Mi-a venit ideea asta in parc...nici nu stii cum e mai bine:sa le lasi independenta de a-si crea si dezvolta singuri personalitatea interactionand cu altii,sa-i bibilestitoata ziua ,sa incerci sa ii faci nicte mici exponenti ai "codul-ui mainerelor elegante".
Cateodata nici nu stiu cum s-o mai dau,parca mereu sunt in contratimp cu cerintele acestei societati parca tribale in care mamicile,bonele si bunicile isi invata copiii cu totul si cu totul alte idei de baza.
Nu stiu cum or fi altii dar e![]()
:smile28: u ma simt nepotrivita in aceasta lume(nu numai din acest pdv)
Thread: Ce ne sfatuim copiii??
Results 11 to 12 of 12
|
|
-
membru de onoare

06-16-2006, 11:39 PM

-
10-13-2007, 03:39 PM
Asalamu aleikom w rahmatullah w barakatu
ma sha Allah surioara ptr fiul tau Allah s ava biecuvanteze
ma sha Allah pentru toate surorile nastre care isi dau silinta sa fie numai bine.
Deci..parrerea mea e sa asteptam..iman de exemplu fetele sunt inca mici...rezulattele educatiei se vad cand sunt mai mari....intr-adeavr cred si eu ca baietii ar trebuii lasati mai liberi..sa ii dai intotdeauna 2 posibilitati care bieninteles alese dininte de noi dar sa creada el ca el a ales ptr ai dezvolta personalitatea.Este intr-adevar greu dar in sha Allah Allah ne va ajuta.Nu stiu in legatura cu parinti prieteni asta se poate interpreta....de catre copii.....si nu vreau sa-mi ajunga sa uite de respect...continui sa cred ca o relatie de respect este mai buna decat una de prietenie.aand in vedere generatile din ziua de azi...ca ti -i se urca in cap.Cel mai bun Cuvant este Cuvantul Lui Allah(Quranul) si cea mai buna calauzire este cea a profetului Muhammad
,si cele mai rele chestiuni sunt inovatile,si fiecare inovatie este Bidah si fiecare Bidah este ratacire si fiecare ratacire duce in Focul Iadului(Muslim)
www.assimalhakeem.com
-
10-13-2007, 04:44 PM
Poate nu m-am exprimat bine. Scuze. Un parinte stie ( sau are trebui sa stie ) cum sa-i insufle notiunea de prietenie copilului sau in asa fel incat sa fie si prieteni si sa se respecte reciproc. Cat despre a da 2 posibilitati de a alege copilului( atat baiat fiind dar si fata ) incat sa creada ca el a facut alegerea buna , cred ca este Ok, dar abia dupa o anumita varsta.
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |