In numele Lui ALLAH Cel Milostiv Indurator .
Dupa cum stiti , anul trecut nu am putut sa fiu prezent de Ramadan , asa ca anul asta intenstionez inchallah sa fac un concurs Islamic in timpul lunii Ramadan .
Conditile sunt foarte simple :
- Cei care doresc sa participe sa se inscrie in acest subiect .
- Numarul minim pe care trebuie sa-l aiba un membru ca sa poata sa se inscrie in concurs este : Minim 50 postari in forum .
- Toate intrebarile trebuie sa aiba un raspuns , indeferent daca raspunsul este gresit sau nu trebuie sa-l trimiteti .
- Intrebarile o sa fie publicate cat de repede posibil , inchallah pana in maxim 10 ramadan .
- Raspunsurile trebuie predate pana in maxim 5 shawal (la 5 zile dupa terminarea ramadanului) .
- Intrebarile o sa le public in forum iar raspunsurile o sa le trimiteti prin mail , toate deodata .
- Inscrierea se incepe astazi si se termina in 30 august 2009
----------------
Nu vrea sa va spun care sunt castigurile , ca vreau sa concurati de dragul de a concura , mai ales ca acest concurs este unul islamic .
Daca aveti nelamuriri / intrebari va rog sa le puneti in acest subiect .
ALLAH sa fie cu noi .
La multi ani .
Suleiman ,
Concurentii :
- Aiscia
- Hayat
- Maryam
- Genan
- Mariyah
- Sara
- Anna
- gabriela guettat
- Alexyna
- Amal
Thread: Concurs de Ramadan
Results 11 to 20 of 21
|
|
-
08-18-2009, 05:33 PM
Last edited by suleiman; 08-26-2009 at 07:35 PM. Reason: Editare
-
-
-
08-24-2009, 12:16 AM
Amin sora Gabi ,
Unde sunteti ? dintre toti membrii numai 8 vor sa se inscrie la concurs ?!
-
Deosebit

08-26-2009, 03:46 PMSlam alikom ,
Eu una nu ma inscriu de frica . Cunostintele mele de islam nu sunt atat de vaste cat sa intru intr-un concurs . Presupun ca si ceilalti crestini de pe forum sunt aceeasi situatie dar nu vorbesc in numele lor . Personal stau deoparte .
-
-
08-26-2009, 07:32 PM
Concursul nu este ca sa va faceti de rusine , si nici sa aratati cat de profesoare in Islam sunteti . Lucrul care nu-ti face rau normal ca iti face bine .
Intrebarile mele , o sa aveti timp de 3 saptamani sa raspundeti la ele , si in 3 saptamani eu am invatat o treime din cate stiu acuma din limba romana .
Ceea ce ma mira , ca o domnisoara nemusulmana a avut curajul sa scrie in acest subiect , si surorile care sunt de cand e rasaritul , au trecut sa citeasca si departe au stat
-
Deosebit

08-27-2009, 01:00 PMSlam alikom ,
De fapt da . Particip si eu macar asa am sansa sa mai citesc si eu si aflu mai multe . Vorba domnului Suleiman nu are ce sa faca rau .
-
08-27-2009, 06:46 PM
Salam aleykum
Bine v-am gasit dragii mei.
Daca ma primiti si pe mine
ma inscriu si eu
"When we look for strength in ourselves,we will be weak.When we look for strenght in Allah,we will be invincible."
-
08-27-2009, 08:27 PM
-
-
09-04-2009, 12:47 AM
Curand inchallah , si cer scuze ca am intarziat , sunt foarte ocupat .
Nu va faceti griji , ca o sa va dau si zile in plus pentru raspunsuri .
Inca o data cer scuze .
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |