Notices

Thread: Despre Deochi

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 40
  1. Despre Deochi 
    moderator aiscia's Avatar
    IMI POATE SPUNE SI MIE CINEVA DESPRE DEOCHI CU DOVEZI ISLAMICE?CUM SE POATE FACE?CUM TE APERI IMPOTRIVA LUI?
    O SURIOARA MI-A DAT UN LINK SA CITESC DAR NU INTELEG BINE ENGLEZA.DACA AR PUTEA CINEVA SA TRADUCA INSHAALLAH....
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

2.  
    moderator Nadia's Avatar
    Si eu stiam ca SAW a fost otravit cu mincare si ca era pe aproape sa moara chiar atunci dar ALLAh SWA la pazit si l-a lasat printre a lui mai mult.
    Iar cit despre faptul ca a murit in bratele sotiei lui, eu stiam ca era inconjurat de toata familia lui si ca fiica lui, FATIMA era ultima persoana la care el sa adresat: SWA a chemat-o la el si ia soptit ceva la ureche si ea a inceput s aplinga si ia mai soptit ceva la ureche si a inceput sa rida...dupa ce SWA a murit celelate sotii si membri familiei au intrebat-o ce ia spus de a plins si ea le-a raspuns ca SWA ia spus ca el se va duce(adica va muri)....si apoi au intrebat-o ce ia spus de a ras si ea le-a raspuns ca SWA ia zis ca ea va fii prima femeie in JANNAH.
    Si ONTOPIC, cum sa mai spus si sus...este bine de avut grija cu cine vorbim cu cine ne aratam poze si unde mergem cu cine vorbim...ca intr-adevar lumea este plina de rau facatori.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by suleiman
    Nu am vrut sa intervin dar vad ca aveti amandoua unele greseli.

1- Va roooooooog de milioane de ori sa nu va luati sursele de la seiti .

2- Profetul صلى الله عليه وسلم a murit in bratele sotiei sale Aisha عائشةbinecuvantata sa fie pe care a iubit-o cel mai tare dintre toate persoanele lumii , si nu in bratele ficei sale Fatima binecuvantata sa fie.

3- La moartea Sa , Profetul صلى الله عليه وسلم a zis la Aisha : Eu simt urmele otravei in gatul meu . E vorba de otrava si nu de vraja .

4- Povestea otravii :
    O femeie evraica a gatit un miel si l-a oferit cadou Profetului صلى الله عليه وسلم , si a intrebat "ce parte ii place la profet ?" ii s-a zis pulpa , atunci ea a pus multa otrava in ea si a pus-o in fata profetului . Beshr ben Bara' era cu Profetul si a mancat cu el , dar Profetul a pus carnea in gura sa fara sao mestece, si nu-i placut si a zis "Aceasta pulpa imi spune ca e otravita" si a chemat-o pe evraica si a intrebat-o , ea a raspuns afirmativ , atunci profetul a intrebat-o de ce a facut acest lucru , iar ea a zis :Am auzit de profetia ta , si m-am gandit daca esti mincinos o sa scapam de tine dar daca esti intr-adevar profet o sa aflii de otrava . atunci profetul a iertat-o . Iar Beshr a murit din cauza otravii .

Asa mai admin...si greseala in ce am spus care e,ca am spus vraja si nu otrava? :smile01:
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    moderator gabriela guettat's Avatar
    Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
    Suleiman,daca tu nu ne spui cum e bine,cine vrei sa ne spun,uite pentru ca ai inima mare poftim:smile06:

Si tu surioara mea pentru pasiunea ta:smile06:

Si ce frumos e cand sti ca ai cine sa te corecteze!!!!
    JAZAKALLAH AL KHAIR

5.  
    fondator suleiman's Avatar
    Cu mare placere fetelor

Cat pentru Nadia , Profetul a murit in bratele sotiei sale Aisha , iti caut toate sursele inchallah si ti le dau

6.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by suleiman
    Cu mare placere fetelor

Cat pentru Nadia , Profetul a murit in bratele sotiei sale Aisha , iti caut toate sursele inchallah si ti le dau
    OK, am inteles...dar este adevarat ca fatima a fost ultima persoana la care el sa adresat?

PS: de asta ma enerveaza citeodata internetul asta...ca citesti ceva undeva si crezi si pui botu si apoi auzi in alta parte ca nu este adevarat...no apai este greu de tinut cont si sa stai sa cauti toata ziulica hadithuri sau sure in Quran sau mai stiu eu ce. Islamul este o singura si dreapta religie...de asta vin tot felul de oameni si pun intrebari de ramai cu gura cascata...

Asta fiind ca o paranteza pentru mine, NU ESTE ADRESATA NIMANUI
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

7.  
    E buna paranteza ta

Am zis eu sa verificati sursele , stiu ce stiu

Cartea : Viata profetului
    Autorul : Ibn Hisham (dec. 218 H )

Aisha رضي الله عنها a relatat : S-a intors Profetul in ziua respectiva din moschee si s-a pus in bratele mele, atunci a intrat un barbat din familia lui Abu-Baker (tatal lui Aisha) si avea in mana un Siwak verde , am observat ca Profetul صلى الله عليه وسلم s-a uitat la 'siwak' si am stiut ca il vrea , atunci l-am intrebat profetule , vrei sa-ti dau acest 'siwak' , si El a zis da.
    Atunci, am luat siwak-ul si l-am imuiat in gura mea mestecand-ul si dupa aceea i l-am dat si el l-a folosit cum nu l-am mai vazut folosind un siwak vreodata.
    In acest moment am simtit ca s-a ingreunat , si am inceput sa ma uit in ochii lui dar am vazut cum se sting si el repetand "Nu decat Cel de Sus " , si eu (aisha) am zis : o profetule , ti s-a dat sa alegi si ai ales , in numele Celui care te-a trimis cu dreptate . A zis si Profetul a murit .

Aceste sunt ultimele clipe din viata Profetului , si a murit in bratele lui Aisha , fara sa fie nimeni cu ei .

Profetul a vorbit cu fatima , da , dar nu fix inainte sa moara , ci cu citeva zile inainte.

Daca aveti intrebari ?
    Si scuze ca am tradus mot-a-mot .

8. Ultima zi din viata Profetului saaw 
    Deosebit sara's Avatar
    Sursa :Bibliografia Nobilului Profet
    SAFI-UR-RHMAN AL-MUBARAKFURI
    Universitatea Islamica Medina AL -Munauuara

Cand s-a luminat , Profetul - Allah sa-l binecuvanteze si sa-l miluiasca- a chemat-o pe Fatima si i-a spus in soapta ceva care a facut-o sa planga . Apoi i-a soptit altceva care a facut-o sa rada . Dupa moartea Profetului - saaw , A isa a intrebat-o ce era cu plansul si cu rasul acela , iar Fatima a raspuns : "Prima data mi-a dezvaluit ca va muri din cauza acestei boli si eu am plans . Apoi mi-a spus ca eu voi fi prima din familia lui care -l va urma , si-am ras ." { Sahih Al -Bukhari }
    Fatima a fost martora la durerile puternice de care suferea tatal ei si a zis : "Ce dureri cuplite are tatal meu ! " La aceste cuv. , Profetul saaw - a remarcat : "Pana la sfarsitul acestei zile , el nu va mai avea nici o durere. "
    Durerea a devenit atat de puternica incat urma de otrava pe care o primise la Khaibar a iesit la lumina. Gustul ei era atat de rau , incat el i-a zis A isei :
    "Simt inca efectuldureros al mancarii pe care am gustat-o la Khaibar . Simpt ca moartea se apropie ."
    Only ALLAH can judge me !

9.  
    Draga sara , ce ai zis tu nu se contrazice cu ce am zis eu .

Profetul nu a avut doar o zi de durere .

Iar in ultima clipa inainte de moartea sa , era doar cu Aisha .

10. Profetul isi trage ultima suflare 
    Deosebit sara's Avatar
    Cand chinurile mortii au inceput , A isa l-a sprijinit de pieptul ei . Ea spune : " Allah a fost atat de generos cu mine ca Mesagerul lui Allah a murit in casa mea . El a murit sprijinit de pieptul si de gatul meu si Allah a mestecat saliva lui cu a mea la moartea lui ."
    Abdur Rahman - fiul lui Abu Bakr- a intrat , tinand in mana o radacina a unei plante de desert < Miswak> folosita ptr curatatul dintilor , in timp ce Mesagerul lui Allah-saaw- era sprijinit de pieptul meu . Am observat ce el se uita la Miswak , asa ca l-am intrebat , caci stiam ca o voia :" Ai vrea sa o i-au eu pentru tine ? " El a incuviintat din cap . Am luat-o si i-am dat-o . Dar era prea tare , asa ca l-am intrebat : " Sa o inmoi pentru tine ?" si el a incuviintat , asa ca am inmuiat-o in gura mea si el a trecut-o peste dintii sai .
    De indata ce a terminat curatatul dintilor , el si-a ridicat mana sau degetul aratator , a privit spre tavan si si-a miscat buzele . A isa s-a aplecat sa-l asculte si l-a auzit , spunand:"Impreuna cu cei asupra carora ai pogorat mila Ta , cu profetiisi cei devotati , martirii si facatorii de bine , O Allah, iarta-ma si ai milade mine si fa-mi parte de tovarasiaCelui de Sus . Apoi l-a intervale scurte de timp , murmura aceste cuvinte :"O , Allah , fa-mi parte de tovarasia Celui de Sus . La Allah ne intoarcem si catre El alergam dupa ajutor si ultim adapost ."
    Acest lucru se intampla dupa rasaritul Soarelui , in ziua de luni , 12 Rabi Al - Auual , in anul 11 d, H., { 632 e.n.} . Cand a murit , Profetul avea 63 de ani si patru zile .
    Only ALLAH can judge me !

11.  
    Nu am inteles , dar exact asta am zis si eu , numai ca nu am zis de numele barbatului .
    Dovada ca fatima nu era acolo , pentru ca a intart abdul-rahman fara sa ceara voie , adica nu era nici o femeie in afara de cele pe care el are voie sa le vada .

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)