flor6 (01-13-2011)
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
membru de onoare

01-13-2011, 01:20 AM

Ptr orice nelamurire, inshaa ALLAH suntem aici sa explicam, ALLAH sa va/ne usureze!
http://www.islam.com/salat/salatfinal.html
-
Mersi maryam de la :
-
-
-
01-13-2011, 01:31 PM
Eu nu am reuşit niciodată să ţin laba piciorului stâng orizontal şi cea dreaptă vertical....mereu m-am rostogolit spre stânga!! Odată, chiar m-am sprijinit de perete, ca să ţin poziţia, însă tot ce am reuşit a fost o durere de gleznă...şi am renunţat la poziţia acessta. Asa că eu acum ţin ambele labe ale picioarelor drepte. Sper că asta nu anulează Rugăciunea!!!!
-
membru de onoare

01-13-2011, 03:03 PM
Ohhhhh si eu ma-m chinuit si am zis nu pot, nu pot...pana intr-o zi.
Spun mereu asa, parca fac fitze, imi dau seama ca asa apare, dar spun mereu alhamdulillah ca intotdeauna ALLAH m-a ajutat sa trec peste "nu pot"...abandonasem aproape aceasta pozitie ptr ca nu aveam stabilitate si la mine e real, dc nu simt la propriu ca sunt intr-o stare stabila n-am facut nimic...in fine, abandonasem ideea si la un moment dat mi-a venit obsesiv in minte hadisul acela in care profetul
l-a indemnat pe un om sa manance cu mana dreapta si el a spus "nu pot", stiti voi continuarea, nu stiu cum, dar alhamdulillah de cativa ani numai asa ma rog si nu m-am lasat pana nu i-am facut pe cei apropiati sa faca la fel desi am vazut multe strambaturi, figuri.
Le-am spus si imi spun mereu ca siratul mustaqim incepe cu indreptarea fetei/corpului catre ALLAH, este o filosofie de neinteles, poate, ptr unii, o chestiune cat se poate de evidenta ptr altii, asta ca piciorul drept, trebuie sa fie indreptat catre qiblah, un fel de certificare a unui bun inceput...altfel, ma simt ca si cum as merge cu spatele.
Te imbratisez cu drag
, ia sa incerci si ai sa vezi ca dupa una doua incercari ai sa juri ca nu poti sa stai altfel...pariu?

-
01-13-2011, 03:25 PM
Spre rusinea mea eu ca yvette,intr`o vreme pe cind eram in Egypt tineam picioarele cum trebuie...acum cind va citesc am realizat ca am "pierdut" undeva pe drum "obiceiul".Hmm,m-a pus pe ginduri aceasta "revelatie".Cine stie cite altele nu gresesc si eu habar nu am...
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |