Egiptul este o tara foarte frumosa.Din pacate il cunosc doar din poze.Daca vei ajunge la Moscheea Al-Azhar sa imi povestesti si mie cum este caci nimic nu se compara cu trairile personale.Eu am o mica moschee aici dar niciodata nu am intrat acolo.Si as dori si eu sa stiu cum se procedeaza caci eu sunt mai panicoasa asa de necunoscut.
Thread: Vacanta in Egipt
Results 1 to 4 of 4
|
|
-
Deosebit

07-13-2010, 04:19 PM
Inshalah pe 28 septembrie merg si eu in Egipt cu mama pentru o saptamana . Cu voia lui Allah o sa mergem si la o moschee acolo ( mama a spus ca ar fi interesant sa facem o vizita la o mosche ) si mi-ar placea sa stiu un sfat sau macar cum sa ma comport acolo sau daca e diferit de ceea ce e la noi . Am fost in Cluj la moschee dar nu vreau sa o dau in bara nici acolo nici aici
-
07-14-2010, 12:05 AM
-
07-14-2010, 05:47 PM
Managerul meu tocmai s-a intors de curand din egipt.ea a adus fotografii la servici si ne-a povestit ce a vazut acolo.a afirmat ca daca ar fi sa se reintoarca acolo ar face-o cu cea mai mare placere.oamenii sunt simpli si draguti.musulmanii au intampinat-o cu drag au fost foarte pritenosi si i-au oferit foarte multe explicatii si in moschei si pe strazile oraselor.a mai precizat ca nu s-a simtit niciodata in pericol si ca ceea ce aici in uk se aude e foarte departe de adevar.singura problema care a intampinat-o a fost caldura.deci daca ca si cetatean englez ea a fost primita foarte bine ca roman nu vad de ce ar fi alta situatie.si ea se mbraca foarte modern dar nu iesit din comun daca o vezi poti spune ca este o femeie obisnuita care stie sa fie imbracata nu mai mult dezbracata.acolo sunt foarte multi turisti si ei unt obinuiti cu tot felul de oamnei.daca ar fi un pericol si ar trebui sa fii cu bagare de seama nu vad de ce sute de englezi si-ar petrece vacanta in egipt.
deci mergi fara grja si comporta te normal.sa ai o calatorie placuta si atept sa ne impartasstiexperenta ta
-
Deosebit

07-24-2010, 06:50 PMVa multumesc pentru raspunsuri si promit ca am sa revin cu experienta si cum a fost la hotel ( daca mi se permite doar asa ca sugestie ) . Sincer de siguranta nu mi-am pus problema , iar de imbracaminte nu sunt genul care merge cu buricul gol . Deci de imbracat ma imbrac cum ma imbrac eu de obicei . Insa as vrea sa stiu daca de exemplu in moschee ar trebui sa imi pun o esarfa in cap . La fel si la bisericile copte . La moschee aici in Cluj nu mi-am pus esarfa si mi s-a spus ca atata vreme cat respectam religia nu e nevoie dar Egiptul fiind o tara straina nu as vrea sa dau cu bata in balta
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |