Val, hijab, batic, cred ca inseamna fiecare cam acelasi lucru, importanta nu este semantica ci atitudinea, sau altfel spus nu conteaza cum ii spui ci cum/daca il porti.
Sunt curioasa ce diferenta este intre val si hijab.
Adica valul e unul si hijabul poate fi 2sau chiar 3, 4...depinde de cate bucati iti legi pe cap?
![]()
Thread: Val / hijab
Results 1 to 3 of 3
|
-
12-04-2009, 07:13 PM
avand o discutie cu o fata musulmana zilele trecuta am ajuns la concluzia ca poate nu folosesc notiunea de hijab corect . Eu o foloseam in loc de val dar fata mi-a spus ca nu inseamna neaparat val . Asa ca intreb val sau hijab e ok sau cuvantul hijab are un alt inteles ?
-
12-05-2009, 01:04 AM
-
12-06-2009, 01:43 AMSalam alekom,
asa ma intrebam si eu inainte sa locuiesc intr-o tara islamica, care e difernta intre val si hijab? nu vedeam nici una insa aici am observat ca se spune hijab la imbracamintea islamica, adica nu doar o esarfa sau batic care acopera parul ci tinuta islamica obligatorie, adica haine care acopera bine corpul femeii, esarfa/ batic asezata pe sub barbie, care acopera pieptul, eventual umerii. Cam asta am observat eu ca inseamna pt ei hijab. Nu stiu cat de bine am raspuns topicului; sper sa fi inteles bine
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |