))) faza tare mult noroc la loto iubita ....
pupik
Thread: Felicitari ai castigat !!!
Results 1 to 6 of 6
|
|
-
07-24-2008, 06:41 PM
Din ciclul se ne distram, astazi am crezut ca a dat norocul peste mine, cum bine stiim cu totii Traim in Romania Tara tuturor posibilitatilor.
„ ORANGE: Felicitari ai castigat un Logan Sandero cu promotia 36 de numere norocoase. Pentru revendicare si validare suna acum la 0765.433.388....”.(oricum e cartela reancarcabila, si din cercetari am gasit o gramada de numere folosite in scopul fraudarii...sa stiti sa va feriti)
Primul lucru care l-am gandit a fost TEAPA, elhamduliallah insa nu poti crede chiar asa.
Dar daca lucrurile se opreau aici nu mi-as fi permis sa va impartasesc aceasta intamplare, mesajul initaial ajunge dimineata,apoi la orele 15 „reprezentantii” rel. Clientii ne contacteaza sa ne informeze ca citez : „Ma numesc Toma Andrei din cadrul companiei Dacia Groupe Renault Romania si vreau sa va anunt ca sunteti FERICITA CASTIGATORE al unuia dintre noile modele Logan Sandero, fiecare avand o valoare de 11000 de euro. Numarul dvs de mobil a fost ales aleatoriu din baza de date.....” Imediat ma gandesc subhanallah a dat norocul peste mine si asta numai ca am abonament la telefon mobil si mai este si de la servici, waw ce noroc.
Sceptica le spun ca sincer la cate povesti am auzit as dori sa mi se ofere informatii mult mai credibile, drept urmare sa-mi transmita la o adresa de e-mail indicata, detalii de organizare si termenii –conditii, dovada publicarii in presa cat si lista castigatorilor care trebuie sa existe oficial in cadrul companiei, dupa care vom stabili detalii ulterioare.
Am verificat si in cadrul Orange cat si Dacia Renault Group veridicitatea indoielnica, si binenteles mi sa confirmat ca este o FRAUDA si sa nu ofer informatii suplimentare in cazul in care ma vor contacta......
Si cum tot romanul spera
m-am pregatit cu formularul urmator il transmit via e-mail imediat ce ma vor suna ...
COD NUMERC PERSONAL: 777-BGR-TT2YUI-856-TYU-68
NUME: nu mai am
PRENUME: l-am uitat
ADRESA COMPLETA:undeva in romania
VARSTA: pensionara
TELEFON : nu am ,astept sa cistig unul de la voi (Datele furnizate nu vor fi facute publice si NU vor fi folosite in scopuri publicitare fara acordul dumneavoastra) chiar va rog acest lucru
Stafful nostru este alcatut din:…………………(astept sa se semneze)
Am incredere in voi baieti !!
Acum dupa mesajul asta ramine ca duminica sa imi iasa si cele 6 numere de la Loto fara sa joc. (cu siguranta ma vor suna Sambata seara sa-mi spuna ca am castigat)
InshaAllah fie ca Allah sa ne aiba pe toti in paza Sa !!!!
-
-
-
Deosebit

09-05-2009, 10:25 PMSlam alikom ,
Intr-o perioada si eu primeam in prostie astfel de mesaj dar de multe ori ziceam mai eu nu am participat la asa ceva cum sa castig . Si persoane cunoscute imi povesteam cum amici de-ai lor au cazut in plasa . Dar in ultima vreme nu am mai primit asa ceva . Oricum cea mai haioasa chestie a fost cand patronul francez al unei clatitarii unde ma mai duceam cand a primit astfel de mesaje s-a dus la politie sa reclame astfel de lucruri .S-a dus la un moment dat o luna de zile , zi de zi la politie sperand sa faca ceva cu aceasta problema . Stand de vorba cu dansul la un moment dat imi zicea ca o face pentru ca exista oameni nevinovati care chiar cred astfel de mesaje si fac ceea ce primesc in mesaje . A spus ca el nu a crezut mesajul dar sunt altii care cred . Mai rar astfel de oameni dar cum traim in Romania ....
-
Deosebit

09-06-2009, 03:22 PMSlam alikom ,
As avea o intrebare cu concursurile in general desi nu stiu daca am postat unde trebuie . Care este parearea in general cu privire la revistele care organizeaza concursuri dar care publica adresa celui care a castigat ( gen povestea mea sau intamplari adevarate daca mai practica asa ceva ) ?
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |

))) faza tare mult noroc la loto iubita ....