habibti nu am auzit de papusa fulla decat acu vreo cateva luni si am fost placut surprinsa de existenta ei
adevarul e ca eu am crescut cu barbie...si imi rugam parintii sa imi cumpere si mie rochite ca ale ei....asa scurte si visam cand cresc mare sa am corpul ei si sa ma imbrac ca ea
normal ca influenteaza negativ copii pentru ca hainele ei nu sunt decente ....sunt "moderne" pe cand fulla e o "papusa puternica cu personalitate"
e atata de frumoasa...m-as juca putin cu ea
Thread: Papusa Fulla
Results 1 to 10 of 53
|
-
-
06-23-2006, 07:54 AM
-
06-23-2006, 01:41 PM
imi place tare mult... ...cred ca innebunesc creatorii de la barbie ...Voi stiti,subhanallah,ca pe atatea fetite muslim le tenteaza sa cumpere papusi barbie si am vazut cum sunt influientate negativ din punct de vedere al imbracamintii.Allahu alem.
Se gasesc deja in comert aceste papusi muslim???Sa dau fuguta sa ii cumpar la fatima...ca deja m-a innebunit sa le pun hijab la toate papusile ei pe care le are...
SUNT MINUNATEDoar Allah ma poate judeca!
<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)
<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)
-
06-23-2006, 01:51 PM
am crescut cu Barbie dar am putut sa fac diferentza ca ea e o papusa si eu un om , de aceea hainele nostre nu prea au semanat.
eu o prefer categoric pe Barbie !
-
- Abu Dhabi, United Arab Emirates, United Arab Emirates
06-23-2006, 02:03 PMAnanmaria,m-ar fi surprins sa spui ca iti place"Fulla",bref,sa stiti ca in Emirate exista de o eternitate astfel de papusele pentru fetite,si nu numai "Fulla",varietatea este foarte mare.
Si toate fetitele le adora acolo!
Inshallah sa aduca si in Romania.
-
06-23-2006, 02:56 PM
Si eu o prefer pe barbie
Ce nebunie mai e si asta ? Copilul saracu inca nu stie nimic si noi bagam in mintea lui nebunii si fanatism .
1- Barbie e o jucarie pt fete , asa ca nu vad nimic rau in imbracamintea ei.
2- Fulla ................... Copilul trebuie sa invete sa aleaga el , nu sa fie impus sa aleaga .
3- Mama credinciosilor , Aisha binecuvintata sa fie , avea papusi , si profetul nu-i spunea nimic , oare avea Fulla ? cum e imbracata ?
Aimediat o sa fie o jucarie imbracata in negru de sus pana jos ....
Lasati-va copii sa traiasca copilaria . Au vreme sa invete cum trebuie sa fie un om... Cel putin in primii 7 ani din viata lor sa fie liberi.
-
-
06-23-2006, 03:20 PM
Mie imi place Fulla!!E prima data cind o vad!
Sigur am sa cumpar si eu daca gasesc,probabil la vreo vizita "acasa"
Suleiman,m-a surprins mesajul tau.De-ai fi parinte de fete mai ales cred ca te-ai gindi de 2 ori inainte sa zici asa cu usurinta "lasati copiii..."
Eu sunt de acord,dar uite ai mei vad numai despuiati/te peste tot,la tv ,,pe strada ...macar o papusa care sa arate ca ma-sa si tot le iau
Eu sunt sigura ca influenteaza comportamentul si asa cum vad destula lume cu dosul gol,prefer sa vada si de astea mai imbracate ca sa aiba copilul o balanta.
Stiu eu ce zic,nu va bagatzi (glumesc)
-
-
« Previous Thread | Next Thread » |
Thread Information |
Users Browsing this ThreadThere are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests) |