Era o data ca nici o data , o zi de sarbatoare , si tatal adminului a vrut sa-i faca o poza .
L-a imbracat mama lui si i-a dat un morcov in mana ca sa aiba gura ocupata si sa nu vorbeasca mult cum era el obisnuit.
La studio, tatal adminului a intrat in aceeasi secunda cu tatal unei fetite ce avea in mana o inghetata .
Tatal adminului si tatal fetitei au inceput sa se certe intre ei cine a intrat primul , iar domnul fotograf , a profitat de ocupatia ambilor parinti si a facut o poza unde era admin si fetita .
Eu sunt cel cu morcovin mana .
Ce parere aveti ?
Results 91 to 100 of 100
|
|
-
05-22-2006, 10:28 PM
Last edited by suleiman; 05-22-2006 at 10:32 PM.
-
05-29-2006, 08:17 PMPAI ACUM NU SUNT CUMINTE???????'
Originally Posted by amal
SUNT BIBELOU IUBITA,CUMINTE FOC
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
-
-
-
-
05-30-2006, 03:50 PM
desi nu sant experta in religia islamica, am vazut ca fetele cand sant mici umbla fara batic in fata tuturor, tocmai, pt ca la un copil nu vezi ceva sexual decat daca ai o boala patologica...
daca nu ma insel, in islam baticul se pune doar de la o anumita varsta, in anumite conditii si pt un scop anume...deci atunci cand o fata e copil, e un copil ca oricare altul...sant toti copii. islamul nu este radical, nici libertin, este pentru moderatie.
-
05-30-2006, 04:31 PM
Originally Posted by batool391
DRAGA SURIOARA EU CHIAR NU AM MAI AUZIT NICIODATA CA NU E BINE.DE UNDE SI PANA UNDE AI AJUNS LA ACEASTA CONCLUZIE?PENTRU CA PROFETUL SAWS A SPUS CLAR CE FETELE PUN HIJAB LA PRIMA MENSTRUATIE.IAR AICI S-AU POSTAT POZE CU FETITE DE 1 AN MAXIM 5.Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
-
06-01-2006, 11:39 AM
Originally Posted by batool391
ITI MULTUMIM DRAGA NOASTRA SURIOARA.ALLAH STIE CEL MAI BINE.SA FII BINECUVANTATA SISA AI PARTE NUMAI DE BINE IN ACEASTA LUME SI IN LUMEA DE APOI.TE IUBIM SI APRECIEM MULT FIECARE POSTARE A TA.
Doar Allah ma poate judeca!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |