Notices

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Results 151 to 160 of 180
  1. plecarea din romania in syria... 
    Harnic
    sa wr wb

-dragi surori musulmane,m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca pe mine ma intereseaza sa plec in syria cu familia dar sa raman cu baiatul acolo iar sotul sa se intoarca aici .
    -pana azi am vorbit pe privat cu una din surorile noastre de aici,care a fost o draguta si m-a ajutat cu multe informatii ...alhamdulillah,insa azi m-am gandit sa deschid acest subiect pt ca poate mai sunt fete in aceeasi situatie cu a mea sau ...vor fi (adica sa faca acest pas),si nu stiu ce acte trebuiesc si ...nu numai.
    -deci:
    =eu am baiatul care termina cl.a 4a si vreau sa plec in syria sa il inscriu acolo la sc.sa il dau sa repete clasa a 4 a ca sa recupereze si sa ii fie mai usor cu acomodarea.
    =casatoria noastra nu e inregistrata in syria ca...mereu am zis ca e prea mult de alergat si...uite ca a venit timpul cand tot va trebui sa alergam ,pt ca nu avem de ales.
    =sora noastra ishtar ...allah sa o rasplateasca pt bunatatea ei... mi-a zis ca ar trebui urmatoarele acte:
    1-cf.meu de botez,stampilat de MINISTERUL CULTELOR.
    2-cf .meu de nastere si cf.de casatorie,stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI.
    =pt copil imi va trebui:
    1-cf.de nastere stampilat de DIRECTIA CONSULARA si AMBASADA SYRIEI
    2-foaia matricola de la sc. stampilata de MINISTERUL EDUCATIEI si AMBASADA SYRIEI.
    =in syria actele se traduc la un translator autorizat si se depun la biroul de evidenta a populatiei.
    -va dura timp de cateva luni...dar merita.

2.  
    Harnic
    [QUOTE=Iman3]MashaAllah Emma!

. Tu ai carte din aceea de familie?
    Nu stiu exact despre ce carte vorbest.Da am primit o carte maronie,luam orez,zahar(alimente) mai ieftin ca o cota pe an celputin asa am inteles eu.
    Despre asta este vorba?

3.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by val
    Myryam,musulmanii nu se pot casatorii decat cu femei ale cartii,crestine sau evreice,nu cu atee,budiste,etc d'aia vor certificat de botez,pentru a fi recunoscuta casatoria in Syria.Corect fetele?
    Val,multumesc pentru raspuns.:smile06:

4.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by oardy
    myryam..daca dupa explicatia lu* iman nu ai inteles nimic...laso balta.
    *treci peste aspectul asta si daca vrei urmareste in continuare ce scriem .
    *adica vreau sa +ti spun ca n*am nici un chef pe caldurile astea sa stau sa+ti explic ce si cum stau lucrurile?

*iar intrebarea ta ,,de ce iti trebuie cf de botez,nu esti musulmanca?,, a picat ca nuca*n perete.
    *cred ca ai facut ,,poc,, pe moment,traind cu impresia ca ai descoperit ,,mare chestie,,.

*daca iti place sa urmaresti acest subiect foarte bine.
    * dar nu incepe si aici cu ...,,de*ale tale,,!

stai mai mult la umbra,sa te racoresti

5.  
    Harnic Gia_si_David's Avatar
    Quote Originally Posted by Iman3
    Ma bucur de ce imi spui tu aici Flory ca se rezolva de aici ca e greu acum cu caldurile astea sa bantui prin Bucuresti. Al hamdulillah!

Mai Myriam, Patriarhie... da'ma gandeam la dealul Mitropoliei... stiam eu ca ceva nu e in regula - uita-te si tu la ce ora am scris! Frumos din partea ta ca te intereseaza subiectul... e si interersant de altfel)
    Da asa este, autoritatile de acolo au nevoie de o dovada ca te-ai nascut crestina... ma rog... in familie de crestini si nu altceva.
    Iote de cine dadui aici; stateai ascunsa, nu? Vino-ncoa' sa te pup, IMANEL scump si drag!
    Ca-re-va-sa-zi-ca, plecati! Bre, dar spunea colea- la ureche sa nu auda niminea- nu-i ase ca ai net si acolo?
    Spor la impachetat si sa nu ne uitzi!
    De cand bantui pe aici (pe forum) mi se intampla numai lucruri BUNE (frumoase, miraculoase chiar)

6.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by val
    Myryam,musulmanii nu se pot casatorii decat cu femei ale cartii,crestine sau evreice,nu cu atee,budiste,etc d'aia vor certificat de botez,pentru a fi recunoscuta casatoria in Syria.Corect fetele?
    PS: oardy,nu mai fi asa acida,nu rezolvi nimic

val....si mai cum? exprimarea asta am mai intalnit+o undeva si tot de la o persoana care nu avea nici in clin nici in maneca cu subiectul.
    * nu cumva vb de aceeasi persoana?

* esti purtatorul de cuvant al lu* myryam?
    *asa se explica interventia ta la un subiect la care nu ai postat nimic,dar ai sarit sa dai replica ...pt altcineva!

* lu* myryam i+a fost explicat cum stau lucrurile .
    * si inca foarte frumos.dar curios ca nu a inteles de la pers care i+a explicat si ...uite ca a inteles tocmai de la tine!
    * cumva i+a fost explicat in alta limba de acea persoana?
    *iar tu i+ai explicat pe limba ei?

*te rog sa numai intervii mai ales acolo unde nu ai legatura cu subiectul !

7.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by myryam
    stai mai mult la umbra,sa te racoresti

*nu vrei sa ma insotesti? ca nici tu nu intelegi raspunsurile care ti se dau!

8.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by Gia_si_David
    Iote de cine dadui aici; stateai ascunsa, nu? Vino-ncoa' sa te pup, IMANEL scump si drag!
    Ca-re-va-sa-zi-ca, plecati! Bre, dar spunea colea- la ureche sa nu auda niminea- nu-i ase ca ai net si acolo?
    Spor la impachetat si sa nu ne uitzi!

* gia ...iubita ,iman doar ce a venit din syria. *
    *se bucura pt mine ca numai e nevoie sa alerg pe la bucuresti dupa acte ,asa cum a facut ea.

* o zi buna!

9.  
    Deosebit
    Quote Originally Posted by oardy
    val....si mai cum? exprimarea asta am mai intalnit+o undeva si tot de la o persoana care nu avea nici in clin nici in maneca cu subiectul.
    * nu cumva vb de aceeasi persoana?

* esti purtatorul de cuvant al lu* myryam?
    *asa se explica interventia ta la un subiect la care nu ai postat nimic,dar ai sarit sa dai replica ...pt altcineva!

* lu* myryam i+a fost explicat cum stau lucrurile .
    * si inca foarte frumos.dar curios ca nu a inteles de la pers care i+a explicat si ...uite ca a inteles tocmai de la tine!
    * cumva i+a fost explicat in alta limba de acea persoana?
    *iar tu i+ai explicat pe limba ei?

*te rog sa numai intervii mai ales acolo unde nu ai legatura cu subiectul !
    Oardy,eu zic sa termini cu scandalul.Intreb ce cred de cuviinta,nu trebuie sa-ti cer voie.

10.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar

Oardy habibty cred ca ai fost dura cu Myryam si Val. Poate din cauza problemelor este enervata... Dar mai bine ignora mesajul decat sa raspunzi dur ( parerea mea ). Si cine stie , poate si lui Myryam ii este interesant si nici nu stii cum o data vreo sora de-a noastra poate sa intrebe si ea sa stie toate formalitatile ... Cine stie?
    Sorry , si eu ma gandeam in caz ca esti musulmanca ce-ti trebuie certificat de botez? Sau iti trebuie doar din ce familie provii? Si mie mi-a fost cerut ( Egipt) certificat ce atesta religia , evident ca am prezentat documentul de la moschee. Dar , ma rog , tari diferite , cerinte diferite
    Insha Allah sa rezolvi totul si sa te bucuri de viata ta din Siria :smile28:

11.  
    Harnic
    Quote Originally Posted by myryam
    Oardy,eu zic sa termini cu scandalul.Intreb ce cred de cuviinta,nu trebuie sa-ti cer voie.

* cred ca ai nevoie de mai multa umbra decat mine.
    * ai uitat ca m+ai intrebat PE MINE?
    * cumva folosesti 2 nume... myryam si ..val?
    * te intreb pt ca acuma tu ai raspuns in locul lu* val,iar val a raspuns in locul tau.
    *nu puteti vb fiecare pt ea?

Page 16 of 18 FirstFirst ... 61415161718 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)