Notices

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 91 to 100 of 180
  1. plecarea din romania in syria... 
    Harnic
    sa wr wb

-dragi surori musulmane,m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca pe mine ma intereseaza sa plec in syria cu familia dar sa raman cu baiatul acolo iar sotul sa se intoarca aici .
    -pana azi am vorbit pe privat cu una din surorile noastre de aici,care a fost o draguta si m-a ajutat cu multe informatii ...alhamdulillah,insa azi m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca poate mai sunt fete in aceeasi situatie cu a mea sau ...vor fi (adica sa faca acest pas),si nu stiu ce acte trebuiesc si ...nu numai.
    -deci:
    =eu am baiatul care termina cl.a 4a si vreau sa plec in syria sa il inscriu acolo la sc.sa il dau sa repete clasa a 4 a ca sa recupereze si sa ii fie mai usor cu acomodarea.
    =casatoria noastra nu e inregistrata in syria ca...mereu am zis ca e prea mult de alergat si...uite ca a venit timpul cand tot va trebui sa alergam ,pt ca nu avem de ales.
    =sora noastra ishtar ...allah sa o rasplateasca pt bunatatea ei... mi-a zis ca ar trebui urmatoarele acte:
    1-cf.meu de botez,stampilat de MINISTERUL CULTELOR.
    2-cf .meu de nastere si cf.de casatorie,stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI.
    =pt copil imi va trebui:
    1-cf.de nastere stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI
    2-foaia matricola de la sc. stampilata de MINISTERUL EDUCATIEI si AMBASADA SYRIEI.
    =in syria actele se traduc la un translator autorizat si se depun la biroul de evidenta a populatiei.
    -va dura timp de cateva luni...dar merita.

2.  
    Deosebit
    pai depinde ce fel de persoana e soacra ta.daca e in varsta daca se machiaza, eu de exemplu i-am dus soacra-mii ultima data o trusa de ruby rose din aia care are toate culorile, pentru ca in syria nu sunt prea bune. a fost superincantata. nu prea stiu ce sa-i iei pentru ca nu stiu ce fel de persoana e si cam ce are prin casa.

3.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by amoodia
    pai depinde ce fel de persoana e soacra ta.daca e in varsta daca se machiaza, eu de exemplu i-am dus soacra-mii ultima data o trusa de ruby rose din aia care are toate culorile, pentru ca in syria nu sunt prea bune. a fost superincantata. nu prea stiu ce sa-i iei pentru ca nu stiu ce fel de persoana e si cam ce are prin casa.
    stii ca mam gindit si eu la asa ceva sotul mia zis cai plac mult cosmeticile si craitile ,si nustiu ca la noi sint cratite multe dat mai bine o trusa cosmetica ,insa nu stiu ce culori ea are 38 de ani nu e invirsta dar oricum culorile cred eu ca depind si de caracterul ei ,si in tocmai asta nu stiu..

4.  
    membru de onoare genan's Avatar

soacra ta are 38 de ani!??!?! inseamna ca baiatul ei cel mai mare are max 21-22??? woooow...
    sa-ti traiasca....!!!

5.  
    Deosebit
    MashaAllah Omuhee ce soacra tanara ai , sa-ti traiasca. pai tu intreaba ce ochi are? uite soacra-mea de exemplu are ochi albastri si-i plac foarte mult creioanele albastre diferite nuante si maro , acum de cand m-am casatorit eu a inceput sa se dea si cu verde ca eu am ochii verzi si eu mereu am un verde kaki prin trusa si-i place cum ii schimba culoarea ochilor, asa ca i-am luat o trusa de la rubyrose care nu are pudra sau ruj sau alte chestii din astea, are numai culori pentru ochi si are multe nuante si sunt sidefate si miroase si frumos.acum deja sunt vreo 5 persoane din syria care vor trusa din aia , ma apuc sa fac export eheheheh.daca e cocheta poti sa-i iei bluze de petrecere, ele poarta foarte mult cu paiete, cu chestii lucioase, parfum, chestii de genul asta.

6.  
    Harnic
    da asa e am soacra tinara si barbat rinar ,ei nici chiar asa in curind face 23 de ani si soacra 39 asa ca trebuie sai dau o atentie...
    despre ochi sint cafenii sau caprui nici nu sint sigura
    si am o frica de noi nimerio ca stiti ca de te iubeste soacra e bine peste tot
    mersi mul pentru sfat...

7.  
    Harnic
    [sa ma iubeasca .
    vreau sai fac un cadou soacrei datim va rog sfaturi in privinta aceasta:
    Da asa soacra tanara.
    Cred ca i-ar place machiajul poti sa-i iei si ceva portelan(ori farfuri,ori cescute ori un bibelou etc.)
    Ce bucurie se umple ALEPUL cu fete straine.
    E normal sa fi fost un pic speriata soacra la inceput.Dupa ce te va cunoaste personal sunt sigura ca i-si va schimba parerea.
    Dupa ce m-au cunoscut socrii s-au linistit.
    Au spus ca le era mare teama de europence.Acum i-mi spun ca in tot Alepul n-ar fi gasit asa nora.
    Cand sotul i-i suna socri in spun sotului daca nu se comporta bine cu mine sa nu mearga in Siria niciodata ca nu se v-a mai intoarce intreg.
    Si noi ne pregatim de plecare si nici eu n-am habar ce sa le iau.

8.  
    Harnic
    - cadourile in general sunt o problema.mai ales pt soacre

- si eu as zice ca o trusa de machiaj ar multumio,sau poti sa incerci un parfum de la avon...sau de ce nu un set de vase ..iena... daca tot ii plac oalele,astea sunt mai deosebite.
    -oricum sa fie ceva mare ,ca acolo se face mancare multa
    - ..pana la urma tu alegi.

- uite ca eu am ajuns la concluzia ca tot banul e mai bun si gata ,fiecare isi ia ce stie ca are nevoie.
    - acuma...depinde de la caz la caz

9.  
    Harnic
    sa stiti ca mam hotarit sa fac in felul urmator,ii iau o geanta simpatica sii pun acolo ceva cosmetica ,dupa care in alt pachet ceva sa fie de cristal ca am inteles ca demult ii spune sotului sai aduca de aici asa ca am sa fiu eu prima cu cadou original.
    cum am facut eu ceva alegere corecta sau ba?

10.  
    Harnic
    :smile06:
    Quote Originally Posted by ommuhee
    sa stiti ca mam hotarit sa fac in felul urmator,ii iau o geanta simpatica sii pun acolo ceva cosmetica ,dupa care in alt pachet ceva sa fie de cristal ca am inteles ca demult ii spune sotului sai aduca de aici asa ca am sa fiu eu prima cu cadou original.
    cum am facut eu ceva alegere corecta sau ba?
    oooo! e un cadou minunat!:smile06: Cred ca o sa-i placa.
    Tu de ce nu mergi personal sa i-l dai?Asa ar fi mai original

11.  
    Deosebit
    si nu uita o scrisorica ceva frumos in care sa scrii cateva cuvinte, ca o sa creada ca ficioru-su i le-a cumparat nu tu. ai ales foarte bine combinatia cadoului. inshaAllah sa fie multumita si fericita

Page 10 of 18 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)