Notices

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 31 to 40 of 52
  1. Burticutzele Rasaritului! 
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum surioare dragi, dupa cum cred ca toata lumea a aflat, insha allah voi avea un bebelush, si cu siguranta voi avea intrebari si nedumeriri de aceea mi-am permis sa deschid subiect cu intrebari si experiente.
    :smile06: multumesc mult
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

2.  
    moderator amal's Avatar
    imi pare sincer rau Nadia. inchallah sa treci si peste aceasta...acum ai nevoie de sotul tau, dar daca ti se va parea distant sau dezinteresat sa stii ca multi barbati nu stiu cum sa faca fata la astfel de situatii si le este foarte greu sa se exprime sau sa reactioneze...asta nu inseamna ca nu le pasa. sper ca vei primi intelegere si tandrete in aceste momente triste.
    ai rabdare, roaga-te si inchallah sa aveti copii frumosi si sanatosi in viitor.

3.  
    Deosebit hannen's Avatar
    Oh,draga mea imi pare atit de rau!
    Rabdare multa,cu siguranta Allah va v-a darui copiii in viitor!Acum stii ca se poate!Mult,mult curaj si nu lasati nimic intre voi.
    Nu are de ce sa ridice un perete intre voi,aceasta nu-i vina niciunuia,este voia lui Allah swt.
    Te pup cu drag si ma rog pt. tine ca in curind sa fie totul bine!!InshaAllah!

4.  
    Harnic Iman3's Avatar
    ... mama lui de sistem de sanatate occidental. Chiar ieri vorbeam cu sotul meu in masina si ii spuneam despre tine sa ma asigur ca ti-am spus bine ce ti-am spus.... si el care nu se pierde cu firea usor dupa ce i-am spus cat de asteptata era acest copil.... a facut ochii mari si a spus repede la medic chiar daca va trebui sa te duci la un privat sa platesti mai mult. Medicul trebuia sa intervina de la primele firisoare maronii. Eu nu pot sa inteleg si pace ... Pai aici femeile gravide se alinta mai ceva ca la mama lor si suna chiar si pentru ca... au facut diaree... ups! ... mai ales cand evorba de un copil pretios.
    Allah SWT sa iti dea rabdare draga mea caci rabdatorii isi au rasplata lor la Allah si inshaAllah cand o veni vremea sa iti tii in brate copilasul. Fii tare draga mea si nu uita de du'a-ul lui Zacharia!

Hannen nu e nici o problema in cazul tau cu toxoplasmoza pentru ca ai facut infectia inainte.:smile06:

5.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Imi pare nespus de rau,Nadia.Dar trebuie sa fii tare si sa gandesti pozitiv si sa te rogi .
    Nu sta singura,vino sa vb cu noi ,vb cu sotul tau cat mai mult!
    Te pup si sa ai grija de tine!

6.  
    moderator Saira's Avatar
    Nadia,wallahi...mi-au dat lacrimile....si cat ma bucurasem pt tine,cat ne bucurasem....si mai ales,CAT DE BUCURASEI!!! habibty,un singur lucru iti pot spune:nu-l lasa pe sotul tau sa fie departe de tine,acum aveti nevoie amandoi de sprijinul celuilalt...nu e vina nici unuia dintre voi,se intampla asta pentru ca Allah ta'ala a vrut asa...roaga-te si Allah te va face fericita insha'Allah....vei vedea ca nu va trece mult timp pana cand o sa ai puiutul tau!aaa....si inca o chestie:nu-i spune sotului tau ca noi,cele dupa forum,stiam ca esti insarcinata...sa nu se supere ca n-ai facut ca el,ca n-ai asteptat sa fie sigur!in nici un caz nu trebuie ca voi sa va certati acum sau sa stati suparati....impreuna puteti face fata mai bine durerii,dezamagirii...si cu rabdare insha'Allah vei ramane din nou insarcinata si vei avea un bebel frumos,sanatos,credincios...o minune de bebe!

pup u habibty si te imbratisez muuuuult

7.  
    Membru Special Anna's Avatar
    Nadyuca habibti esti aici in inima mea
    trebuie sa fii tare...Allah te iubeste si are grija de tine
    nu te departa de sot...aveti nevoie unul de altul si de Allah
    cu salat si cu du'a se rezolva orice in viata
    asa a fost voia lui Allah si e o testare
    u sa iti pastrezi credinta si speranta si mai ales increderea in Allah
    te pupici....
    sa fii puternica chiar daca e greu.....apoi inshAllah vei avea un rasarit ...de soare
    In the Name of Allah, the Most Beneficent, the Most Merciful.

8.  
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum surioarelor Allah sa va rasplateasca pentru gandurile voastre, noi aseara am avut o conversatie unde ne-am spus ofurile si am ajuns la concluzia ca asa o chestie ar trebui sa ne uneasca mai mult ca niciodata si ca este ALLAH cel care decide ce sa avem si ce nu El ma facut sa inteleg ca poate e mai bine asa, daca ar fii fost mai rau sau daca s-ar fii intamplat ceva cu mine ca ALLAH are motiv pentru ceea ce face EL.
    Asa ca vom astepta sa ma refac bine de tot si apoi vom relua drumul nostru catre familia mult dorita. INSHA ALLAH, sa trecem cu bine de toate obstacolele.
    GABY mie dor de tine la nebunie

9.  
    Deosebit latifa's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia
    Salam Aleikum surioarelor Allah sa va rasplateasca pentru gandurile voastre, noi aseara am avut o conversatie unde ne-am spus ofurile si am ajuns la concluzia ca asa o chestie ar trebui sa ne uneasca mai mult ca niciodata si ca este ALLAH cel care decide ce sa avem si ce nu El ma facut sa inteleg ca poate e mai bine asa, daca ar fii fost mai rau sau daca s-ar fii intamplat ceva cu mine ca ALLAH are motiv pentru ceea ce face EL.
    Asa ca vom astepta sa ma refac bine de tot si apoi vom relua drumul nostru catre familia mult dorita. INSHA ALLAH, sa trecem cu bine de toate obstacolele.

Draga NADIA,ma bucur ca te-ai inteles cu sotul tau care are mare dreptate.Ma bucur ca nu te-ai inchis in tine si ai venit sa ne mai povestesti si inchallah va fi totul bine si vei avea o familie cat de curand!:smile06: :smile06: :smile06:

10.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia
    Habibty imi pare foarte rau pentru cele intamplate ,dar ma bucur ca ai discutat deschis cu sotul , si Insha Allah sa va spirijiniti si tot ceea ce v-ati propus sa se indeplineasca . Insha Allah Insha Allah Insha Allah . Suntem aici ori de cate ori ai nevoie de noi habibty. Ai grija de tine si Insha Allah totul o sa fie bine. :smile06: :smile06:

11.  
    moderator Nadia's Avatar

LATIFA, IMAN:smile06:
    IMAN3 poti te rog sa-mi dai si mie dua lui Zaharia, eu o stiu in mare dar o vreau exact si vreau sa stiu cum pot sau ce trebuie sa fac. Insha Allah, Allah-subhana wa ta'ala sa ne ocroteasca pe toti.

PS: Este unde explicat cum se face salat Istahara?

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks