Salam Aleikum Wr Wb.
Dragi Surioare Stiti Cumva Vreun Tratament Natural Impotriva Caderii Parului?va Multumesc![]()
![]()
![]()
Thread: Contra Caderii Parului
Results 21 to 30 of 52
|
|
-
06-10-2006, 11:53 AM
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Deosebit

06-14-2006, 04:37 PMAiscia imi pare rau ca ai patit asa, dar sincer nu stiu de ce. eu imi pun ulei in par si dupa aia il pieptan pe tot parul si il tin strans in coc vreo ora sau 2 cu o casca de dus peste par. cand fac dus dupa samponez foarte bine de 2 ori si apoi puneam masca de la kallos, acum pun masca pe baza de placenta. balsam am folosit si eu o singura data de cand am venit din romania si am observat ca masca mi-l descurca mult mai repede si are un aspect mult mai sanatos. uite am sa-ti pun o poza a uleiului meu dupa cateva min, eu folosesc de vreo 2 luni si sunt foarte multumita. deja e 3-a sticla. inshaAllah sa gasesti si tu ceva sa aiba efect
-
06-14-2006, 04:38 PM
Aiscia habibity, ce glumeata esti. Eu folosesc de 4 ani acelasi fel de shampon...PANTENE PRO-V(2 in 1...adica cu conditionar si shampon la un loc) este cu amino proteins si este special pentru a face parul mai plin si mai gross. Zice pe sticluta ca "cladeste rezistenta si abundenta in parul slab si rar". Si stiti ceva fetelor, eu si cu sotul, ne cadea parul cu groaza, de cand folosim acest shampon mie cel putin mi-am rercapatat parul meu natural, si daca il vopsesc caut sa iau vopsele naturale de par sau sa pun henna.
Cand am fost in Maroco in vizita la familia lui, cumnatele au vrut sa ma faca mai frumoasa decat sunt, si au zis sa inceapa cu parul. Cand au vazut ce par am m-au intrebat da ce ai venit aici cu asa un par, noi pe cine incercam leacurile pe care le avem aici?
Ele m-au pus sa-mi pun poe par o amestecatura intre galbenush de ou si ness caffee si henna, si apoi pui la radacina parului si stai asa vreo 6 ore(cu cat mai mult stai cu atat mai bine).
BAFTA MULTA.
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
-
06-14-2006, 05:05 PM
aiscia...o sa innebunesti cu atatea sfaturi..uite ce rea sant, sa spun ca mie Pantene Pro V imi face parul ciudat...parca il albeste, nu stiu, are o nuanta ciudata spre gri...nici intr-un caz nu e ca in reclame, si nu stiu de ce acest sampon nu imi confera deloc stralucire parului, mai ales ca in general, la orice alta marca de sampon am parul stralucitor si frumos...
eu zic ca nu conteaza asa mult samponul...conteaza mai mult alimentatia ta; sa ai asigurat necesarul zilnic de vitamine, minerale, oligoelemente , sa fii atenta sa consumi multe legume si fructe, carne de peste, uleiuri vegetale...conteaza deasemenea somnul si stresul.
Daca cumva ai un dezechilibru hormonal sau o carenta de vitamine/oligoelemente (Zinc) (asa e mai probabil din ce ai descris tu, pt ca altfel nu te chinuiai atat cu tratamente), doar prin faptul ca mananci mai sanatos si dormi suficient deja se amelioreaza starea ta. Eu iti recomand sa-ti faci o dozare de Zinc si de hormoni tiroidieni si estrogen daca observi ca in ciuda unei alimentatii sanatoase si a unui stil de viata corect parul nu se indeseste sau nu devine mai stralucitor.
Incearca masca cu ricin, in amestec sau nu cu uleiul amla sau alte masti. Eu am fost foarte multumita cand am folosit. Parul sa ti-l piepteni inainte de a face baie si eventual cand pui balsam sau masca in el, insa in general evita sa-l piepteni cand e ud, pt ca atunci firele ies mai usor din foliculii pilosi. Nu iti mai colora/ decolora parul o perioada, si incearca sa-l usuci natural; iti infasori capul cu un prosop, fara sa freci parul cu prosopul, ca sa nu-l "traumatizezi" prea tare, iar cand s-a uscat putin, poti sa-l lasi sa se usuce liber, la temperatura ambianta...ai grija sa nu racesti, sa fie temperatura potrivita in camera.
ai rabdare...dar zic eu ca vezi rezultate intr-o luna, maxim doua daca ai grija de ce mananci
si nu te stresa
desi eu cred ca noi fetele, cu sfaturile noastre poate te stresam in plus
-
06-15-2006, 12:10 PM
incerc sa o ajut si eu un pic pe surioara noastra in aceasta problema si.... iti recomand draga surioara aceste link-uri
http://www.ele.ro/Mici_secrete_si_re...r_--a3881.html
http://www.ele.ro/sectiunea_Parul.html
poate ca iti va fi de folos.
InshaALLAH sa treci peste aceasta perioada cu bine , stiu ca este tare neplacut ptr ca am trecut si eu prin ea si sincer am incercat si eu ba cu masca de galbenus cu miere si ulei de masline , ba cu un amestec de uleiuri ...dar am simtit ca pana nu a cazut "cat a vrut el "...sau cum s-ar zice "pana nu si-a facut damblaua" nu s-a oprit ... deci , multa rabdare inshaALLAH si perseverenta !Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
06-16-2006, 01:02 PM
iubitele mele,vina este a mea.am cumparat ulei de amla fara sa fie dabur de la un shop made in bangladesh.dupa ce am citit postarile voastre(
)am fost mai atenta si am cumparat ulei de amla dabur...si l-am amestecat cu ulei de ricin si am stat pana dimineata unsa pe cap,infasurata in prosop...si intr-adevar am vazut o diferenta...parul meu e mai moale,...inshaallah sa se opreasca din cazut si totul e ok....am inceput sa i-au si niste multivitamine...
SUNTETI ASA DE SCUMPE,ALLAH SA VA BINECUVANTEZE.....VA IUBESC PE TOATEDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Deosebit

06-16-2006, 02:10 PMAiscia ma bucur foarte mult ca ai gasit uleiul dabur. eram trista ca toate persoanele care il folosesc au numai cuvinte de lauda si la tine rezultatul era exact contrat a ceea ce ar fi trebuit sa fie. inshaAllah sa ai rezultate cat mai repede si sa nu mai ai neplaceri din cauza parului.ia zi uleiul de ricin tu unde l-ai gasit la tine? eu tot caut ulei de ricin aici si am gasit la farmacie ceva RICINI dar cica e laxativ. se foloseste uleiul de ricin si ca laxativ???eu trebuie sa cumpar pentru cineva din Syria si pana o sa-mi ajunga din Romania eu deja o sa fiu in syria si acum sunt in mare dilema.
-
06-16-2006, 03:00 PM
Dar tu in ce tara stai?In farmacia l-am gasit "olio di ricino".trebuie sa se gaseasca peste tot.o sticluta mica costa 2 euro.
-
Deosebit

06-16-2006, 03:05 PM
Originally Posted by aiscia
eu stau in Norvegia, dar daca uleiul ala care l-am gasit e tot uleiul de ricin, la mine o sticluta de 100 de ml costa 17 dolari
ma duc sa vad si gramul de aur cat costa, s-ar putea sa fie mai ieftin decat uleiul de ricin
.Aiscia ai vreo indicatie ceva scrisa la ulei, scrie ca poate fi folosit si pe post de laxativ? sincer nu as vrea sa dau banii aiurea si sa nu fie asta.
-
06-16-2006, 05:10 PM
PE AL MEU NU SCRIE NIMIC,CHIAR NIMIC.....VAAAAAAAAAAI CE SCUMP E...PAI MAI BINE IL PRIMESTI DIN ROMANIA....SI CAND MA GANDESC CA SOTIORUL MEU AR VREA SA NE MUTAM IN NORVEGIA........WAW,PAI CE FAC EU CU PARUL MEU ACOLO???????ASA DE SCUMPA E VIATA????
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |