Draga mea,ce vesti groaznice!
Nu le doresc criminalilor decit sa aiba parte de acelasi tratament ,ishaAllah...curind.Rabdare ,rabdare.![]()
Thread: Palestina fara hrana si fara apa
Results 1 to 10 of 33
|
|
-
03-20-2006, 06:06 PM
PALESTINA se confrunta cu o serioasa criza umanitara a atentionat astazi ONU deoarece Israelul obstructioneaza accesul la sursele de apa( o practica veche acolo de altfel a ocupantilor israelieni) apa de care depinde agricultura palestiniana. Existenta zidului de separare este o alta piedica in folosirea surselor comune de apa.
,,nu putem supravietui fara apa, aceasta nu este viata. Israelienii vor sa transforme Palestina intr/un desert,, a declarat Hind Hury un membru al guvernului palestinian din Ierusalimul de est. 75% din resursele de apa palestiniene se afla in West Bank zona sub ocupatie israeliana. Miii de palestinieni sunt fortati sa cumpere apa . Curtea internationala de justitie a cerut Israelului sa darime bariera si sa restituie cele 1140 de h confiscate de la palestinieni.
Israelul mai este acuzat si de contaminarea deliberata a apei. Apa potabila candva a fost contaminata cu pesticide. Doctorii spun ca din aceasta cauza copii palestinieni au diaree, enterocolite, febra, gastroenterite, probleme renale, infectii si boli dermatologice care devin cronice. Numerosi nou nascuti mor din cauza infectiilor provocate de apa.
Faina si drojdia au devenit produse alimentare greu de gasit in Gaza , zaharul si uleiul de asemenea. ONU avertizeaza ca daca fasia va ramane inchisa in continuare ne vom astepta la criza umanitara profunda. In momentul de fata palestinienii nu au nici macar strictul necesar pentru supravietuire .
-
-
membru de onoare

03-22-2006, 06:56 AMInshaa ALLAH ma gandesc sa propun un mod de a putea ajuta si noi de aici din Romania cumva.
Nu este normal ca fratii si surorile noastre sa sufere si noi sa traim ca si cum nu s-ar intampla nimic.
Poate se poate deschide un cont,ceva,ce zici admin(vedeti,n-am pus dumneavoastra
)?????????

-
03-22-2006, 03:45 PM
Cred ca admin nu a vazut ideea propusa de tine, insa este o idee buna...nu e normal ca din cauza politicii si urii sa sufere oameni nevinovati. Bine, problema e complicata...ar fi interesant de precizat o istorie a Palestinei, cum a trecut teritoriul lor dintr-o parte in alta..ce zici admin?te punem la munca..
-
03-22-2006, 08:13 PM
Se poate deschide un cont bancar in Romania , si il facem public si adunam banii si le trimitem in Palestina.
Insa trebuie sa facem legatura cu cineva din palestina ca sa-i trimitem banii.
Dar problema este la cine sa trimitem banii ??
O sa caut o asociatie palestiniana umanitara ...
Daca vreti atucni o sa deschid un cont ..
Ce spun ceilalalti ??
-
membru de onoare

03-22-2006, 10:38 PM
Originally Posted by admin
Eu cred ca se pot trimite banii pentru ca sunt multi romani chiar in palestina,ca sa nu mai vorbim de cetateni palestinieni care au studiat sau au trait in Romania,Inshaa ALLAH sa putem face ceva,cat de mic,de dragul lui ALLAH swt si tot inseamna ceva,cat ar fi de putin...nu uitati ca nu va i nici unul dintre noi cu adevarat credincios pana ce nu-i va dori fratelui sau ceea ce-si doreste siesi.Inshaa ALLAH,TAUAKAN ALLAH.
-
03-24-2006, 11:54 PM
e foarte usor sa iau legatura cu persoane care traiesc in gaza sau cisiordania (mai usor totusi in cisiordania) ,,,,
as pitea sa ocup de asta..
problema e insa ca sunt persoane fizice ca noi.. nu sunt institutii umanitare...
si nu stiu in ce fel ar fi banii aia distribuiti...
stiu chiar familie cu probleme si 2 din 6 copii ai acelei familii sunt aici in romania... traiesc numai ei stiu cum..
astept propuneri... daca vreti, am posibilitatea sa intru in legatura cu palestinieni din west bak sau ghaza.
-
membru de onoare

03-25-2006, 12:07 AMDaca deschideti cont sa ne spuneti cum sa trimitem bani. Mai bine cu cineva care stie pe acolo, sau chiar copiii aceia care sunt acuma in Romania, macar le luam grija putin din carca parintilor. Ar fii bine cu genanw deoarece daca cunoaste macar stim ca banii merg la sigur acolo ca cine stie cum a fii cu organizatiile astea. Se platesc tot felul de taxe si altele pentru unele si e mai bine sa ajunga banii direct. Eu asa cred
-
-
| « Previous Thread | Next Thread » |
| Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |