Habibty Oardy de-ai avea numai tu problema asta....![]()
![]()
Sigur este ceva lega de hormoni, dar nici eu nu mai stiu...Epilarea continua ...Decolorarea nu ajuta la nimic
![]()
Ma gandeam cand o sa avem bani ne ducem si noi poate sa le luam cu laser...
Sa vedem ce ne sfatuiesc surorile![]()
Thread: puful de pe fata...
Results 1 to 10 of 23
|
|
-
Harnic

06-04-2006, 08:56 AM
salam aleikom!
-nu stiu sigur daca acest subiect se potriveste aici la ,,moda,, insa o sa-l scriu si daac voi considerati ca ar avea locul mai potrivit la ,,medicina ,,de ex. il puteti muta linistite.
=dragelor eu nu mai suport puful de pe fata (sau perisorul...).am vazut cateva fete si femei care nu aveau nici un fir si ...mi-as dori sa scap si eu de firisoarele astea care le vad inestetice.
-nu mi se pare potrivita decolorarea pt ca am un ten mai inchis si cred ca as arata ca naiba.
-eu cred foarte mult ca trebuie sa existe mai ales in tarile arabe,fel si fel de chestii pt rezolvarea acestei,,probleme,,.
-eu m-am epilat de...3 x pe fata cu ,,zahar,,.dupa fiecare epilat eram asa de incantata...dar cand incepea sa creasca...imi pierea toata incantarea .
-faza e ca dupa ce imi crestea la loc...aveam impresia ca firul e mai aspru si mai inchis la culoare.
-am tot cautat in fel si fel de reviste o ,,solutie miraculoasa,, dar ..am obosit cautand si am lasat-o balta.
- stiu ca treaba asta poate avea si cauze medicale ,adica poate fi de la o dereglare hormonala,dar totusi daca ar fi o crema sau o pudra sau...ceva care sa ,,curete,,acest puf ,multe femei ar fi mai multumite de aspectul lor ...printre care m-as numara si eu
- voi stiti ,,un secret,, pt ca fata sa nu mai aive pic de puf pe ea???
-folositi ceva care va multumeste???
- a-ti auzit de ceva anume din tarile arabe???
-
06-04-2006, 12:13 PM

-
-
06-04-2006, 04:17 PM
Din traditie
La tara , la varful muntelor , ma opreste o fata ca si luna , si eu sunt om
. cobor din masina incet ca un cavaler , ma apropiu un pic de fata iluminata si spun :
- * Assalamu Alaikom "bunico" ,
- ** Wa'alaikom assalam
- * Sunt in satul acesta, prin trecere , si m-am oprit ca sa te intreb de unde pot sa cumpar apa .(imi era sete ) .
- ** Rusine , cu ochii larg deschisi , mi-a raspuns batrana ,dupa care a zis :Cum sa cumper apa si "bunatatea" este inca in inima oamenilor .
Si s-a ridicat bazandu-se pe scaun si a mers incet spre casa . Dupa cateva clipe se intoarce cu o sticla cu apa rece , din care am baut si l-am multumit pe Dumnezeu , si i-am zis doamnei , "chukaran" pentru apa . am parasit-o dupa ce s-a instalat un zambet mare pe buzele ei .
Am ajuns acasa , si m-am dus direct la bunica mea s-o intreb : Bunico , de ce oare frumoasele femei de varsta ta nu au par ? oare dib cauza varstei sau asa natural ?
Bunica mi-a zis : Cand eram copila , am auzit de la mama mea ca la munte era o traditie , cand se naste o fata se prinde un liliac , si se unge fata cu sangele lui , si pe oriunde trece buretele cu sangele liliacului nu mai apare nici un fir de par
.
Am insistat ca sa aflu daca bunica a primit acest "cadou ciudat" la nasterea ei , iar ea a zis ca Nu. E in cazul ei , un dar de la Dumnezeu.
Nu am verificat nici o data aceasta metoda ciudata , dar daca vreti puteti sa o faceti pentru mine , nu de alta , dar vreau sa stiu daca in viitor , daca am de cand sa-mi iau o nevasta din munte , sa stiu daca ce are e natural , sau a fost unsa
.
Fetelor , poveste e adevarata , dar voi de ce va faceti multe griji ?
-
06-04-2006, 04:25 PM
supeeeer.... pe bune sa fie adevarat? asta ce mai lipsea.. sa dau la fetita mea la nastere pe fata ei sange de la liliac.... :smile33: :smile33: hai mai admin.. e ciudat...si e prima oara cand aus de asa ceva...
insha allah daca iti iei nevasta de la munte tu sa fii cel care ne zice daca ea a procedat asa sau nu....

-
06-04-2006, 08:18 PM
Cum te-ai epilat cu "zahar"? Sunt si eu curioasa! Am si eu probleme cu parulde pe fata, numai ca al meu este f deschis la culoare...dar se vede cand ma mai machiez si eu
Am vazut la o prietena care se face cu o chestie speciala pe mustata....e un fel de ceara, dar care este pusa pe o folie...si astfel e mai usor de indepartat! Ea e multumita de sistem, dar eu inca nu am incercat...
Cred ca singura solutie este laserul
( dar e destul de scump
-
-
06-04-2006, 09:25 PM
eu zic dupa epilare sa va dati cu o crema care inhiba cresterea firului de par; astfel nu va fi nevoie sa va epilati intervale mai mari de timp...asemenea creme au aparut in comert, parca de la Herbagen am vazut ceva in genul acesta, dar personal nu stiu daca sant bune pt ca nu am incercat niciodata.
stiu de rostopasca ca are efect inhibitor asupra regenerarii firului de par; posibil sangele de liliac contine o substanta care are acelasi efect...dar doar daca s-ar face studii in acest sens s-ar infirma sau s-ar dovedi aceasta ipoteza.
acum daca tot e primavara, culegeti rostopasca si puneti tulpinile la blender sau taiati-le marunt si stoarceti sucul. sucul rezista in frigider cca o luna, daca tin minte bine; asa am citit intr-o carte despre plante naturiste. eventual verific...
oricum rostopasca se gaseste pana toamna tarziu.
dupa ce va epilati, dati-va pe zona respectiva cu suc de rostopasca, asteptati cateva minute sa actioneze apoi spalati-va cu apa.
eu am incercat cu rostopasca dupa ce m-am epilat pe picioare de 2-3 ori si mi s-a parut ca are efect...n-a mai fost nevoie sa ma epilez o perioada destul de lunga...
sucul de rostopasca usuca putin pielea, daca il folositi,eventual utilizati ulterior o crema hidratanta.
-
Deosebit

06-04-2006, 09:28 PMSuleiman,"reteta" ta din pacate,nu se poate aplica retroactiv
Ca asa,mai stiu si eu...tot de la munte(muntele meu,dar,din Bucovina) o reteta:frecatul nou-nascutului cu tarate(stii ,cojile de la grau)!Dar nici asta nu se aplica retroactiv
Fetelor,pana la ora asta,nu prea exista solutii miracol.Cel cu laser ar fi o chestie,sa zicem,dar are si aceasta metoda inconvenientele ei."Allah nu schimba starea unor oameni pana ce ei nu schimba ceea ce se afla in sufletele lor."(13:11)
-

- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
06-04-2006, 10:25 PMLa ora actuala cel mai indicat aici la noi ramane "zaharul"
la 100gr de zahar,sucul de la o jumatate de lamaie,si un pahar obisnuit de apa.Se lasa sa fiarba pana devine ca o miere aproximativ 20 de min la foc mic)
Se pun pe farfurie cateva picaturi bune,se freaca intre degete si usor, usor o intindeti(calie)pe fata si va epliati,atentie foarte mare CINE NU ARE SA NU SE FACA DE DRAGUL DE A SE FACE!!;va spalati cu apa rece,si va aplicati o crema grasa.
Barbati si femeile din Emirate se fac cu "fir de ata"sunt saloane speciale si la inceput "se zice"ca este dureros.
Aici la noi este cunoscut ca, cu timpul "puful" se rareste si dispare,cauza fiind rarirea lui.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |