sa wr wb
-dragi surori musulmane,m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca pe mine ma intereseaza sa plec in syria cu familia dar sa raman cu baiatul acolo iar sotul sa se intoarca aici .
-pana azi am vorbit pe privat cu una din surorile noastre de aici,care a fost o draguta si m-a ajutat cu multe informatii ...alhamdulillah,insa azi m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca poate mai sunt fete in aceeasi situatie cu a mea sau ...vor fi (adica sa faca acest pas),si nu stiu ce acte trebuiesc si ...nu numai.
-deci:
=eu am baiatul care termina cl.a 4a si vreau sa plec in syria sa il inscriu acolo la sc.sa il dau sa repete clasa a 4 a ca sa recupereze si sa ii fie mai usor cu acomodarea.
=casatoria noastra nu e inregistrata in syria ca...mereu am zis ca e prea mult de alergat si...uite ca a venit timpul cand tot va trebui sa alergam ,pt ca nu avem de ales.
=sora noastra ishtar ...allah sa o rasplateasca pt bunatatea ei... mi-a zis ca ar trebui urmatoarele acte:
1-cf.meu de botez,stampilat de MINISTERUL CULTELOR.
2-cf .meu de nastere si cf.de casatorie,stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI.
=pt copil imi va trebui:
1-cf.de nastere stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI
2-foaia matricola de la sc. stampilata de MINISTERUL EDUCATIEI si AMBASADA SYRIEI.
=in syria actele se traduc la un translator autorizat si se depun la biroul de evidenta a populatiei.
-va dura timp de cateva luni...dar merita.
Thread: plecarea din romania in syria...
Results 151 to 160 of 180
|
|
-
Harnic

05-29-2006, 02:08 PM
-
Harnic

06-28-2006, 04:18 PM[QUOTE=Iman3]MashaAllah Emma!
. Tu ai carte din aceea de familie?
Nu stiu exact despre ce carte vorbest.Da am primit o carte maronie,luam orez,zahar(alimente) mai ieftin ca o cota pe an celputin asa am inteles eu.
Despre asta este vorba?
-
Deosebit

06-28-2006, 06:06 PMVal,multumesc pentru raspuns.:smile06:
Originally Posted by val

-
Deosebit

06-28-2006, 06:08 PM
Originally Posted by oardy
stai mai mult la umbra,sa te racoresti

-
06-28-2006, 07:39 PMIote de cine dadui aici; stateai ascunsa, nu? Vino-ncoa' sa te pup, IMANEL scump si drag!
Originally Posted by Iman3
Ca-re-va-sa-zi-ca, plecati! Bre, dar spunea colea- la ureche sa nu auda niminea- nu-i ase ca ai net si acolo?
Spor la impachetat si sa nu ne uitzi!
De cand bantui pe aici (pe forum) mi se intampla numai lucruri BUNE (frumoase, miraculoase chiar)
-
Harnic

06-28-2006, 07:58 PM
Originally Posted by val
val....si mai cum? exprimarea asta am mai intalnit+o undeva si tot de la o persoana care nu avea nici in clin nici in maneca cu subiectul.
* nu cumva vb de aceeasi persoana?
* esti purtatorul de cuvant al lu* myryam?
*asa se explica interventia ta la un subiect la care nu ai postat nimic,dar ai sarit sa dai replica ...pt altcineva!
* lu* myryam i+a fost explicat cum stau lucrurile .
* si inca foarte frumos.dar curios ca nu a inteles de la pers care i+a explicat si ...uite ca a inteles tocmai de la tine!
* cumva i+a fost explicat in alta limba de acea persoana?
*iar tu i+ai explicat pe limba ei?
*te rog sa numai intervii mai ales acolo unde nu ai legatura cu subiectul !
-
Harnic

06-28-2006, 08:01 PM
Originally Posted by myryam
*nu vrei sa ma insotesti? ca nici tu nu intelegi raspunsurile care ti se dau!
-
Harnic

06-28-2006, 08:04 PM
Originally Posted by Gia_si_David
* gia ...iubita ,iman doar ce a venit din syria.
*
*se bucura pt mine ca numai e nevoie sa alerg pe la bucuresti dupa acte ,asa cum a facut ea.
* o zi buna!
-
Deosebit

06-28-2006, 08:17 PMOardy,eu zic sa termini cu scandalul.Intreb ce cred de cuviinta,nu trebuie sa-ti cer voie.
Originally Posted by oardy

-
06-28-2006, 08:17 PM
Oardy habibty cred ca ai fost dura cu Myryam si Val. Poate din cauza problemelor este enervata... Dar mai bine ignora mesajul decat sa raspunzi dur ( parerea mea
). Si cine stie , poate si lui Myryam ii este interesant si nici nu stii cum o data vreo sora de-a noastra poate sa intrebe si ea sa stie toate formalitatile ... Cine stie?
Sorry , si eu ma gandeam in caz ca esti musulmanca ce-ti trebuie certificat de botez? Sau iti trebuie doar din ce familie provii? Si mie mi-a fost cerut ( Egipt) certificat ce atesta religia , evident ca am prezentat documentul de la moschee.
Dar , ma rog , tari diferite , cerinte diferite
Insha Allah sa rezolvi totul si sa te bucuri de viata ta din Siria :smile28:

-
Harnic

06-28-2006, 08:26 PM
Originally Posted by myryam
* cred ca ai nevoie de mai multa umbra decat mine.
* ai uitat ca m+ai intrebat PE MINE?
* cumva folosesti 2 nume... myryam si ..val?
* te intreb pt ca acuma tu ai raspuns in locul lu* val,iar val a raspuns in locul tau.
*nu puteti vb fiecare pt ea?
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |