Notices

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 23
  1. puful de pe fata... 
    Harnic
    salam aleikom!

-nu stiu sigur daca acest subiect se potriveste aici la ,,moda,, insa o sa-l scriu si daac voi considerati ca ar avea locul mai potrivit la ,,medicina ,,de ex. il puteti muta linistite.

=dragelor eu nu mai suport puful de pe fata (sau perisorul...).am vazut cateva fete si femei care nu aveau nici un fir si ...mi-as dori sa scap si eu de firisoarele astea care le vad inestetice.
    -nu mi se pare potrivita decolorarea pt ca am un ten mai inchis si cred ca as arata ca naiba.
    -eu cred foarte mult ca trebuie sa existe mai ales in tarile arabe,fel si fel de chestii pt rezolvarea acestei,,probleme,,.
    -eu m-am epilat de...3 x pe fata cu ,,zahar,,.dupa fiecare epilat eram asa de incantata...dar cand incepea sa creasca...imi pierea toata incantarea .
    -faza e ca dupa ce imi crestea la loc...aveam impresia ca firul e mai aspru si mai inchis la culoare.
    -am tot cautat in fel si fel de reviste o ,,solutie miraculoasa,, dar ..am obosit cautand si am lasat-o balta.
    - stiu ca treaba asta poate avea si cauze medicale ,adica poate fi de la o dereglare hormonala,dar totusi daca ar fi o crema sau o pudra sau...ceva care sa ,,curete,,acest puf ,multe femei ar fi mai multumite de aspectul lor ...printre care m-as numara si eu
    - voi stiti ,,un secret,, pt ca fata sa nu mai aive pic de puf pe ea???
    -folositi ceva care va multumeste???
    - a-ti auzit de ceva anume din tarile arabe???

2.  
    moderator amal's Avatar
    pai tot epilat e si asta cu zaharul sau firul de ata...am vazut si eu la araboaice...dar daca am epilatorul in geanta de ce sa mai stau sa-mi fac zahar sau sa ma chinui cu ceara fierbinte...na da, stiu ca se zice ca epilatorul face ca apoi sa creasca cateva fire sub piele...dar e simplu, folosesti un scrub, crema/gel de dus exfoliant dupa epilare, epilezi tot, si gata...
    ce o sa se mai minuneze baietii cand o sa citeasca preocuparile noastre..desi au auzit de atatea ori de ele ...

3.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by amal
    ce o sa se mai minuneze baietii cand o sa citeasca preocuparile noastre..desi au auzit de atatea ori de ele ...

mai ales admin care e "pe faza",ma bufneste rasul imaginandu-mi un barbat stand in fata oglinzii si facandu-si faza asta cu zaharul
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

4.  
    Harnic
    ma bucur ca a-ti dat curs discutiei pe acest subiect.
    -de faza cu sangele de liliac am auzit si eu de la socrela,insa..vb lu"ishtar... metoda nu e valabila retroactiv.
    -sincera sa fiu..mor de frica si de sila ..liliacilor ...dar sa mai pun si sange...iak

-cat despre aparatele de epilat..cu siguranta nu am suporta sa ne facem pe fata cu ele.

-,,zaharul,, il preparam (inainte sa-mi iau aparatul adica ..acum 1 an) asa:250gr zahar +250 ml apa+1 plic de sare de lamaie . lasam la foc mic si amestecam continuu pana incepe sa se ingroase ca ..o smantana groasa.il raceam ,asa..mai pe langa geam apoi incepeam sa intind compozitia cu mana ca pe...nu stiu cu ce sa compar ...efectiv trageam de compozitie ca sa se intinda apoi iar o faceam ca o biluta ...pana se putea intinde ...pe mana de ex.
    -eu zic ca e foarte greu pt cineva care nu a mai vazut cum se face ..sa-si imagineze care e procedeul.
    -macar o data sa vezi si apoi ...te descurci.
    -eu la inceput faceam cantitati mici...dar am aruncat ...nu stiu cate kg de zahar pana am nimerit-o.si vazusem cum se face dar...

-cat despre admin...mi se pare ceva normal sa il preocupe acest subiect pt ca barbatii musulmani sunt foarte curati si grijulii.
    -bine..acuma ca mai sunt si exceptii...nu se pune
    -sunt foarte multi care isi iau axila si nu numai.. cu ceara sau cu zahar.

- apropo de barbati...mai fetelor sa stiti ca mie ,,mi s-a parut,, ( nu stiu sigur) ca acum 4 ani cand am fost ultima oara in syria am vazut cativa barbati care aveau barba crescuta c-am ciudat ,iar eu am dedus ca sigur se epilau cu zahar sau ...ceva de genul asta.
    -erau vanzatori in piata.
    - aveau fire lungi si rare nu cum e o barba normala ,luata cu lama..deasa si scurta

-oricum ..tot mai sper in minuni si insaallah sa aflu o chestie de-a cleopatrei care sa ma scape definitiv si..,,irevocabil,, de parul inestetic,atat de urat de noi femeile.

5.  
    moderator amal's Avatar
    Quote Originally Posted by oardy
    cat despre aparatele de epilat..cu siguranta nu am suporta sa ne facem pe fata cu ele.
    da ai dreptate am uitat ca tu ai intrebat de puful de pe fata...
    eu am vazut care se faceau si pe picioare cu zahar...si la asta deja mi se pare prea multa pierdere de timp...mai bine cu epilatorul.

Quote Originally Posted by oardy
    oricum ..tot mai sper in minuni si insaallah sa aflu o chestie de-a cleopatrei care sa ma scape definitiv si..,,irevocabil,, de parul inestetic,atat de urat de noi femeile.
    pai incearca intai cu rostopasca,dupa ce te epilezi cu zahar/ceara ce a fi...s-ar putea sa nu ai probleme chiar 2 luni...e mai bine decat nimic. cu laserul, nu stiu ce sa zic, tin minte ca am citit un articol si de fapt trebuie sa repeti sedintele, pana scapi de toate firele de par.

6.  
    Membru Special Anna's Avatar
    mai fetelor da eu trag cu ceara...e drept ca e cam dureros dar baba la frumusete....sufera nu...?!
    e mai practic...mai creste intr-adevar dar se rareste dup-aia...inclusiv pepicioare...incepe sa fie din ce in mai rar...iar la puful de pe fata...dispare incet in timp....rarindu-se...
    voi va feriti de ceara???
    eu cam urlu de ma stie tot cartieru cand e ziua epilarii ...umblu 2 zile cu picioare rosii...si iritate dar dup-aia 1 luna nu mai am treaba...
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

7.  
    moderator amal's Avatar
    vai, si acuma imi aduc aminte cand m-am epilat prima data pe picioare..la camin...am fost data de colege pe mana "priceputei" caminului...asa mi-a venit sa o bat de numa...mi-au dat lacrimile

cand dragutul de boyfriend a comentat de ce se vaita femeile de epilat, ce-i asa mare lucru, i-am tras pe mana cu epilatorul...sa-l fi auzit ce a urlat ...de atunci n-a mai comentat nimica...na, am fost cam sadica, dar macar s-a invatat minte.

8.  
    Harnic
    pt ca sunt mai comoda din fire..vreau sa intreb :dar tinctura de rostopasac nu e buna?

- ce sa mai stau acuma sa caut planta si sa o ...

-cat despre zahar..sa ma mai fac iar pe fata..cred ca nu mai rezist pt ca nu m-am mai facut de mult si imi amintesc cand ma faceam...mai aveam putin si imi zmulgeam si ochii ...astafallah...ca mai vedeam eu niste fire..

-socrela zicea zicea c de la epilatul cu ceara sau zahar pe fata ,ti se zbarceste fata la batranete

- ia sa vedem poate vine cineva cu o idee practica ,concreta si ...comoda

9.  
    Harnic
    =hai sa va mai intreb ceva...traznit...aparent pt ca si asta e o problema

- ce faceti cu parul din nas?cum scapati de el?

- nu radeti ...ca nu-i de ras.

-eu intr-un timp imi luasem o penseta pe care o foloseam numai pt asa ceva.
    -nu va mai zic ce durerea naibii era...dar suportam ca ..de...
    - insa dupa un timp ajunsesem sa am probleme cu nasul ca mi se usca si numai cojite imi ieseau din el.

- voi a-ti incercat sa faceti ceva ca sa scapati si de acel par inestetic?

10.  
    membru de onoare genan's Avatar
    binecunoscuta metoda cu zaharul e arhi cunoscuta mai ales in orient, insa sincera sa fiu mie una mi-e lene sa stau sa o prepar.. si cel mai usor de folosit este ceara.. si pt a impiedica efectul de ardere, ca nu sti cat de calda sau fierbinte e ceaa, cel mai bine folositi benzile acelea care se cumpara gata facute si doar le incalziti usor intre palme, apoi aplicati pe zone dorita si gata.... eu asta folosesc pt maini si pt fata. pt picioare folosesc aparatul.. imi ia cam 15 min pt fiecare picior, insa se merita...

cat despre parul din nas, chiar am ras, inainte sa zici tu sa nu rad... si m-am ridicat frumos d p scaunul din fata pc-ului si am mers pana la oglinda sa vad daca nu cumva am si eu asa ceva.. fetelor.. mie nu imi atarna nimik afara din nas.. ce sa "epilez" acolo??? :smile33: :smile33:

11.  
    Harnic

-genan...suriara nici mie nu-mi atarna ceva din nas cum de altfel nici unde-n alta parte dar acuma serios vb nu m-as supara daca nu l-as mai avea .

-tu ce zici ti-ar parea rau daca nu l-ai mai avea?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)