Notices

Results 1 to 1 of 1
  1. Dar al-Islam & Dar al- Harb 
    fondator suleiman's Avatar
    Oricine care nu invata limba araba si nu citeste limba araba nu are cum sa inteleaga islamul sau civilizatia orientala .
    .
    Am cautat din curiozitate daca este ceva scris despre dar al harb , ca sa vad daca chiar avem asa ceva , pentru ca nu accept sa-mi spuna nimeni ca noi mintim , pentru ca nu avem de ce sa mintim.

Poftiti un link si sa cititi cu atentie si sa pui 10 linii sub
    http://en.wikipedia.org/wiki/Dar_al-Islam:
    Dar al-Islam and its associated terms are not found in the two most basic works of Islam, the Qur'an and the Hadith.

Dar al-Harb and its associated terms are not found in the two most basic works of Islam, the Qur'an and the Hadith.

Din moment ce nu figureaza in Quran si nici in Hadith (ce a zis profetul) inseamna ca sunt sau traditii sau inventii si indiferent ce sunt pe mine nu ma intereseaza si nici nu le accept .
    Noi nu avem trei sute de surse ci doar doua , asa ca ai gresit cand ai zis ce ai zis pentru ca ai copiat fara sa verifici , si ti-am zis pentru ca stiu ce spun nu ca sa ma dau mare si nici pentru ca sunt nu stiu cum si ce "adjectiv" mi-ai dat . Stiu Quranul si am citit Hadithurile si le-am studiat si stiu ca nu exista ce ai zis tu si eram convins ca nu este in Islam ceea ce a zis ziarista respectiva sau ce ai spus tu .

Va rog frumos , cerecetati si verificati si intrebati inainte sa copiati .

Ce stiu savantii islamici in ziua de azi :
    Au fost intrebati : mai multi savanti moderni despre cuvantul Dar al-Harb si Dar al-Islam ce parere au , si ei au zis :
    Aceste doua adjective nu au legatura si nici explicatie in Quran si nici in Hadith , ci au fost introduse in practica unui musulman din motive de securitate .

Cum in ziua de azi se spune in USA "Nu te duce in Iraq ca nu este bine pentru siguranta ta pentru ca sunt multe probleme " la fel savantii mai vechi au introdus acesti termeni ca sa stie omul , calatorul (asa cum e precizat si in Wikipedia) , ca este intr-o tara Islamica unde poate sa practice Islamul linistit fara sa aiba probleme sau sa fie omorat sau nu stiu ce . Adica pentru siguranta musulmanului .

Savanti musulmani au fost nevoiti sa foloseasca acesti termeni in sensul urmator :

Cand un musulman pacatuieste , si este intr-o tara unde este razboi , atunci primeste sau nu pedeapsa ?
    Si ei au avut doua pareri :
    1- Daca este in razboi , si pacatuieste atunci nu trebuie sa primeasca pedeapsa , ci se amana pana cand se intoarce la tara lui unde judecatorul va judeca pentru ce a facut (adica sa fie judecat dupa legea islamica nu dupa legea tarii respective- si legea Islamica este mai corecta si mai aspra decat orice lege , si nimeni care greseste nu scapa nepedepsit .
    2- Daca este in razboi , si face ceva gresit trebuie pedepsit , ca nu este diferenta in a practica Islamul intr-o tara islamica sau o tara aflata in razboi .
    ( De exemplu , daca un musulman aflat in razboi , un soldat de exemplu , bea alcool atunci ce face Generalul cu el ? Il pedepseste ca a pacatuit sau nu-l pedepseste pentru ca nu este autoritate Islamica in tara unde se afla ?)

Primii au zis ca sunt doua clasificari : Tara unde se practica Islamul atunci omul daca greseste primeste pedeapsa , si Tara unde este razboi in afara teritoriului islamic si acolo pacatosul nu primeste pedeapsa .
    Partea a doua a zis ca nu este nici o diferenta intre zone si tari , pacatosul primeste pedeapsa .

De aceea s- a facut clasificarea respectiva , fara sa aiba nici o legatura sau dovada din Quran sau Hadith .

Nu cum ai zis tu simione , fara sa te obosesti macar sa cauti ce inseamna cele doua cuvinte si cum si de ce au aparut .

Pana la urma , nu poti face nici o acuzatie a islamului pentru ca amandoua cuvinte nu au baza nici in Quran si nici in zisele pofetului .
    Last edited by suleiman; 06-10-2006 at 10:38 PM.

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)