Era o data ca nici o data , o zi de sarbatoare , si tatal adminului a vrut sa-i faca o poza .
L-a imbracat mama lui si i-a dat un morcov in mana ca sa aiba gura ocupata si sa nu vorbeasca mult cum era el obisnuit.
La studio, tatal adminului a intrat in aceeasi secunda cu tatal unei fetite ce avea in mana o inghetata .
Tatal adminului si tatal fetitei au inceput sa se certe intre ei cine a intrat primul , iar domnul fotograf , a profitat de ocupatia ambilor parinti si a facut o poza unde era admin si fetita .
Eu sunt cel cu morcovin mana .
Ce parere aveti ?
Results 61 to 70 of 100
|
|
-
05-22-2006, 10:28 PM
Last edited by suleiman; 05-22-2006 at 10:32 PM.
-
-
-
05-25-2006, 12:28 AM
Rania draga , posibil
si posibil doar asa simt
si posibil nu am avut alte cuvinte
si posibil am un mesaj ascuns intre cuvinte
si ....
Am mai zis , eu aleg cuvintele care va pun pe gandit
Genan draga , nu fii ironica
-
05-25-2006, 12:34 AM
AMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ti-am zis sa faci pozele 500 in width
Amoo,mi-ai furat nepotelul!!!!!!!!Am un nepotel leit cu Omar.Am crezut ca cinava i-a pus poza lui aici:smile33: Ce asemanare!!!!!Doar ca nepotelul meu e mai micut...are doar 3 luni.V-am mai spus eu de el....ca m-am indragostit de el,ca e cel mai frumas copil de pe planeta
SA-TI TRAIASCA PUISORUL !!!!!!!
Last edited by suleiman; 05-25-2006 at 12:45 AM.
-
Banned
05-25-2006, 12:37 AMPai draga, exact asta spuneam si eu, te-am "ghicit" bine. Totul e posibil cand vine de la tine si treaba ta e sa pui oamenii pe gandit.....=suleiman]Rania draga , posibil
si posibil doar asa simt
si posibil nu am avut alte cuvinte
si posibil am un mesaj ascuns intre cuvinte
si ....
Am mai zis , eu aleg cuvintele care va pun pe gandit
....sau poate nu......Oricum frumoase cuvinte
-
05-25-2006, 12:39 AM
Insha Allah frate. Ai cam ghicit calitatile
Fetita mamei eram si sunt , caci sunt cea mai mica. Am fost si cenusareasa , si scufita , si ce vrei ( eram activa
) , dar nu am pozele la mine
. Sotul meu tot vrea o fetita sa-mi semene mie ( dar cine stie?)... Allah Akbar

-
-
05-25-2006, 01:25 PM

assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu,
....unul dintre copii este baiat, celelalte sint fete....una dintre ele sint eu....

assalamualaikum wa rahmatuAllahi wa barakatuhu
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)

-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
05-25-2006, 01:33 PMALLAH,ALLAH
poti sa faci pariu ca sunt toti frati si sunt siguraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca cea cu caciulutia, esti TUTUTUTUTTU IUBITA
sa fiti fericiti cu toti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VA PUP ORICUM PE TOTI!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |