Notices

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23
  1. puful de pe fata... 
    Harnic
    salam aleikom!

-nu stiu sigur daca acest subiect se potriveste aici la ,,moda,, insa o sa-l scriu si daac voi considerati ca ar avea locul mai potrivit la ,,medicina ,,de ex. il puteti muta linistite.

=dragelor eu nu mai suport puful de pe fata (sau perisorul...).am vazut cateva fete si femei care nu aveau nici un fir si ...mi-as dori sa scap si eu de firisoarele astea care le vad inestetice.
    -nu mi se pare potrivita decolorarea pt ca am un ten mai inchis si cred ca as arata ca naiba.
    -eu cred foarte mult ca trebuie sa existe mai ales in tarile arabe,fel si fel de chestii pt rezolvarea acestei,,probleme,,.
    -eu m-am epilat de...3 x pe fata cu ,,zahar,,.dupa fiecare epilat eram asa de incantata...dar cand incepea sa creasca...imi pierea toata incantarea .
    -faza e ca dupa ce imi crestea la loc...aveam impresia ca firul e mai aspru si mai inchis la culoare.
    -am tot cautat in fel si fel de reviste o ,,solutie miraculoasa,, dar ..am obosit cautand si am lasat-o balta.
    - stiu ca treaba asta poate avea si cauze medicale ,adica poate fi de la o dereglare hormonala,dar totusi daca ar fi o crema sau o pudra sau...ceva care sa ,,curete,,acest puf ,multe femei ar fi mai multumite de aspectul lor ...printre care m-as numara si eu
    - voi stiti ,,un secret,, pt ca fata sa nu mai aive pic de puf pe ea???
    -folositi ceva care va multumeste???
    - a-ti auzit de ceva anume din tarile arabe???

2.  
    Banned huda_alrahim's Avatar
    Cum exista epilator pt picioare...exista si pt parul din nas!! Tatal meu a primit unul gratuit la un aparat de tuns...dar daca imi aduc aminte era si o reclama pe la televizor pe la teleshopping..ideea e ca eu nu cred ca as rezista...si vb ta genan, daca nu atarna!!!!
    Mie imi este frica sa ma fac pe fata....am noroc ca am parul deschis la culoare...imi este frica ca o sa se faca si mai mare si o sa rivalizez cu sotul meu dimineata la oglinda cine se barbiereste primul :smile33: :smile33: offffffff ce greu e si cu parul asta!!! Tin minte ca am citit o carte despre harem...cum erau ele epilate de o alta femeie nu aveau nici un fir de par pe intreg corpul...hmmmm o fi bine, o fi rau?
    Si pt picioarele iritate de la epilat...eu nu folosesc crema imediat dupa epilare...ca mai rau ma irit si imi apar ca niste cosuri...folosesc imediat o lotiune astringenta cu alcool...dispar petele rosii imediat si nu mai apar bubite..si apoi e bine-venita si lotiunea de corp...

3.  
    Harnic
    mi-am amintit ca o data se vb de madonna la tv si printre altele s-a zis ca are o cosmeticiana care ii vine acasa (bineinteles) la fiecare 2 saptamani si o epileaza absolut peste tot unde are par.
    -asta pt ca madonnei ii place cum arata ...,,dupa,,.
    -si chiar spuneau reporterii ca se epileaza si pe fata si se mirau (atunci ,ca acuma e ceva normal).

4.  
    moderator aiscia's Avatar
    Quote Originally Posted by suleiman View Post
    Din traditie

La tara , la varful muntelor , ma opreste o fata ca si luna , si eu sunt om . cobor din masina incet ca un cavaler , ma apropiu un pic de fata iluminata si spun :
    - * Assalamu Alaikom "bunico" ,
    - ** Wa'alaikom assalam
    - * Sunt in satul acesta, prin trecere , si m-am oprit ca sa te intreb de unde pot sa cumpar apa .(imi era sete ) .
    - ** Rusine , cu ochii larg deschisi , mi-a raspuns batrana ,dupa care a zis :Cum sa cumper apa si "bunatatea" este inca in inima oamenilor .

Si s-a ridicat bazandu-se pe scaun si a mers incet spre casa . Dupa cateva clipe se intoarce cu o sticla cu apa rece , din care am baut si l-am multumit pe Dumnezeu , si i-am zis doamnei , "chukaran" pentru apa . am parasit-o dupa ce s-a instalat un zambet mare pe buzele ei .

Am ajuns acasa , si m-am dus direct la bunica mea s-o intreb : Bunico , de ce oare frumoasele femei de varsta ta nu au par ? oare dib cauza varstei sau asa natural ?
    Bunica mi-a zis : Cand eram copila , am auzit de la mama mea ca la munte era o traditie , cand se naste o fata se prinde un liliac , si se unge fata cu sangele lui , si pe oriunde trece buretele cu sangele liliacului nu mai apare nici un fir de par .
    Am insistat ca sa aflu daca bunica a primit acest "cadou ciudat" la nasterea ei , iar ea a zis ca Nu. E in cazul ei , un dar de la Dumnezeu.

Nu am verificat nici o data aceasta metoda ciudata , dar daca vreti puteti sa o faceti pentru mine , nu de alta , dar vreau sa stiu daca in viitor , daca am de cand sa-mi iau o nevasta din munte , sa stiu daca ce are e natural , sau a fost unsa .

Fetelor , poveste e adevarata , dar voi de ce va faceti multe griji ?

Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)