Buna tuturor.
M-am gandit sa propun acest subiect pentru discutie. Incep prin a spune ca dupa parerea mea, este mai greu sa fii femeie dacat barbat. Femeia are de facut de toate...barbatii??-au devenit cam comozi.
Nu putem schimba faptul ca ne-am nascut de sex feminin sau masculin, si Dumnezeu ne-a creat cu un anumit scop in viata. Din aceste discutii poate ca sexul feminin va aprecia mai mult sexul masculin, si invers. Doresc ca in acest nou post sa expunem si ceea ce inseamna a fi femeie in islam, in crestinism, in iudaism, etc...si care sant atributiile si indatoririle acestora in aceste societati diferite...deasemenea, si care sant indatoririle si obligatiile barbatilor, si ce este mai greu pentru ei sa faca? Cred ca stiu de pe acum...pentru barbati cel mai greu lucru in viata este sa faca o femeie sa fie multumita.![]()
Thread: Avantaj-femeie/barbat?
Results 41 to 50 of 130
|
|
-
03-18-2006, 07:32 PM
-
04-16-2006, 07:01 PM
Ba da draga nazirah. Esti o crestina tipica acestor timpuri .Ai fost botezata la virsta cind nu puteai articula nici un cuvint ,si nici nu stiai ce te asteapta dupa aceea sau in ce consta religia ta,crezi in niste afirmatii facute de un om care s-a autointitulat ,,apostol" desi nu era, si iti neglijezi cu bunastiinta indatoririle de crestina .Credinta si faptele trebui sa fie intr-o permanenta simbioza caci,, nu exista credinta fara fapte si nici fapte fara credinta"
-
-
04-16-2006, 10:40 PMGresit! Cred in cuvantul lui Dumnezeu si in tot ceea ce se cere in Biblie pt a fi mantuit.
Originally Posted by munir
-
membru de onoare

04-17-2006, 01:08 AM
Originally Posted by nazirah
Si ce crezi tu,despre perioada care a urmat dupa revelarea Bibliei...caci nu se poate sa crezi doar in Biblie,nu?Este ca si cum
te-ai fi oprit in timp.Sau tineti si voi crestinii sa fiti mortis precum evreii care nu cred in Biblie doar pentru ca ea a venit dupa Tora?
-
04-17-2006, 01:23 AM
Originally Posted by maryam
Gasesti in apocalipsa raspunsul la intrebarea ta.
-
membru de onoare

04-17-2006, 01:25 AM
Originally Posted by nazirah
La intrebarea adresata tie gasesc raspunsul in Apocalipsa???????????????
Atunci nu vreau sa citesc
,era o gluma,fireste..insa stiu sigur ca atunci cand ea va veni va stii fiecare,Inshaa ALLAH,Alhamdulillah Rabby al-alamin.
-
04-17-2006, 01:30 AM
Exact! Daca nu vom prinde apocalipsa ,cu siguranta de ziua judecatii nu vom scapa asa ca vom trai si vom vedea, de fapt vom muri si vom vedea.
-
04-17-2006, 12:00 PM
Nu ma intereseaza arabii, eu nu am pomenit nimic de arabi,este vorba de musulmani si nu mai fa confuzii!In ceea ce priveste "arabii" poate tu vorbesti din experienta,pe mine nu ma intereseaza ei!Ma indrept in viata catre lucruri mult mai demne de mine decit arabii!Si tu mai lasa prostiile!Credeam ca femeia musulmana nu este asa de guraliva si-l slujeste pe Allah fara sa faca misto de cineva,poate undeva in sufletul meu va admiram,dar acum,ce-mi ramine sa zic este ca sunte-ti la fel ca si celelatle femei!nimic deosebit1Am vrut sa va cunosc caci mi sa vorbit frumos de voi,dar m-am ca-m inselat un pic tre sa recunosc.Stii cind e vorba de o disputa nu tre sa ataci persoana respactiva,doar puteai sa fii un pic mai diplomata,dar mintea romanului cea de pe urma!
Scuze ca v-am deranjat dar nu era nevoie de batjocura in vorbele voastre cred ca asta era calea cea mai simpla!Dar vorba vine:Nu cere niciodata de unde nu-i!
-
04-17-2006, 12:08 PM
Ai cunoscut personal pe o musulmanca care a dorit sa se ingajeze si a reusit din prima?
Eu am avut o prietena,care era si competenta si multe alte calitati si careia i-a fost foarte greu sa-si gaeacsa un job bine platit,pina ce nu a plecat inapoi in Syria unde s-a angajat fara nici o problema!
Nu mai vorbi daca nu cunost mentalitatile!
-
04-17-2006, 12:17 PM
Ce este asa de personal in a explica unui on unde te poti angaja?Daor poti vorbi in general fara informatii pesonale!V-am rugat sa-mi dati citeva posibile joburi pentru femei!Eu nu am spus ca romance casnice nu sunt dar totusi am observat caci femeile musulmance care majoritatea din ele sunt /foste romance nu prea u nevoie de un servici,asa mi s-a mai raspuns
aca sotul are un servici bun ,eu de ce sa mai lucrez!Pai sa lucrezi pentru tine,sa fii implinita,nu neaparat casnica,caci oricum toate stim cum e cu casnicul mate facultate nu trebuie pentru asta,in ceea ce priveste a avea un servici e un pik mai greu pentru voi ,sau cum sa inteleg?Stii eu chiar admir femeia care lucreaza!Nu as accepta niciodata sa nu am banii mei da buzunar si sa-i cer sotului!Eo rusine pentru mine,cu el poate si este de folos la ceva si eu nu?probabil pentru voi e un pik mai greu1 Uite ce face mentalitatea diferita!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |