Va rog frumos sa-mi recomandati niste link-uri care sa ma ajute sa invat limba araba. Am inceput sa invat, dar nu am cum sa practic interactiv ceea ce am invatat, asa ca uit. Daca sant site-uri in care pot asculta si pronuntia cuvintelor ar fi foarte bine.
multumesc anticipat.
Thread: Limba araba
Results 51 to 60 of 73
|
|
-
03-16-2006, 11:39 PM
-
05-11-2006, 03:34 AM
La astatea an atakallam qaleelan faqat
:36_35_8: Ma pregatesc intens... ehhh... macar atat sa stiu si eu... sa fie de folos cursurile astea de araba pe care le folosesc ca mashALLAH domnul Profesor se ocupa de noi si ne intreaba de n-spe mii de ori daca intelegem... dar dupa cum v-am mai spus eu... neuronu meu care este uzat la greu... nu prea mai face fata :smile33:

-
-
-
-
-
-
-
Banned
05-11-2006, 01:31 PM
Originally Posted by amoodia
Amooooooooooo, ce mi-a placut faza cu dialectul
Cata dreptate ai..............
Genan, habibti sunt unii care nu inteleg fusha
si se uita la tine ca la masini straine dar daca incepi in dialect asa apare un zambet larg pe fata lor
Am spus unii, sa nu aruncati acu cu ceva dupa mine..........
-
05-11-2006, 04:27 PM
Originally Posted by Rania
orice om care a terminat macar 8 clase la scoala si tot stie cat de cat.... altfel cum ar intelege stirile la tv?
depinde la ce nivel te referi... pt ca daca vorbim despre qora`an de exemplu, atunci da, sunt foarte multi care nu inteleg sensurile cuvintelor....
si d exemplu daca imi dai sa vb cu un algerian sau marocan, mie care mi se lumineaza fata daca imi vb pe fusha....
altfel ma uit la el ca la masini straine...

-
Deosebit

05-11-2006, 11:36 PM
Originally Posted by genan
eu din toti marocanii care i-am auzit vorbind pe aici nu am auzit pe nici unul in fsha. toti vorbesc dialectul din egipt. la inceput si eu ma apusam sa invat fsha , si cand ziceam LILA LIQA ii apuca rasul, sau alte expresii de genul asta.pacat...
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |