Notices

Thread: Autorizatie

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 17 of 17
  1. Autorizatie 
    moderator aiscia's Avatar
    Vreau Si Eu Sa Intreb Ceva,poate Cineva Ma Poate Ajuta..
    Fatima Este Trecuta Pe Pasaportul Meu,,,am Nevoie De Autorizatia Tatalui Ca Sa Vin Cu Ea In Romania???
    Daca Da,unde Trebuie Facuta Aceasta Declaratie?
    Eu Ma Gandesc Ca Daca Tatal A Consimtit Trecerea Fetitei Pe Pasaportul Meu Nu Ar Mai Fi Nevoie De Autorizatie Pentru Iesire....
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

2.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Ce bulibaseala,m-ati ametit de tot de cap.
    Eu am calatorit cu fetita mea cea mare (pe cind avea 6 luni si nu din egypt)care era trecuta in pasaportul meu si n-am avut nevoie de nicio declaratie,nici o semnatura ,nimic.
    Dar daca ziceti ca e ceva nou,oh ma ia durerea de cap!
    Cred ca le fac pasapoarte ..ori si asa trebuie declaratia tatalui?Doamne cum iti mai complica unii viata si macar de-am fi o tara unde se misca totul ca pe roate,da` de unde te tin pe la cozi de te ia batzu.
    Birocratia in floare

3.  
    Member
    Quote Originally Posted by genan
    poate s-aumai schimbat legile de cand erameu mica sieram cu mama pe pasaport (ma refer lacelroman) si stiu ca de fiecare data candam emrsin cehia ( de 5 sau chiar 6 ori) ammers numai cu ea si nu ne-a intrebat nimeni nimik.
    cand am mers tot cu ea in tari unde ne-a trebuit viza, tata a semnat, iarcand am mers singura, tot in tara carevrea viza,au semnat amnadoi...
    dar in fine.. poate s-au mai schimbat acuma regulile...
    Din cate am inteles eu asta e lege noua, data anul acesta.

Cred ca cel mai bine e, daca e posibil binenteles, sa calatoreasca copilul cu pasaportul strain, nu cu cel romanesc individual sau inscris in pasaportul roman al parintelui. Astfel se evita toata alergatura dupa acte.

Sper sa ma scuze admin-ul daca pun link-ul urmator al unui alt forum unde se discuta cateva experiente traite legate de acest subiect, si cazul unui rezident roman plecat in vizita in afara tarii si cazul unei cetatean roman cu rezidenta in afara tarii, cum e cazul Aisciei, venit in vizita in Romania si care a avut probleme la intoarcere.

http://forum.desprecopii.com/forum/t...TOPIC_ID=78825

4.  
    moderator aiscia's Avatar
    Dar Acest Formular Este Facut Special Ptr Cei Care Pleaca Din Romania Ptr Un Timp....si Nu E Cazul Meu.....
    Si Sa Inteleg Ca Tre Sa Merg La Consulat...
    Subhanallah...iti Piere Cheful De Vacanta
    Doar Allah ma poate judeca!

<< ''Muhammad este Trimisul lui Allah. Iar aceia care stau alaturi de el sunt aspri fata de necredinciosi si sunt induratori intre ei....''>> (48:29)

<< Acela care doreste o alta religie decat Islamul, nu-i va fi acceptata si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.>> (3:85)

5.  
    Member
    Quote Originally Posted by aiscia
    Dar Acest Formular Este Facut Special Ptr Cei Care Pleaca Din Romania Ptr Un Timp....si Nu E Cazul Meu.....
    Si Sa Inteleg Ca Tre Sa Merg La Consulat...
    Subhanallah...iti Piere Cheful De Vacanta
    Incearca sa suni la consulatul roman si intreaba-i de ce este nevoie si ce trebuie sa faci.
    Chiar daca e un pic de stres e mai bine sa cunosti inainte de ce ai nevoie decat sa te trezesti cu alte complicatii mai incolo.
    Sper sa rezolvi repede, fara prea mult stres. InshaALLAH

6.  
    moderator Nadia's Avatar
    Tin minte cand mama isi pregatea actele de emigrare in Canada, chiar daca era divortata de taca-miu si chiar daca ambi copii ii erau incredintati, ea tot avea nevoie de declaratia lui taca-miu pentru ca fratele meu sa poata parasi tara. Eu zic ca cauti sa te informezi la biorile oficiale ca-i mai bine: give_rose:
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

7.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia
    Tin minte cand mama isi pregatea actele de emigrare in Canada, chiar daca era divortata de taca-miu si chiar daca ambi copii ii erau incredintati, ea tot avea nevoie de declaratia lui taca-miu pentru ca fratele meu sa poata parasi tara. Eu zic ca cauti sa te informezi la biorile oficiale ca-i mai bine: give_rose:
    Asta este o cu totul alta situatie Nadia.
    Mama ta se pregatea sa emigreze ,normal ca are nevoie de acordul tatalui sa scoata copiii din tara.
    Eu, la fel si aiscia(se pregateste) am fost in vacanta din tara de rezidenta in tara de origine.Deci nu vad necesitatea semnaturii tatalui pe inca cinshepe mii de acte din moment ce el si-a dat acordul ca,copilul sa fie trecut in pasaportul mamei.

8.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by hannen
    Asta este o cu totul alta situatie Nadia.
    Mama ta se pregatea sa emigreze ,normal ca are nevoie de acordul tatalui sa scoata copiii din tara.
    Eu, la fel si aiscia(se pregateste) am fost in vacanta din tara de rezidenta in tara de origine.Deci nu vad necesitatea semnaturii tatalui pe inca cinshepe mii de acte din moment ce el si-a dat acordul ca,copilul sa fie trecut in pasaportul mamei.
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks