assalamu alaikum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
jazakAllahu khairan, surioara Hayat!...
...inshaallah, fie ca Allah ta'ala sa te rasplateasca pentru a ne fi impartasit aceste linkuri...
...atentie insa, la faptul ca unele dintre aceste nasheeduri sant acompaniate de instrumente muzicale , iar unul chiar prezinta o femeie musulmana, cantand pe scena!...
...un nasheed islamic, trebuie sa fie islamic, nu numai din punct de vedere al textului, ci si al interpretului si al acompaniamentului muzical ...daca ati observat, majoritatea interpretilor prezinta nasheeduri vocale, fara instrumente, afara de tobe...alhamdulillah!...
...pentru mai multe amanunte cu privire la muzica si cantec in Islam:
http://muttaqun.com/music.html
assalamu alaikum
Thread: Anashid-2
Results 1 to 10 of 42
|
-
-
04-22-2007, 02:02 PM
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
-
-
04-22-2007, 05:17 PM
salamu alaikum wr wb
mie sincer cel mai mult imi plac al lui sami yusuf si yusuf islam (cat stevens) si da intr-adevar au un efect benefic asupra credintei
ma simt plina de putere si mandrie ascultandu-le
am si eu cateva piese de ale lor.sa-mi spune-ti daca le doriti.
sunt MINUNATE!
-
04-22-2007, 08:32 PMcu mare placere surioara draga...eu ma simt impacata cand le ascult...
multumim pt sfaturi draga surioara...ce-i drept ai dreptate insa eu cred ca sunt frumoase..am incercat cu greu sa nu mai ascult muzica si sa ascult nasheed ca acestea chiar dc unele nu sunt foarte islamice asa cum ai expus tu surioara..cred ca e bine sa le ascult si pe acestea in loc de muzica "haraam"...eu sunt muslimah de 3-4 luni si inca nu pot schimba prea multe...
afwan
sigurrrr..postati aici ce nasheeduri va plac.pt asta e threadul!!!
-
04-23-2007, 12:19 PMNasheeds - ZAIN BHIKHA
Give Thanks to Allah
Have you heard?
To the memory of all the brothers and sisters who lost their lives in the name of Islam, over the past 100 years
The heart of a muslim ( mashaallah)
Wedding song
Orphan child
Deen-il-Islam (mashaallah)
Selawat
:smile06:
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
-
-
04-23-2007, 11:55 PM
intrati pe idul ISLAMGIFT@YAHOO.COM ,parola e NASHEED si in inbox gasiti mailuri de unde descarcati piese.eu tot uploadez incep cu sami yusuf......
-
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |