Imi vine in minte un verset din Quran...moartea va va ajunge chiar daca ati fi in turnuri semete.
Dragii mei,frati si surori,nu va ganditi ca trebuie sa fii batran sau bolnav pentru ca moartea sa va ajunga chiar acum.
Am primit astazi aceste poze tulburatoare si am vrut sa le impart cu voi toti.
Aceasta intamplare s-a petrecut in turcia,unui baiat de 18 ani.A murit innecat,dupa doar 3(!!!!!!!!!!!!!!) ore tatal sau a dorit sa-l deshumeze pt. a se convinge de ce a murit.Asa arata el dupa doar 3 ore!!!!!!!!!!!!!!!
Omanii care l-au spalat au marturisit ca pe corpul lui nu era nici macar o vanataie!Ca avea parul negru!
Uitati-va frati si surori ce inseamna sfarsitul noastru ,dupa viata pe care o ducem,caci oamenii de stiinta chemati acolo l-au intrebat ce fel de om era si parintele a spus ca era f. libertin si ca nu se ruga.
Oare aceasta viata nu este doar o joaca si gluma?Si oare nu ne va ajunge pe noi moartea?
LA ILAHA ILA ALLA
DUPA DOAR TREI ORE
DESI ERA INTACT(DAR MORT) PRIVITI CUM ARATA
Medicii au spus ca nu mai avea niciun os intreg,nu erau rupte ci SFARAMATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Subhan ALLAH!
LAILAHAILAA ALLAH,MUHHAMAD ABDU WA RASUL ALLAH!
La hawla wala quatta ila billah!
Nu se cuvine ca un mormatn sa fie deschis dupa moartea omului , si daca tatal lui a gresit , nu trebuie sa o facem noi .
Am sters pozele
Thread: Chinurile Mormantului
Results 31 to 32 of 32
|
|
-
membru de onoare

06-19-2006, 05:25 PM
Last edited by suleiman; 06-19-2006 at 06:25 PM.

-
06-20-2006, 07:34 PM
DAN, masha allah si fetelor trebuie sa aveti tot timpul in minte ca SHAITAN nu face nimic fara permisiunea lui ALLAH -subhana wa ta'allah. Luati-o ca pe o incercare de la ALLAH (SWA), ganditiva ca va incearca sufletul si imanul.
Eu m-am trezit intr-o noapte cu lumina aprinsa in dormitor, l-am intrebat pe el si imi zivce ca nu-si aduce aminte daca a fost el sau nu, dar eu frumusel m-am ridicat am inchis luminea si cand m-am intors in pat am inceputr sa recit tot ce stiam in araba de la A la Z, nu conta si apoi am inceput sa zic SUBHANA ALLAH, ALHAMDULILAH si ALLAHU AKBAR si am adormit. Intr-o alta noapte sotul era somnambul si sa dus sa faca wudu si a facut doua rakat. Nu-si aduce aminte nici de ele.
La mine in casa merge tot timpul surat Al-Baqara la casetofon il programez sa mearga non-stop si cand plec de acasa il deschid si il pun in surdina si atat. Noroc ca nu platesc curentul electric(este introdus in pretul chiriei ca si apa)...lucky me...
Hai ca m-am lungit
من قبله من يحمل حياتي في يديه
-
06-21-2006, 02:41 AM
Feteeelor!
vreti sa mi se faca pielea de gaina?!...
Allah Ta'ala sa ne protejeze de ce-i rau....
(dar acum, serios.. stau si eu treaza.. pana la Al-Fajr... cred ca numai la postarile voastre o sa-mi stea mintea!)
:smile26:
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |