost intra-adevar binecuvantat,lumea e a mea."Citeşte Quranul şi lumina Raiului va coborî pe pământ."
-
02-17-2011, 07:47 PM
ei surioara ti-am luat-o inainte tocmai am primit traducerea,nu stiu cat e de corecta.
Where is the charter that we will be meeting
Where proof of serenity
Why u run away from me in the corridors of estrangement
No excuse for you, my friend, so kill that fraternity
Or it's just friendship relation at prosperity time
And If the matter become more difficult and intensified scourge
I called my friend and I called you again until I felt despair
My voice become so weak and u killed all friendship meaning
Even u break all the dream to be my best friend
Everything after you my friend become like dust in my eyes
Oh my friend why we become like stranger
Oh the distance between me and u become like the distance between the earth and the sky
We become stranger like the morning and the evening
U forget the meaning of Fraternity
Why dampened our relationship so
I pleased you my friend if you moved away in this world
Please remember to pray for me and for us to meet and if this not occuered we will stay friend
Pray my friend pray for me"Citeşte Quranul şi lumina Raiului va coborî pe pământ."
-
03-12-2011, 05:32 PM
Assalam aleicum
Iata inca un nashid extraordinar,care ne vorbeste despre faptul ca dupa greu,vine usorul
Allah sa ne ajute sa trecem peste toate greutatile vietii
nota moderatorului: ATENTIE - muzica instrumentala!...
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed :"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
03-12-2011, 05:39 PM
Mashaallah
El este Muhammad,profetul lui Allah
Subhanallah
“"...Or se poate intimpla ca voi sa uriti un lucru care este bun pt voi si sa iubiti un lucru care este rau pt voi.Dar Allah stie ,in vreme ce voi nu stiti."(Baqara:216)..”
A spus Prorocul Muhamed :"Daca ar sti dreptcredinciosul cita pedeapsa este la Allah,nimeni nu ar spera la Raiul Lui;iar daca ar sti necredinciosul cita mila are Allah ,nimeni nu si-ar pierde speranta de a fi in Raiul Sau"
-
03-12-2011, 05:54 PM
Allah sa-i ajute pe toti fratii si surorile noastre din Palestina
-
03-12-2011, 05:58 PM
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
-
03-12-2011, 07:40 PM
Geazac Allahu hairan sora , nu vreau sa ma abat de la tema ,caci aici de fapt din cite inteleg se posteaza video , dar ,sunt diferite opinii ale invatatilor si omul alege ceea ce simte el ca e corect ,avind ca dovada hadise si aiate din Coran .
As vrea aici sa aduc doar un abzat din cartea "Permis si interzis"
Trimisul lui Allah (Allah sa-l binecuvinteze si sa-l miluiasca ) a zis : "Faptele sunt judecate dupa intentii.Fiecare om are parte de ceea ce a intentionat ."
Acela care a intentionat prin ascultarea cintecelor obtinerea unui ajutor pt nesupunere fata de Allah,acela se afla in ratacire.Acela care a intentionat prin ascultarea cintecelor obtinerea unui ajutor impotriva nesupunerii fata de Allah ,acela se afla in supunere fata de Allah Preaputernicul si Preainaltul.Cel care-si indeamna sufletul prin aceasta la evlavie este supus si implineste bine,iar fapta sa face parte din adevar.
-
03-12-2011, 10:59 PM
assalamu alaykum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
draga surioara umalkasem, atat timp cat exista clare dovezi ca muzica este interzisa si instrumentele la fel, nu vad de ce am apela la intentie: este ca si cum m-as parfuma - spunand "ma parfumez pentru mine, nu pentru a seduce barbatii de pe strada - deci intentia conteaza!"...
imi pare rau ca nu am acum timp sa traduc dovezile din Qur'an si Sunnah, si verdictele, de aceea am dat linkul, insa inshaAllah, o sa caut, cu siguranta avem chiar aici in forum un thread cu privire la muzica...Este permisa muzica, in Islam?...
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |