Notices

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 55
  1. seturi de bijuterii 
    membru de onoare genan's Avatar
    fetelor, am incercat sa fac un show in power point si sa il vedeti aici, dar nu se poate.... asa ca show ul il puteti vedea la aceasta adresa,

http://img159.imageshack.us/slidesho...673388rmo.smil

iar pozele separat, aici, una cate una...
    dacaceva de pe aici va place, si barbatii nu vor sa va ia, sa nu ma injure pe mine, eu doar am aratat modele..... (nu vreti sa stii cat poate sa ajunga un set, asa ca mai bine nu le aratai barbatilor, daca nu vreti sa faca si un infarct....)

2.  
    Quote Originally Posted by amal
    decat un set din acela din aur la 3000-4000$, mai bine o vacanta de vis...si ma multumesc doar cu o pereche de cercei frumosi cu pietre colorate, ca cei propusi de iman

ideea nu a fost de laudarosenie, doar de aratat, ca idee.... cine isi permite, primeste si mai mult de atata....

mi-ar fi si groaza sa ma duc la nunti cu colacul de aur la gat

daca asa ai fi obisnuita si deci ti s-ar parea absolut normal, ai merge.. acelasi lucru cum la 90% din femeile de pe lumea asta li se pare normal sa-si puna cand se marita rochie alba, de mireasa....
    si haideti totusi s anu exageram si sa nu-l numim colac.... macar din respect pt cei care fac astfel de bijuterii.. indiferent de pret, ele se fac manual si inca cu f multa munca....

- imi plac bijuteriile mai fine. cele mari stau bine la putine femei; e drept ca de obicei la araboaice le sta f bine cu bijuterii mari.

multe femei rome, care isi pastreaza traditiile 100%, ma refer la cele care se casatoresc de la 15 ani, sau la cele care nu se casatoresc altfel decat virgine, sau la cere pt care fam lor primeste bani, si asa mai departe..... toate astea isi pun aur si-n cap... si mi se pare ca salbele alea de aur de la gat chiar le sta f bine.. si daca nici tiganii traditionalisti nu au aur , atunci nush de cine sa mai vb...
    deci hai s anu vb numai de araboaice.....

asa ca cine are posibilitate, de ce nu si-ar cumpara?

3.  
    moderator amal's Avatar
    ciudat ca ai amintit de femeile rome..
    depinde de gusturi pana la urma. eu vorbeam despre mine, nu despre gusturile altora.

4.  
    Quote Originally Posted by amal
    ciudat ca ai amintit de femeile rome..
    depinde de gusturi pana la urma. eu vorbeam despre mine, nu despre gusturile altora.

d c ciudat? este , ca si la multe alte civilatii, si la ele prezent aceasta metoda de impodobire, cu multe bijuterii, mari si de aur...

d c ciudaT?

5.  
    Incepator bianka_brrr's Avatar
    Aoleuuu,ce-mi vazura ochii
    Ce bijuterii minunate am vazut...mi-au taiat respiratia,in special cele orientale care sunt favoritele mele
    Absolut superbe

Sa va arat si eu ceva,sa-mi spuneti daca va plac

Si acest inel imi place la nebunie

Si o bratara...

6.  
    Harnic
    chiar e superb inelul!.........e asa mai deosebit...

7.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Waw fetelor!Sunt superbe bijuteriile astea.Chiar mi-as lua si eu din alea cu 4 dolari bucata.Macar sa nu ma zgarii pe ochi cand le pierd.Ca la mine este o moda sa-mi pierd bijuteriile.Parca toate s3e desfac.Si culmea,imi pierd cate un cercel.Parca e si mai enervant sa raman doar cu un cercel.Lanturile sa nu mai vorbim.Pana si o curea ,gen centura,din ----l am pierdut-o.Sotul m-a intrebat daca sunt cumva surda sau dorm pe strada ca aia a trebuit sa sune f tare la impactul cu asfaltul.Dar,credeti-ma,n-am auzit nimic,nici macar nu mi-am dat seama pana ce am ajuns acasa si parca lipsea ceva.
    Asa ca eu ma multumesc cu pleurile!

8.  
    moderator Saira's Avatar
    Quote Originally Posted by latifa
    Waw fetelor!Sunt superbe bijuteriile astea.Chiar mi-as lua si eu din alea cu 4 dolari bucata.Macar sa nu ma zgarii pe ochi cand le pierd.Ca la mine este o moda sa-mi pierd bijuteriile.Parca toate s3e desfac.Si culmea,imi pierd cate un cercel.Parca e si mai enervant sa raman doar cu un cercel.Lanturile sa nu mai vorbim.Pana si o curea ,gen centura,din ----l am pierdut-o.Sotul m-a intrebat daca sunt cumva surda sau dorm pe strada ca aia a trebuit sa sune f tare la impactul cu asfaltul.Dar,credeti-ma,n-am auzit nimic,nici macar nu mi-am dat seama pana ce am ajuns acasa si parca lipsea ceva.
    Asa ca eu ma multumesc cu pleurile!

ce m-ai facut sa rad latifa habibty...

9.  
    moderator Nadia's Avatar

Fetelor intr-adevar sunt foarte frumoase, sa vad poate il pun sa-mi faca vreun cadou
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

10.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia

Fetelor intr-adevar sunt foarte frumoase, sa vad poate il pun sa-mi faca vreun cadou
    Pai draga mea,meriti!!!Cu siguranta iti va faqce cadou fara sa-i ceri

11.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Da bebe,acum si mie mi se pare amuzant,dar in momentele alea imi vine sa ma sui pe pereti.Oricum eu m-am limitat la cercei,desi am ramas doar cu doua perechi pe care ii duc la verificat cam la doua luni,sa le mai stranga "suruburile",pt ca astia chiar mi-s dragi si sunt primiti de la persoane ff dragi.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks