Notices

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14
  1. Familie palestiniana ucisa de israelieni 
    Member ab0_yazen's Avatar
    O familie palestiniana a fost ucisa de armata isralieana fara nici un motiv,in timp ce acestia erau la plaja,ramand decat fetita care are 10 ani in viata.

Asa a inceput totul:
    http://s76.photobucket.com/albums/j3...nt=killwmv.flv

Apoi:
    http://s76.photobucket.com/albums/j3...lbomberwmv.flv

Poze:

Al salam aleykum wr wb

Modificat de Suleiman:
    Va rog sa nu mai postati poze cu simboluri religioase
    Last edited by suleiman; 06-14-2006 at 11:28 PM.

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Imi pare rau ca nu se vede poza postata aici,este odios ca si cei ce fac asta unor oameni nevinovati.
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

3. Atrocitati impotriva musulmanilor 

4.  
    Harnic nour al huda's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam
    Ohhhhhhhh,dragilor musulmani,vedeti voi...astea se intampla nu numai din cauza evreilor ci si din a noastra,a tuturor.Din cauza pasivitatii noastre si a lipsei de tarie in imanul nostru.Astazi musulmanii nu mai au glas si daca el exista printre atatea voci...nici nu se mai distinge.
    Alhamdulillahi Rabby al alamin ca ALLAH swt in mare Gratia Lui ne-a lasat credinta in victorie,Inshaa ALLAH!
    Insa haideti sa vedem de ce oare s-a ajuns aici?De ce ummah noastra nu mai e ceea ce a fost...atunci cand oamenii se dadeau la o parte cand pe strada trecea un muslim?Oare nu ne-a lasat noua ALLAH swt prin Profet saaws toate parghiile?Oare ne tinem noi de ele sau le-am lasat cu desavarsire?Oare practicam noi toti sunna Profetului saaws sau noi traim dupa alte criterii?
    Vai noua vai,faptul ca stam si plangem si lacrimile se usuca atat de repede nu stiu zau la ce ne foloseste...........................

Maryam......cu tot respectul si toata dragostea pentru tine............dar ofera si solutii...nu numai intrebari retorice!!!!
    Sau ofera-ne si noua idei care sa nu ne mai faca sa plangem si sa ni se usuce ochii si lacrimile degeaba...............

Efectiv ...capul meu nu merge mai departe de ideea de a face du'a pentru ei....altfel cum ii putem ajuta noi????

Si chiar nu inteleg ce vina avem noi pentru ca atatia oameni mor in Palestina........daca nu avem voce...spune te rog cam in ce stil si cum ar tebui sa rasune..........chiar vreau sa invat daca poate ajuta cu ceva.

5.  
    In primul rand Nur prin atitudine si fapte.
    Din pacate astazi musulmanii,nu toti ,insa multi dintre ei au intrat in coma ,sau dc mai respira o fac doar ptr. sufletele lor;cum asa?
    Nu impartasesc,nu impart,nu traiesc in comunitate si nu se implica pentru si in ea,nu fac nimic sau mai nimic pentru religia lor,glasurile lor cum spuneam nici nu se mai aud.Eu nu sunt in masura sa ofer solutii,dar din putina experienta de pana acum pot sa-ti spun ca oamenii acestia despre care scriu exista ,asadar am putut in acesti ani sa-mi fac o parere despre pulsul societatii musulmane.Cand e vorba de implicare concreta toata lumea se da la o parte,uite chiar cand s-a infiintat Asociatia "Surori musulmane" am constatat aceste lucruri,nimeni nu are timp sa se implice,in afara de vreo cateva fete,mereu aceleasi
    ii putem ajuta sa stii,prin multe dar intai trebuie sa ne ajutam pe noi insine,sa fim parte efectiva dintr-un tot care este Islamul nu doar sa apartinem ca si confesiune.

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)