Notices

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1. casatorie vaduva muuslmanca cu crestin 
    Member
    Buna,casatoria religioasa dintre un musulmana si un crestin are anumite conditii?
    Va rog sa-mi raspundeti cit mai repede e urgent!
    Daka puteti sa-mi scrieti cum decurge intreg ritualul!
    Prietena mea a trecut la islam acum 2 ani,a ramas vaduva ca barbatul ei a murit in accident de masina.
    Acum are un prieten crestin si vor sa se casatoreasca.
    Ce trebuie sa faca?

2. Mersi maricica de la :

Alexyna (01-07-2011)

3.  
    Deosebit flor6's Avatar
    Intalnesc aici printre mii de natii si religii atatea cazuri caci cateodata nici nu mai dau importanta.Si inca un lucru: unele persoane nascute "in islam"! au si uitat ce inseamna dar totusi se declara religie-muslim.
    Am inceput a nu imi mai pune intrebari de ce?,cum?,etc si de accepta ca viata si deciziile oamenilor le apartin.
    Ceea ce ma intreb eu este ce fel de educatie (din punct de vedere religios)au copii musulmani cu mama crestina si tatal musulman?????
    "Citeşte Quranul şi lumina Raiului va coborî pe pământ."

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by flor6 View Post
    Intalnesc aici printre mii de natii si religii atatea cazuri caci cateodata nici nu mai dau importanta.Si inca un lucru: unele persoane nascute "in islam"! au si uitat ce inseamna dar totusi se declara religie-muslim.
    Am inceput a nu imi mai pune intrebari de ce?,cum?,etc si de accepta ca viata si deciziile oamenilor le apartin.
    Ceea ce ma intreb eu este ce fel de educatie (din punct de vedere religios)au copii musulmani cu mama crestina si tatal musulman?????
    O astfel de familie ti-ar oferi raspunsurile cf traiului lor , un copil care a crescut in aest mod, restul ar fi scris in van, presupuneri si pretentii de cunoastere si nimic mai mult.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Ah,e multe si e grele neica.Eu nu mai inteleg nimic ...hmm...ma apuca niste nervi,probabil o fi si de foame Allhamdullilah ca`mi mai amintesc ca mai am inca de postit.Ma duc la coltul meu cuminte si promit solemn ca incetez sa mai incerc sa inteleg anumite comportamente/specimene/fauna din lumea asta mare.

6.  
    Member
    Buna ziua tuturor.
    Am revenit cu o veste buna.
    Ieri a fost logodna prietenei mele cu baiatul de care v-am vorbit.
    Acum au plecat la munte.
    A zis asa:-sunt tinara,am dreptul la viata.
    Apoi a sunat la parintii fostului sot, care a decedat saracul,
    I-a intrebat daca vor lucruri personale ale lui sa le trimita cu posta.
    Nu au vrut nimic, asa k a luat totul,le-a pus in doua cutii mari de carton si le-a dus la ghena.
    Asa s-a incheiat episodul asta .
    Pacat -k era baiat tare bun, dar avea boala vitezei.
    Am vrut doar sa va multumesc pentru sfaturi si atentie.

7.  
    moderator ummraschid's Avatar

buna ziua si tie,

...nu este o veste deloc buna si nu trebuie sa multumesti pentru nimic - ai fost primita cu atentia cu care ar fi fost primit oricine altcineva...nu am putea niciodata sfatui pe cineva sa-si arunce salvarea de la Focul vesnic, la gunoi, vestea este trista, mai ales pentru prietena ta...sper ca nu a aruncat si ceva carti sau Sfantul Qur'an, la ghena...Allah sa va calauzeasca...inshaAllah...

...nu exista scapare si nici adapost decat la Allah subhanahu wa ta'ala...

"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
    (Surat 'Al-'Imran:8)

8.  
    Moderator yvette's Avatar
    Quote Originally Posted by ummraschid View Post

buna ziua si tie,

...nu este o veste deloc buna si nu trebuie sa multumesti pentru nimic - ai fost primita cu atentia cu care ar fi fost primit oricine altcineva...nu am putea niciodata sfatui pe cineva sa-si arunce salvarea de la Focul vesnic, la gunoi, vestea este trista, mai ales pentru prietena ta...sper ca nu a aruncat si ceva carti sau Sfantul Qur'an, la ghena...Allah sa va calauzeasca...inshaAllah...

...nu exista scapare si nici adapost decat la Allah subhanahu wa ta'ala...
    Ummrashid...nu te necăji...e doar ceea ce avrut Alllah (subhanahu wa ta'ala)!
    Tu ştii că Alllah (subhanahu wa ta'ala) a spus că nu vom intra în Paradis fără să fim încercaţi. Poate aceasta e fost pentru ea o încercare...şi se pare că a ales rătăcirea...Dar nu se ştie! Poate şi ceea ce trăieşte ea acum cu acel prieten e o altă încercare! numai Alllah Unul ştie ce e mai bine!
    În sfârşit, asta e, fiecare vom avea pe lumea cealaltă ceea ce agonisim în această viaţă!
    Noi am propus cerurilor, pământului şi munţilor sarcina de a purta povara Adevărului, dar ele au refuzat să o poarte şi le-a fost teamă de ea, însă s-a încărcat omul cu ea, căci el este tare nedrept [faţă de el însuşi] şi tare neştiutor

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks