maryam (01-18-2011)
Results 1 to 9 of 9
|
-
01-17-2011, 06:23 PM
As Salamu Aleikum!
Am o mare rugaminte, nu stiu daca exista Coranul tradus in romana audio. Am nevoie mare de el, deoarece sotul meu este aproape nevazator (nu vede cu un ochi, iar la celalalt are minus 25 miopie forte) si abia vede sa citeasca, plus ca isi oboseste ochiul. Cine ma poate ajuta, contra-cost binenteles?
-
Mersi Aliye Alexia de la :
-
-
01-17-2011, 11:28 PM
Fratele meu, eu am probleme cu net-ul, am wirreless si stau la tara, unde nu are acoperire. Abia daca merge, in general ma scoate de pe site-uri, de ex. youtube nu pot vedea, nici asculta, programele video si audio de pe aceste site-uri nu pot sa le downlodez (viteza este prea mica si intrerupe download-ul. ). Am cautat toata ziua azi si nu am gasit. Insa am scris un mail la Liga Islamica din Bucuresti, poate au acolo. Si cand o sa ajung in Bucuresti o sa ma duc la Geamia din Eroii Revolutiei sa il intreb pe dl. Imam daca ma poate ajuta. Pana atunci o sa incerc sa stau iar toata ziua pe net sa vad e gasesc. Oricum, multumesc pentru interventie. Iar notebook-ul meu este prea mic, dar merge, asta e situatia, nu trebuie sa il fortez prea mult. Sa auzim numai de bine!
-
01-18-2011, 03:46 AM
Draga mea draga, imi cer scuze ISTAGFIRULLAH am tot zis ca iti scriu...sa stii ca am pierdut mailul tau, nu l-am salvat, as aca te rog, lasa-mi un mesaj pe silomuslim@yahoo.com, cu mail adresa ta si adresa postala, cu tot dragul Inshaa ALLAH in cateva zile e la tine!
Si inca o data, iarta-mi neglijenta.
-
-
01-20-2011, 09:51 PM
Surioara draga
Inshaa ALLAH poate se vor strange cateva fete cu voci placute si care citesc frumos sa faca una stfel de Coran.
Du`a...deocamdata tu ai dat startul, inshaa ALLAH propunerea sa-si gaseasca aplicare dincolo de intentii...
-
01-20-2011, 10:57 PM
assalamu alaykum wa rahmatu-llahi wa barakatuhu,
...inshaAllah, sa se gaseasca cativa frati, surioara Maryam... asa, surori "cu voci placute", amatoare sa citeasca frumos din Traducerea Sensurilor, cred ca ar fi destule... problema este ca vocea femeii face parte din awra ei, deci Audio CD-ul ar fi doar pentru femei si copii... si cum ar putea fi sigure surorile respective, ca inregistrarea va fi ascultata doar de acestia?...
...inshaAllah, sa se adune cativa frati, in acest scop nobil - este intr-adevar nevoie de un audio in lb. romana, si fie ca Allah subhanahu wa ta'ala sa rasplateasca celor care vor dori sa-l faca...
"Doamne! Nu duce in ratacire inimile noastre, dupa ce Tu ne-ai calauzit si da-ne noua indurarea Ta, caci Tu esti Cel Darnic!"
(Surat 'Al-'Imran:8)
-
01-20-2011, 11:15 PM
assalamu alaikom , o set de casti de calitate si un program de "sound recorder" si sa cititi ... daca faceti treaba asta le public eu in site ...
asa cum observati, rasaritul este doar un forum dar curand inchallah o sa fie si un site cu continutul lui ...
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |