anka20062006 (03-24-2007)
Thread: Fashion 2
Results 1 to 10 of 36
|
-
-
Mersi suleiman de la :
-
-
-
05-25-2006, 02:52 PM
sant frumoase si elegante.
umbla asa femeile in India sau doar in filme si la nunti?
cand vii in Ro nu faci afacere cu sari?cred ca fetele vor dori sa cumpere si ele cate unul pt ele...si mie mi-ar placea sa am unul...
chiar am vazut ieri un film indian in lb. engleza, si mi-au placut peisajele din India, muntii, palatele, privelistile interesante...dar de plecat pe acolo cine stie cand...inchallah sa vizitez mai multe tari interesante.
-
05-25-2006, 04:05 PMo si eu mi-am luat un costum din acela, la noi in anglia e plin de magazine si bijuterii indiene ca sunt f multi indieni.daca intru intr-un magazin din acela moooooooor incet
si au tot felul de reviste indiene, facute aici bineinteles pentru cei din anglia, ca doar de aia pot si eu citica-s in engleza, asa rochii frumoase sunt in ele
si multi umbla asa si pe strada, bineinteles daca merg undeva
aici indienii si-au pastrat portul popular majoritatea, in special cei batrani se imbraca in sari tot timpul
-
-
-
05-27-2006, 09:00 PM
Originally Posted by Rania
iti dai seama ca sunt mai ult de ocazii ....
o rochie aproximativ ca cea penultima din cele de mai sus am avut eu la nunta verisoarei mele...numai ca a mea era un maro cu ceva nuante aurii, nu stiu cum sa explik.. dar ca model, tot pe acolo...
imi pare rau, dar sunt singurele care le am... daca o sa mai gasesc altele, va mai postez....
-
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |