Salam Aleikum Wr Wb.
Dragi Surioare Stiti Cumva Vreun Tratament Natural Impotriva Caderii Parului?va Multumesc![]()
![]()
![]()
Thread: Contra Caderii Parului
Results 51 to 52 of 52
|
|
-
06-10-2006, 11:53 AM
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
Member

03-14-2007, 10:10 PM
salam alaikum wr wb.
interesanta discutia despre tratamente pt par
eu va recomand sa incercati uleiul de argan.nu stiu dak se gaseste in romania, dar va pot spune sigur k este f bun pt ten si fanere si nu numai.se foloseste si la gatit.
am vazut la televizor chiar acum 2 ani k l´oreal paris a acordat o bursa de studii unei magrebine pt cercetarea proprietatilor terapeutice in domeniul dermato-cosmetic al uleiului de argan, urmand a lansa pe piata ulterior produse care contin acest ulei.nu stiu dak au aparut aceste produse sau nu,dar in tarile maghrebului femeile folosesc acest ulei fie k atare sau sub forma de sapun sau creme preparate in casa.
sper sa-l gasiti si inshallah sa va fie de folos.mie-mi place f mult.
de asemenea puteti folosi si uleiul de porumb sau uleiul de seminte de strugure, acestea gasindu-se si la noi in supermarketuri.
uleiul de argan este putin mai scump decat cel de masine, insa nu atat de scump ca cel de ricin si de obicei se vinde la litru.
-
03-16-2007, 01:09 PM
Salaam aleykum dragele mele,m-am confruntat si eu din pacate cu aceasta problema cu mult timp in urma,dar vreau sa va impart cel mai bun tratament pt cadere si regenerare pe care l-am urmat este ff simplu.Se doar prin simpla aplicare regulata a uleiului de masline(in caz in care nu se gaseste ulei de par cu cactus si masline)conferindu-i parului si un aspect sanatos,lucios si ajuta la regenerare.Femeile din Orient numai asa ceva folosesc si au un par de "invidiat"
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |