.........eu zic asa..ca aceste imagini nu sunt pentru cei care stau rau cu inima si apoi.....ca m-a cuprins o tristete incomensurabila , ca plang in continuu si ma vad in imposibilitatea de a face ceva mai mult decat du'a..................iar Bunul Allah sa-i odihneasca familia fetitei pe cele mai inalte trepte ale Firdowusului.....inshallah , ya Rabby!!!!!!1![]()
![]()
![]()
Results 1 to 10 of 14
|
|
-
06-14-2006, 03:44 PM
O familie palestiniana a fost ucisa de armata isralieana fara nici un motiv,in timp ce acestia erau la plaja,ramand decat fetita care are 10 ani in viata.
Asa a inceput totul:
http://s76.photobucket.com/albums/j3...nt=killwmv.flv
Apoi:
http://s76.photobucket.com/albums/j3...lbomberwmv.flv
Poze:

Al salam aleykum wr wb
Modificat de Suleiman:
Va rog sa nu mai postati poze cu simboluri religioaseLast edited by suleiman; 06-14-2006 at 11:28 PM.

-
06-14-2006, 07:04 PM
-
Membru Special

06-14-2006, 11:09 PM
nour...asta e realitatea....e trista e dureroasa si noi o privim sub forma de poze sau video pe cand altii o traiesc....
Allah sa ii ajute si sa ii aiba in paza Lui
sa facem du'a pentru ei...macar asa ii putem ajuta inshAllah
-
06-15-2006, 05:10 AM
Salam aleikum .
Ce sa mai zici?Ce cuvinte sunt cele mai potrivite cind de fapt ramai fara glas!!Si cind te gindesti ca in lumea asta mare noi,palestinienii suntem teroristii care ii omoara pe sarmanii evrei.
Dar NU VAD O SINGURA STIRE DESPRE TRAGEDIILE FRATILOR NOSTRI!!!!
Ma umplu de indignare,citeodata imi vine sa sparg TV-ul.Si mi-e ciuda ca oamenii sunt asa naivi si se lasa condusi doar de minciunile mass-mediei.E revoltator,strigator la cer!
RABDARE!RABDARE CUMINTE!(si nu pot sa ma gindesc ,pana cind?????)
-
-
06-15-2006, 02:22 PM
salam aleykum wa rahmatullah wa barakatuhu....
impartasesc si eu cu voi aceeasi tristete incommensurabila care ne cuprinde pe toti cei care vedem aceste imagini ( si de aici si de la celelalte subiecte cu imagini dureroase) ...intr-adevar trebuie sa fi tare de inima...si cu adevarat ca nu exista cuvinte ca sa redea ceea ce simtim ,noi ca noi ...dar EI ?!!!.
ALLAH swt sa ii rasplateasca cu mult bine pe Lumea Cealalta...inshaALLAH, inshaALLAH, inshaALLAH....
Cel mai mult ma intristeaza ca cei mai multi oamenii care stau cat mai "la adapost" de astfel de tragedii , nu inteleg nicicum situatia ...dar nici nu vor macar sa isi deschida mintile ca sa priceapa !...
un raspuns de la o astfel de persoana a fost (...dupa ce i-am aratat imaginile, plangand , mi-a zis : "dar de ce nu pleaca de acolo?!!!" ( adica din tara lor !!!! )...oameni TREZITI-VA !!!...este tot ceea ce pot sa spun acum ...
Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
-
-
membru de onoare

06-15-2006, 11:17 PMOhhhhhhhh,dragilor musulmani,vedeti voi...astea se intampla nu numai din cauza evreilor ci si din a noastra,a tuturor.Din cauza pasivitatii noastre si a lipsei de tarie in imanul nostru.Astazi musulmanii nu mai au glas si daca el exista printre atatea voci...nici nu se mai distinge.
Alhamdulillahi Rabby al alamin ca ALLAH swt in mare Gratia Lui ne-a lasat credinta in victorie,Inshaa ALLAH!
Insa haideti sa vedem de ce oare s-a ajuns aici?De ce ummah noastra nu mai e ceea ce a fost...atunci cand oamenii se dadeau la o parte cand pe strada trecea un muslim?Oare nu ne-a lasat noua ALLAH swt prin Profet saaws toate parghiile?Oare ne tinem noi de ele sau le-am lasat cu desavarsire?Oare practicam noi toti sunna Profetului saaws sau noi traim dupa alte criterii?
Vai noua vai,faptul ca stam si plangem si lacrimile se usuca atat de repede nu stiu zau la ce ne foloseste...........................
-
06-15-2006, 11:34 PM
Originally Posted by maryam
MashaALLAH scumpica mea Maryam ... asa este ... insa din pacate totul se opreste la vorbe... toti suntem constienti de acest lucru ....in sinea noastra pe toti ne doare... insa doar atat ... poate ca trebuie sa iesim in strada , sa incepem sa protestam, sa aratam ca nu suntem de acord cu ceea ce se intampla in lume la adresa musulmanilor si a umanitatii in general...si aici apare intrebarea : cine iese primul ? cine incepe ?....stati asa , nu toti odata !...adica NIMENI !!! ....
InshaALLAH sa incepem sa facem ceva ...
Pupicei ..... ALLAH maaki !Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |