subhanAllah subhanAllah subhanAllah
stiam pozele astea dar de fiecare data ma sperie atata de tare
sotul meu imi mai povesteste de pedepsele mormantului si de cele ale iadului si de fiecare data ascult ca si cum ar fii prima data cand aud desi imi dau lacrimile...
Allah sa ne ajute si sa ierte noua pacatele noastre
Thread: Chinurile Mormantului
Results 1 to 10 of 32
|
|
-
membru de onoare

06-19-2006, 05:25 PM
Imi vine in minte un verset din Quran...moartea va va ajunge chiar daca ati fi in turnuri semete.
Dragii mei,frati si surori,nu va ganditi ca trebuie sa fii batran sau bolnav pentru ca moartea sa va ajunga chiar acum.
Am primit astazi aceste poze tulburatoare si am vrut sa le impart cu voi toti.
Aceasta intamplare s-a petrecut in turcia,unui baiat de 18 ani.A murit innecat,dupa doar 3(!!!!!!!!!!!!!!) ore tatal sau a dorit sa-l deshumeze pt. a se convinge de ce a murit.Asa arata el dupa doar 3 ore!!!!!!!!!!!!!!!
Omanii care l-au spalat au marturisit ca pe corpul lui nu era nici macar o vanataie!Ca avea parul negru!
Uitati-va frati si surori ce inseamna sfarsitul noastru ,dupa viata pe care o ducem,caci oamenii de stiinta chemati acolo l-au intrebat ce fel de om era si parintele a spus ca era f. libertin si ca nu se ruga.
Oare aceasta viata nu este doar o joaca si gluma?Si oare nu ne va ajunge pe noi moartea?
LA ILAHA ILA ALLA
DUPA DOAR TREI ORE
DESI ERA INTACT(DAR MORT) PRIVITI CUM ARATA
Medicii au spus ca nu mai avea niciun os intreg,nu erau rupte ci SFARAMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subhan ALLAH!
LAILAHAILAA ALLAH,MUHHAMAD ABDU WA RASUL ALLAH!
La hawla wala quatta ila billah!
Nu se cuvine ca un mormatn sa fie deschis dupa moartea omului , si daca tatal lui a gresit , nu trebuie sa o facem noi .
Am sters pozeleLast edited by suleiman; 06-19-2006 at 06:25 PM.

-
Membru Special

06-19-2006, 05:48 PM
-
06-19-2006, 06:59 PM
eu nu am vazut pozele...despre ce e vorba???
Doar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
06-19-2006, 07:27 PM
Aiscia surioara...mie mi le-a trimis Maryam si sunt socata...te rog sa ma crezi,inca mai tremur...si imi vine sa plang...si imi este frica pana si sa merg prin casa,sunt singura...mi se pare ca peste tot vad cum arata persoana respectiva....
imi cer scuze daca sunt incoerenta...
-
06-19-2006, 07:53 PMù
Originally Posted by bebe_amour
aiscia2005@yahoo.it...poti sa le trimiti aici inshaallahDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
06-19-2006, 07:59 PMte rog frumos,nu te supara pe mine...roag-o pe maryam sa ti le trimita....asta ar insemna sa le vad din nou....si deja peste tot le vad...nu mai vreau.
Originally Posted by aiscia
te imploooooor...nu te supara insa nu vreau sa le mai vad...
-
06-19-2006, 08:38 PM
pai daca omul nu se ruga e clar de ce a avut sfarsitul asta chiar si dupa moarte , imi vine acum in minte unii sfinti crestini ale caror corpuri au ramas aproape intacte ,conteaza si atentia omului catre spiritual .
pe mine nu m+au socat imaginile
apropo, voua nu va plac filmele de groaza ?mie imi plac atat de mult incat ,cand am vazut filmul Patimile lui Iisus ,intrebam pe toata lumea cine e tipul ala asa de interesant si misterios care il ispiteste in gradina ghetsimani pe Iisus, ma gandeam k e vrun apostol super interesant cand aflu ca e de fapt diavolul...de la prea multe filme de groaza plus trupe rock mi se trage ! nici nu mai stiu de ce sa ma sperii
-
06-19-2006, 08:40 PMEu la Patimile lui isus am fost singura care a iesit din sala.Si faza e ca am fost cu niste colege/i si toti ma stiau de o persoana puternica....si taman eu am iesit afara!tuturor li s-a parut ciudat cum eu am iesit si nu alte persoane,considerate ca fiind mai "fragile".
Originally Posted by nazirah
aaaa...urasc filmele de groaza....desi cand eram mica imi placea acum sunt speriata si de un gandac daca il vad.
-
06-19-2006, 08:45 PM
bebitza, mi le-a trimis maryam
subhanallah...subhanallah...subhanallah
si daca iti e tare frica...atunci hai la mine acasa...:smile26: :smile26: :smile26: te asteeeeeeeeeeptDoar Allah ma poate judeca!
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |