Results 1 to 10 of 34
|
|
-
Deosebit

02-21-2008, 06:48 PM
e nevoie de 1 milion semnaturi...s-au strans doar 2000 si ceva...un lung drum dar fiecare semnatura conteaza! ajuta surorile prin semnarea petitiei! un lucru atat de mic pt tine dar atat de mare pt ele...
http://www.mercymankind.org/projects...qpetition.html

-
Urmatorii 8 au spus mersi lui Hayat pentru acest subiect
-
-
-
-
-
02-21-2008, 09:34 PM
as'salamu 'alaikum
cred ca ar trebui semnata aceasta petitie de orice femeie din lume caci este dureros pentru oricare sa trebuiasca sa recurga la aceste metode pentru a supravietui. propun, daca exista aceasta posiblitate, sa transmitem acest mesaj pe orice cale aflata la dispiztie: messenger (yahoo, msn, skype, irc, aol), e-mail.
cu drag
-
-
-
02-21-2008, 10:53 PM
Am semnat si eu acesta petitie am fost a 2162 persoana .Chiar daca nu se vor stringe un milion de semnaturi important este sa dovedim ca ne pasa de soarta surorilor noastre din Irak
-
02-22-2008, 07:57 AM
Sa speram ca se vor strange semnaturile... eu am fost a 2185-a
"Allah spune Eu sunt cu robul Meu atunci când el se gândeşte la Mine, şi dacă el Mă pomeneşte în sufletul lui, îl pomenesc şi Eu în suflet şi dacă Mă pomeneşte într-o mulţime atunci îl pomenesc şi Eu într-o mulţime mai bună."
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

inshaALLAH sa se stranga toate semnaturile.