Notices

Results 1 to 8 of 8
  1. Cum se face rugaciunea? Flash ptr incepatori 
    membru de onoare maryam's Avatar

Ptr orice nelamurire, inshaa ALLAH suntem aici sa explicam, ALLAH sa va/ne usureze!

http://www.islam.com/salat/salatfinal.html
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

2. Mersi maryam de la :

flor6 (01-13-2011)

3.  

Inshaa ALLAH sa fie de folos!!!!!!!!!!!.....
    Last edited by ummraschid; 01-13-2011 at 03:41 AM. Reason: editare link

4.  
    moderator munir's Avatar
    Allah subhana wa ta`ala sa fie multumit de tine surioara.Chiar este foarte bine venit acest filmulet.
    [SIZE''4'']http://www.rasarit.com/vb/image.php?type=sigpic&userid=7&dateline=1327515551[/SIZE]

5.  
    Moderator yvette's Avatar
    Eu nu am reuşit niciodată să ţin laba piciorului stâng orizontal şi cea dreaptă vertical....mereu m-am rostogolit spre stânga!! Odată, chiar m-am sprijinit de perete, ca să ţin poziţia, însă tot ce am reuşit a fost o durere de gleznă...şi am renunţat la poziţia acessta. Asa că eu acum ţin ambele labe ale picioarelor drepte. Sper că asta nu anulează Rugăciunea!!!!

6.  
    Quote Originally Posted by yvette View Post
    Eu nu am reuşit niciodată să ţin laba piciorului stâng orizontal şi cea dreaptă vertical....mereu m-am rostogolit spre stânga!! Odată, chiar m-am sprijinit de perete, ca să ţin poziţia, însă tot ce am reuşit a fost o durere de gleznă...şi am renunţat la poziţia acessta. Asa că eu acum ţin ambele labe ale picioarelor drepte. Sper că asta nu anulează Rugăciunea!!!!

Ohhhhh si eu ma-m chinuit si am zis nu pot, nu pot...pana intr-o zi.
    Spun mereu asa, parca fac fitze, imi dau seama ca asa apare, dar spun mereu alhamdulillah ca intotdeauna ALLAH m-a ajutat sa trec peste "nu pot"...abandonasem aproape aceasta pozitie ptr ca nu aveam stabilitate si la mine e real, dc nu simt la propriu ca sunt intr-o stare stabila n-am facut nimic...in fine, abandonasem ideea si la un moment dat mi-a venit obsesiv in minte hadisul acela in care profetul l-a indemnat pe un om sa manance cu mana dreapta si el a spus "nu pot", stiti voi continuarea, nu stiu cum, dar alhamdulillah de cativa ani numai asa ma rog si nu m-am lasat pana nu i-am facut pe cei apropiati sa faca la fel desi am vazut multe strambaturi, figuri.
    Le-am spus si imi spun mereu ca siratul mustaqim incepe cu indreptarea fetei/corpului catre ALLAH, este o filosofie de neinteles, poate, ptr unii, o chestiune cat se poate de evidenta ptr altii, asta ca piciorul drept, trebuie sa fie indreptat catre qiblah, un fel de certificare a unui bun inceput...altfel, ma simt ca si cum as merge cu spatele.
    Te imbratisez cu drag , ia sa incerci si ai sa vezi ca dupa una doua incercari ai sa juri ca nu poti sa stai altfel...pariu?

7.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Spre rusinea mea eu ca yvette,intr`o vreme pe cind eram in Egypt tineam picioarele cum trebuie...acum cind va citesc am realizat ca am "pierdut" undeva pe drum "obiceiul".Hmm,m-a pus pe ginduri aceasta "revelatie".Cine stie cite altele nu gresesc si eu habar nu am...

8.  
    Moderator yvette's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam View Post

Te imbratisez cu drag , ia sa incerci si ai sa vezi ca dupa una doua incercari ai sa juri ca nu poti sa stai altfel...pariu?
    Sora mea, eu fac pariul......dar tu cum îmi plăteşti dacă pierzi?? Glumesc.....Glumesc...

Sper să nu înceapă acuma vreuna din voi să mă certe că "pariul" nu e o practică islamică! STIM.... şi eu şi maryam!

9.  
    Quote Originally Posted by yvette View Post
    Sora mea, eu fac pariul......dar tu cum îmi plăteşti dacă pierzi?? Glumesc.....Glumesc...

Sper să nu înceapă acuma vreuna din voi să mă certe că "pariul" nu e o practică islamică! STIM.... şi eu şi maryam!

Da daaaaaaaaa chiar ma gandeam ca o sa apara cineva sa zica de-aia am si pus emocotionul cuvenit.

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks