Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. Nabi Salallah-Alaihi-Wasalam 
    Membru Special Anna's Avatar

Hainele profetului(saw)

Talpa piciorului a profetului Mohamed(saw)

Casa profetului Mohamed(saw)

In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

2. Historical Islamic places 
    moderator Saira's Avatar
    Anuka imi cer scuze ca intervin in thread-ul tau,insa nu cred ca puteam creea un nou thread doar pt aceste poze si m-am gandit ca aici ar fi destul de potrivite.

The battle of the Badr

Cave of Hira

Jist of the farewell (hajj) sermon

Qiblahtain Mosque

3.  
    moderator Saira's Avatar
    Battle of Ehzaab

Battle of Ohud

Birth place of the Prophet

4.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Mi-ai stranit atatea amintiri bebe... ,nu stiu ce simtiti voi cand vedeti asemenea fotografii dar Inshaa ALLAH sa va ajute Bunul ALLAH swt pe fiecare dintre voi si pe cei dragi sa ajungeti sa calcati in aceste locuri... inimile voastre vor ramane acolo cumva...am tot spus ca am sa scriu Hajjul trait cu mintea si sufletul meu ,din pacate insa,desi au trecut cateva luni inca nu ma pot aduna si nu mi-am revenit total la aceasta viata "normala",(uite,doar titlul l-am gasit).
    Inshaa ALLAH sa faceti duaa pt. mine sa pot ,ALLAH swt sa-mi dea puterea sa refac acest pelerinaj alaturi de voi,virtual.Ya Rabb!!!!!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

5.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam
    Mi-ai stranit atatea amintiri bebe... ,nu stiu ce simtiti voi cand vedeti asemenea fotografii dar Inshaa ALLAH sa va ajute Bunul ALLAH swt pe fiecare dintre voi si pe cei dragi sa ajungeti sa calcati in aceste locuri... inimile voastre vor ramane acolo cumva...am tot spus ca am sa scriu Hajjul trait cu mintea si sufletul meu ,din pacate insa,desi au trecut cateva luni inca nu ma pot aduna si nu mi-am revenit total la aceasta viata "normala",(uite,doar titlul l-am gasit).
    Inshaa ALLAH sa faceti duaa pt. mine sa pot ,ALLAH swt sa-mi dea puterea sa refac acest pelerinaj alaturi de voi,virtual.Ya Rabb!!!!!
    Insha'Allah Maryam habiby sa existe posibilitatea pemtru fiecare musulman de a face Hajj...eu numai gandindu-ma la asta ma trec o multime de fiori,ma simt parca mai fericita si ma cam trec lacrimi....lacrimi ca nu il slujesc asa cum trebuie pe Allah ta'ala,lacrimi ca familia mea nu este musulmana si imi este frica pentru ei,lacrimi ca nu pot trai 100% conform invataturilor Islamului,lacrimi pentru ca ma simt mult prea mica in fata maretiei Islamului,lacrimi pentru ca am impresia ca nu voi putea niciodata sa citesc si sa inteleg Qoranul in limba lui,limba araba,lacrimi cand vad ca lumea se incapataneaza sa nu vada Adevarul,oooofff....as plange o vesnicie daca as stii ca asta ar ajuta cu ceva.Dar insha'Allah voi face si eu ceva bun la viata mea,ceva care ma va ajuta sa-l vad pe Profet insha'Allah in Akhira.

Am sa fac mereu du'a pentru tine iubita surioara,poate vei reusi insha'Allah curand sa ne povestesti minunata experienta prin care ai trecut,indeplinind,cu aceasta,toti cei 5 stalpi ai Islamului.

Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatouhu

6.  
    membru de onoare maryam's Avatar

Bebe Inshaa ALLAH sa fii sigura ca ALLAH swt in mare Gratia Sa nu ne va lasa ,El ne-a dat aceasta religie ,ne-a intors la ea si cu ajutorul Lui Inshaa ALLAH vom fi dintre cei placuti Lui.Inshaa ALLAH!
    Mashaa ALLAH,aceste lacrimi ale tale....mashaa ALLAH!!!!!!!!!!!!!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)