da acum am vazut si eu,SUBHANA ALLAH!
Nu trebuie sa ne bucuram,trebuie sa spunem LA ILAHA ILA ALLAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Results 1 to 10 of 11
|
|
-
06-19-2006, 03:32 PM
In numele lui Allah Cel Milostiv, Indurator !
Nu stiu daca este o stire adevarata, prin urmare luati-o cu o marja de eroare, insa am primit si eu pe messenger un mesaj care m-a bucurat enorm.
Se spune ca cel care a facut caricaturile Profetului (pacea si binecuvantarea lui Allah fie asupra sa!) a murit ars de viu, insa guvernul danez nu face inca publica stirea .
"In ziua aceasta, am desavarsit religia voastra si am implinit harul Meu asupra voastra si am incuviintat Islamul ca religie pentru voi !" (5 : 3)

-
-
06-19-2006, 06:36 PM
Dumnezeu sa-l ierte!
Dane, m-a uimit mult postarea ta, pt ca nu credeam ca un om poate sa se bucure de moartea altuia sau sa doreasca moartea unui om .
Dar in fine, fiecare gandeste cum vrea.
Nu uita ca si noi crestinii suferim cand Iisus este atacat de formatii rock , nu voi mai da exemple,mereu au fost unii care l+au batjocorit si s+au facut faimosi pe seama LUI. Dar atitudinea mea mereu va fi aceeasi , 'Iarta-i doamne ca nu stiu ce fac ', crestinismul ne invata sa iertam si nu ne instiga la ura
-
-
06-19-2006, 06:51 PM
Dan says
un mesaj care m-a bucurat enorm.
si daca tot stai atat de bine cu vazul draga hannen , poate ne spui si noua care e semnul pus de Dan in fatza titlului...nu-i asa ca exprima o dezaprobare de neinchipuit al evenimentului ?
-
06-19-2006, 07:06 PM
si eu spun la fel, nu trebuie sa ne bucure moartea unui om...
daca a fost pedepsit prin moartea sa, asa a vrut Dumnezeu si asa a fost sa fie...mie imi pare rau de el daca a murit pt ca nu a avut timp sa indrepte ce a facut.
-
06-19-2006, 10:06 PM
Subhan ALLAH !
LA ILAHA ILA ALLAH , MUHAMMAD RASULULLAH !
Sa ne ierte Bunul ALLAH pe toti , inshaALLAHQul hwa : Allahu Ahad, Allahu Samad, lam yalid wa lam yulad,
wa lam yakunllahu kufuwan Ahad" [Al-Ikhlas]
-
06-19-2006, 11:02 PM
Nu cred ca Dan se bucura de moartea unui om ci pur si simplu ca Allah a facut dreptate, caci numai El poate judeca ce e bine si ce e rau...
Poate este un semnal pentru toti cei care batjocoresc alte religii...una e sa nu crezi si alta e sa iti bati joc...
Chiar daca nu cred de exemplu in semnul crucii, asta nu inseamna ca pot sa imi bat joc de cei care isi fac cruce...si asa mai departe...indiferent de religie, trebuie sa existe respect reciproc
-
-
membru de onoare

06-20-2006, 05:16 AM
pe mine cel mai mult ma deranjeaza ca unii oameni nu sunt in stare sa priveasca dincolo de cuvinte in profunzimea ideilor,unde ati vazut voi ca se bucura omul de moartea acelui nefericit?Chiar este o subtilitate si eu pot spune ca ma bucur,nu ma bucur,alhamdulillah sunt mandra ca ALLAH swt m-a facut muslima,iar atunci cand oamenilor li-se arata evidentele Sale semne sunt si mai plina de gratitutine.
Cat despre moartea unui om,nici nu ma bucur nici nu-mi pare rau,cred doar ca viata ca si moartea ii apartin lui ALLAH swt si la El este stiinta tuturor lucrurilor!
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |