salam aleikum surioare dragi
as vrea sa va povestesc un caz de casatorie care pe mine sincer ma ingrijoreaza rau....
ea este o surioara(araba) care,allahu alem,unde a gresit in primele luni de casatorie,ca ,acum nu mai poate face nici o miscare prin casa fara ca sotul sa nu urle...
de exemplu,ieri seara m-am dus in vizita la ea si mi-a povestit ca sotul i-a cerut suc(gazos)....si,ea,a luat sticla din frigider si a deschis-o ...un pic de gaz s-a auzit iesind....si a inceput sa urle sotul la ea sa inchida repede sticla ca din cauza ei sucul nu mai e bun...ca nu stie sa desfaca o sticla si ca poate sa il arunce ca oricum el nu il mai bea asa....fetelor,credeti-ma ca atunci cand imi povesteste eu nu stiu nici macar ce sa ii raspuind...
imi vine sa ii zic ca e bolnav sotul ei cu capul...
subhanallah, daca nu as cunoaste aceasta surioara nu as crede ca se poate intampla si asa ceva...dar ea stie sa faca de toate,casa ei este ca lacrima la orice ora intri neanuntat,e mereu ingrijita,are grija de copii,...etc.,etc,...iar sotiorul este mereu nemultumit si are ceva de comentat la toate....PAREREA MEA E CA EA A GRESIT IN MOMENTUL IN CARE NU A STIUT SA SE FACA RESPECTATA,ADICA SA MAI SPUNA SI NU LA ANUMITE CERINTE...EU DEJA I-AM SPUS CA TREBUIE SA FI BUNA,SA ITI INDEPLINESTI INDATORIILE FATA DE SOT,DAR IN ACELASI TIMP TREBUIE SA TE SI IMPUI SI SA NU TE LASI CALCATA IN PICIOARE.
CE TREBUIE SA II RASPUND EU CAND ISI DESCARCA SUFLETUL IN FATA MEA?????????(sa nu radeti de postarea mea)
Thread: Se Mai Poate Face Ceva????
Results 41 to 42 of 42
|
-
06-22-2006, 11:58 AMDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
07-11-2006, 04:32 AMOriginally Posted by aiscia
-
10-11-2008, 10:15 PMoare mai exista si astfel de oameni??e departe de a fi musulman.
o singura mingiere poate avea sarmana femeie :indurind iadul in propria casa, ,poate nadajdui la o treapta mai sus decit "sotul",care e raspunzator de pacea sufleteasca a sotiei si a copiilor.
am o prietena ce-l pune la punct pe sotul ei , spunindui , doar:"ALLAH vede tot, si nu-i departe vremea cind roata se va intoarce"
viata e ca un bumerang si daca semeni vint vei secera furtuna
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |