Thread: Concursul ramadan (2) !!!
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
10-03-2009, 11:15 PM
Assalamu alaikom .
Ii rog pe cei inscrisi in concurs sa termine de dat raspunsurile pana in maxim 9-10-2009 . O luna de zile este un timp foarte mare , asa ca va rog sa terminati ca sa pot sa dau notele finale si apoi sa mergem mai departe .
-
Urmatorii 2 au spus mersi lui suleiman pentru acest subiect
-
-
10-27-2009, 08:44 PM
Salam aleikum...
Inshaallah sa fie totul bine cu admin si sa apara rezultatul concursului...Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
10-28-2009, 10:17 PMDoar ca observ ca sunt intrebari unde nu au raspuns toti inscrisii la concurs. Admin in una dintre reguli a specificat ca raspunsul trebuie scris chiar daca e gresit. Ma gandesc ca poate asta e motivul intarzierii rezultatului...
Va rog sa raspundeti toate inshaallah la intrebari...Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Deosebit

10-29-2009, 03:27 PMSlam alikom ,
Consider ca ar fi util sa se afiseze si raspunsurile corecte . Personal am avut si greseli si mi-ar placea sa stiu si care sunt variantele corecte . Si da ar fi ceva sa se afiseze pana la urma finalitatea concursului
-
11-02-2009, 10:51 PM
Si rezultatele si raspunsurile finale sunt gata .
Astept inchallah sa rezolv ceva si apoi (in cateva zile) o sa afisez rezultatele .
In legatura cu intrebarile fara raspuns , au primit din start 1 punct ... deci am considerat ca e un raspuns gresit .
O sa discut cu voi detalile inchallah , nu am uitat si nici nu am intarziat , toate sunt facute de mult , dar imi lipseste un lucru , o data si e implinit , o sa va informez .
--------
-
11-03-2009, 11:44 AMDoar Allah ma poate judeca!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |