Originally Posted by bebe_amour
Sigur habibti ca te poti inscrie,uite o sa pun pe site formularul ptr. cine doreste acest lucru,Inshaa ALLAH!cHIAR VA ROG PTR. CELE CARE SUNTETI IN AFARA TARII SAU IN PROVINCIE,INSCRIETI-VA !!!!!!!!!!!!!
Thread: Asociatia "surori Musulmane"
Results 1 to 8 of 8
|
|
-
06-18-2006, 10:53 AM
Originally Posted by maryam
Assalamou alaykoum wa rahmatuLlahi wa barakatouhu
Maryam habibty,a-propos de Asociatia Femei musulmane chiar voiam sa te intreb,eu,chiar daca nu sunt din Bucuresti,ma pot inscrie?Ma primiti?
La mine in oras nu cunosc decat vreo 7 muslime cu care ies,dar stiu sigur ca exista mult mai multe,le vad uneori pe strada si ma gandesc ce frumos ar fi sa fim unite,sa ne cunoastem toate!
Poate prin intermediul acestei asociatii s-ar putea face ceva,nu?Adica daca ne inscriem pentru moment eu si celelelate surioare care ne cunoastem deja,insha'Allah vom face cunoscut faptul ca Asociatia exista si aici si insha'Allah va fi un pas spre reintregire.
-
membru de onoare

06-18-2006, 11:41 PM
-
membru de onoare

06-18-2006, 11:49 PM
Asa cum probabil deja stiti multe dintre voi,a luat fiinta in Bucuresti,alhamdulillah min fadli ALLAH swt ,aceasta asociatie.
Sper si ma rog sa fie un loc binecuvantat si sa ne ajute ALLAH swt sa facem impreuna pentru noi toti si mai ales pentru Islamul nostru ceea ce trebuie pe calea lui ALLAH swt.
Aici este formularul pe care va rugam sa-l completati si daca doriti sa deveniti membru al acestei asociatii sa-l trimiteti pe adresa silomuslim@yahoo.com ,pentru a fi inregistrat.
Orice contributie a voastra reprezinta ceva foarte important,un sfat,o parere,un articol,orice avem nevoie si orice este de la voi este Inshaa ALLAH bine-venit!
Inshaa ALLAH sa fie li waghi Taala!
FORMULAR DE PREZENTARE
1. NUME SI PRENUME :
2. ADRESA SI NUMARUL DE TELEFON:
3. DORITI SA FITI MEMBRU ACTIV AL PROIECTULUI INFIINTAT DE ,, FUNDATIA TAIBA ,, :
4. CUM V-ATI GANDIT (PUTETI) SA AJUTATI :
5. IDEI PT. PROIECT:
DATA SEMNATURA
-
-
membru de onoare

06-18-2006, 11:56 PM
Originally Posted by suleiman
Si pe tine si pe noi toti Inshaa ALLAH!
NORMAL CA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum sa fie doar pentru surori,ce noi traim doar pentru noi?:smile26: Sau pentru voi?
:copii,soti,frati?
Aceasta asociatie are portile deschise pentru oricine,musulman sau nu,nu este cu circuit inchis,dorim Inshaa ALLAH sa facem ceva pentru Islam ,pentru musulamni,pentru oricine are nevoie.inshaa ALLAH suntem mici dar puternice de dragul lui ALLAH swt.Sa faci duaa pentru noi Inshaa ALLAH

-
06-19-2006, 01:34 PM
Originally Posted by maryam
http://www.arabox.net/message.php?scope=e50935&id=58575
maryam scumpica , uite am pus eu link-ul unde se gasesc pozele pe care ai vrut sa le pui ... InshaALLAH sa se vada.
Foarte trist
Pupicei ... ALLAH maaki !Qul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
membru de onoare

06-19-2006, 03:55 PMInshaa ALLAH in curand vom fi si mai aproape de voi,asa ca va rugam orice material interesant pe care il aveti,orice informatie,idei,propuneri,cerinte,nu uitati sa le exprimati,sa le faceti cunoscute .
Astept pe mail ideile voastre.
Bebe
,alhamdulillah am primit,Inshaa ALLAH o sa te inregistram si te felicitam esti cel mai NOU membru al asociatiei
,mashaa ALLAH!

-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |