Notices

Results 1 to 2 of 2
  1. salam alekum wa rahmatulahi wa barakatu(mie nu imi plac prescurtarile). 
    Incepator Hager's Avatar
    pai bine mai marumy,la ce te referi cand spui cum ne sfatuim copiii??!! cam despre ce ar fi vorba??cei mari sau cei mici sau in general;pentru ca tu stii ca pentru fiecare tip de copil,varsta,sunt anumite lucruri,situatii despre care poti voebi sau nu.Auzi,vezi sa nu razi de mine. stii la ce ma refer,eu cu scuzele de rigoare fata de tine si de ceilalti voi reveni cu anumite caracteristici sa le spun,pentru diferitele grupe de varste.vrei asta??sau ceva anume??
    insha ALLAH,sa fie ceva interesant pt.toata lumea.tu stii ca si eu mai am probleme cu ale mele,dar cu multa rabdare(RABDAREA =jumatate din CREDINTA) ,tact si multa perseverenta din partea tuturor va fi bine,insha ALLAH.asadar,dear HAGIE MARUMY(vezi cum te alint??) astept .ma salame;a apropos,stii ca sunt eu nu???(H)
    Si implineste rugaciunea la cele 2 capete ale zilei si la anumite ceasuri din noapte!Faptele bune le alunga pe cele rele.Aceasta este reamintirea pentru cei care cugeta! Si fii statornic in rabdare fiindca ALLAH nu lasa sa se piarda rasplata facatorilor de bine!

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    da surioara de-abia astept,avem nevoie toti de experienta si cunostintele tale,sper sa nu te superi dar am sa le spun fetelor(si nu numai) ca tu ai o specializare in acest domeniu,auzi,dar nu mai bine te prezinti?:smile28:
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)