Notices

Results 1 to 8 of 8
  1. Asociatia "surori Musulmane" 
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by maryam
    In primul rand Nur prin atitudine si fapte.
    Din pacate astazi musulmanii,nu toti ,insa multi dintre ei au intrat in coma ,sau dc mai respira o fac doar ptr. sufletele lor;cum asa?
    Nu impartasesc,nu impart,nu traiesc in comunitate si nu se implica pentru si in ea,nu fac nimic sau mai nimic pentru religia lor,glasurile lor cum spuneam nici nu se mai aud.Eu nu sunt in masura sa ofer solutii,dar din putina experienta de pana acum pot sa-ti spun ca oamenii acestia despre care scriu exista ,asadar am putut in acesti ani sa-mi fac o parere despre pulsul societatii musulmane.Cand e vorba de implicare concreta toata lumea se da la o parte,uite chiar cand s-a infiintat Asociatia "Surori musulmane" am constatat aceste lucruri,nimeni nu are timp sa se implice,in afara de vreo cateva fete,mereu aceleasi
    ii putem ajuta sa stii,prin multe dar intai trebuie sa ne ajutam pe noi insine,sa fim parte efectiva dintr-un tot care este Islamul nu doar sa apartinem ca si confesiune.

Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatouhu

Maryam habibty,a-propos de Asociatia Femei musulmane chiar voiam sa te intreb,eu,chiar daca nu sunt din Bucuresti,ma pot inscrie?Ma primiti? La mine in oras nu cunosc decat vreo 7 muslime cu care ies,dar stiu sigur ca exista mult mai multe,le vad uneori pe strada si ma gandesc ce frumos ar fi sa fim unite,sa ne cunoastem toate!
    Poate prin intermediul acestei asociatii s-ar putea face ceva,nu?Adica daca ne inscriem pentru moment eu si celelelate surioare care ne cunoastem deja,insha'Allah vom face cunoscut faptul ca Asociatia exista si aici si insha'Allah va fi un pas spre reintregire.

2.  
    membru de onoare maryam's Avatar
    Quote Originally Posted by bebe_amour

Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatouhu

Maryam habibty,a-propos de Asociatia Femei musulmane chiar voiam sa te intreb,eu,chiar daca nu sunt din Bucuresti,ma pot inscrie?Ma primiti? La mine in oras nu cunosc decat vreo 7 muslime cu care ies,dar stiu sigur ca exista mult mai multe,le vad uneori pe strada si ma gandesc ce frumos ar fi sa fim unite,sa ne cunoastem toate!
    Poate prin intermediul acestei asociatii s-ar putea face ceva,nu?Adica daca ne inscriem pentru moment eu si celelelate surioare care ne cunoastem deja,insha'Allah vom face cunoscut faptul ca Asociatia exista si aici si insha'Allah va fi un pas spre reintregire.

Sigur habibti ca te poti inscrie,uite o sa pun pe site formularul ptr. cine doreste acest lucru,Inshaa ALLAH!cHIAR VA ROG PTR. CELE CARE SUNTETI IN AFARA TARII SAU IN PROVINCIE,INSCRIETI-VA !!!!!!!!!!!!!
    LA ILAHA ILA ALLAH MUHAMMAD RASUL ALLAH INNA LILLAHI WA INNA ILAIHI RAJIAUN

3. Asociatia "surori Musulmane" 
    Asa cum probabil deja stiti multe dintre voi,a luat fiinta in Bucuresti,alhamdulillah min fadli ALLAH swt ,aceasta asociatie.
    Sper si ma rog sa fie un loc binecuvantat si sa ne ajute ALLAH swt sa facem impreuna pentru noi toti si mai ales pentru Islamul nostru ceea ce trebuie pe calea lui ALLAH swt.

Aici este formularul pe care va rugam sa-l completati si daca doriti sa deveniti membru al acestei asociatii sa-l trimiteti pe adresa silomuslim@yahoo.com ,pentru a fi inregistrat.
    Orice contributie a voastra reprezinta ceva foarte important,un sfat,o parere,un articol,orice avem nevoie si orice este de la voi este Inshaa ALLAH bine-venit!
    Inshaa ALLAH sa fie li waghi Taala!

FORMULAR DE PREZENTARE

1. NUME SI PRENUME :

2. ADRESA SI NUMARUL DE TELEFON:

3. DORITI SA FITI MEMBRU ACTIV AL PROIECTULUI INFIINTAT DE ,, FUNDATIA TAIBA ,, :

4. CUM V-ATI GANDIT (PUTETI) SA AJUTATI :

5. IDEI PT. PROIECT:

DATA SEMNATURA

4.  
    fondator suleiman's Avatar
    ALLAH sa va rasplateasca .
    Aceasta e doar pentre surori ?

5.  
    Quote Originally Posted by suleiman
    ALLAH sa va rasplateasca .
    Aceasta e doar pentre surori ?
    Si pe tine si pe noi toti Inshaa ALLAH!
    NORMAL CA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Cum sa fie doar pentru surori,ce noi traim doar pentru noi?:smile26: Sau pentru voi? :copii,soti,frati?
    Aceasta asociatie are portile deschise pentru oricine,musulman sau nu,nu este cu circuit inchis,dorim Inshaa ALLAH sa facem ceva pentru Islam ,pentru musulamni,pentru oricine are nevoie.inshaa ALLAH suntem mici dar puternice de dragul lui ALLAH swt.Sa faci duaa pentru noi Inshaa ALLAH

6.  
    Harnic nawal's Avatar
    Imi pare rau ca nu se vede poza postata aici,este odios ca si cei ce fac asta unor oameni nevinovati.

http://www.arabox.net/message.php?scope=e50935&id=58575

maryam scumpica , uite am pus eu link-ul unde se gasesc pozele pe care ai vrut sa le pui ... InshaALLAH sa se vada.

Foarte trist

Pupicei ... ALLAH maaki !
    Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
    wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]

7.  
    Inshaa ALLAH in curand vom fi si mai aproape de voi,asa ca va rugam orice material interesant pe care il aveti,orice informatie,idei,propuneri,cerinte,nu uitati sa le exprimati,sa le faceti cunoscute .
    Astept pe mail ideile voastre.

Bebe ,alhamdulillah am primit,Inshaa ALLAH o sa te inregistram si te felicitam esti cel mai NOU membru al asociatiei ,mashaa ALLAH!

8.  
    moderator Saira's Avatar
    Bebe ,alhamdulillah am primit,Inshaa ALLAH o sa te inregistram si te felicitam esti cel mai NOU membru al asociatiei ,mashaa ALLAH!
    Shoukraaaaaaaan,sunt ff fericita insha'Allah sa particip la tot ceea ce va fi nevoie,insha'Allah sa fac ceva bun alaturi de voi.

pupici habibty Maryam

Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)