Wa'laikum as-salam wa rahmatu-llah
Sunt moschee si centre islamice in fiecare oras mare : Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Constanta ...
Ii poti contacta pe cei de la liga islamica si vezi daca te poate indruma careve de acolo Liga Islamica
Thread: mosque in Romania
Results 1 to 2 of 2
|
-
- Alexandria ,Egypt( live in Dublin ) born in Onesti
03-03-2013, 07:21 PMAsaslamu alaikoum wa rahmatulah sisters
Zilele astea mama mea mi-a spus ca ar dori sa devina musulmanca Inshallah dar ar vrea sa sa sa intalneasca cu un grup de frati si suruori musulmani unde ar invata multe despre Islam .problema este ca parintii mei sunt surdo-muti . a gasit un grup de credinciosi in orasul Onesti jud Bacau ( martorii lui Iehova ) care vorbesc prin semne si mi-a spus ca e mult mai multumita ca intelege mai mult despre ce vorbesc decat ce vorbeste preotul in biserica
Nu stiu exact ce sa-i spun Va a rog sa-mi spuneti daca stiti .. , cate mosqee avem in tara si unde sunt situate ?
Daca sunt grupuri unde se vorbeste si prin semne pentru oameni suro-muti .
Eu din pacate nu locuiesc in tara si nu imi este prea usor sa-mi conving familia sa ne mutam in Romania .
Mama mea si-ar dori sa fie aproape de casa mai ales atunci cand v-a fi nevoie sa fie ingropata
Va rog sa ma ajutati cu sugestii .
Wa Asaslamu alaikoum wa rahmatulah .
-
03-04-2013, 04:27 AM
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |