Notices

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 41 to 50 of 52
  1. Burticutzele Rasaritului! 
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum surioare dragi, dupa cum cred ca toata lumea a aflat, insha allah voi avea un bebelush, si cu siguranta voi avea intrebari si nedumeriri de aceea mi-am permis sa deschid subiect cu intrebari si experiente.
    :smile06: multumesc mult
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

2.  
    Deosebit sara's Avatar

Nadia imi pare sincer rau pentru tine . Dar cum ai spus si tu Allah a stiut de ce a facut asta . InshaAllah o sa vina alta sarcina cu un bebe minunat . Nu dispera . Se mai intampla . O vecina de a mea a avut sarcina extrauterina si s-a operat vineri , inaintea propriei nuntii . Asta s-a intamplat in urma cu 4-5 ani , iar acum are 2 baietei frumosi si voinici . InshaAllah totul o sa fie bine .
    Only ALLAH can judge me !

3.  
    Deosebit sara's Avatar
    Draga Nadia ,
    Salatul Istahara se fac 2 raka si dupa ce se termini Rugaciunea spui dua . Imi pare rau dar eu nu am cartea acum cu mine ca sa iti spun ce trebuie spus . InshaAllah o sa se gaseasca cineva care sa-ti spuna .
    Rugaciune pentru cineva aflat in suferinta ,
    Nu exista alta divinitate in afara de Allah , Cel Maret, Cel Bland . Nu exista alta divinitate in afara de Allah , Stapanul Tronului Maret . Nu exista alta divinitate in afara de Allah , Stapanul Tronului Maret . Nu exista alta divinitate in afara de Allah , Stapanul Cerurilor , al Pamantului si Stapanul Tronului Divin .
    La ilahe illa Allah , el-aziim , el -haliim . La alahe illa Allah , rabbul - arshil-aziim . La ilahe illah Allah , rabbu es -semauati ue rabbul-erdi ue rabbul-arshil-kerim .

4.  
    Deosebit sara's Avatar
    O ALLLAH , spre mila Ta sper si nu ma lasa singur cu treburile mele nici macar pentru o clipa si indreapta-mi toate treburile mele . Nu exista alta divinitate in afara de Tine .
    Allahumme rahmeteke ergiu fela tekilnii ila nefsi tarfete ainin ue eslih li sha-nii kullehu , la ilahe illah ente .
    Nu exista alta divinitate in afara de Tine .Cat de Maret esti Tu . Cu adevarat m-am numarat printre cei rataciti .
    La ilahe illah ente subhanake inni kuntu minez-zalimin .
    Allah , Allah este Domnul meu si eu nu asociez pe nimeni cu El .
    Allahu Allahu rabbi la eshriku bihi sheien .

Rugile si Pomenirile Musulmanului

5.  
    Deosebit sara's Avatar
    Ruga cand esti lovit de o nenorocire sau esti depasit de o situatie
    Credinciosul puternic este mai bine iubit de Allah decat credinciosul slab si in amandoi este virtute . Lupta pentru ce este bun pentru tine , cauta adapost la Alllah , si nu deznadajdui* . Daca o nenorocire te loveste , nu spune : Daca totusi as fi facut asa s-ar fi intamplat asa si asa . In loc de asta spune :
    Allah a dorit si cea ce doreste , El se face . Deoarece cu adevarat DACA , deschide lucrarea diavolului .
    *adica : fa tot ce -ti sta in putinta pentru a fi supus in fata lui Allah si pentru a obtine ceea ce este cu El , cauta sprijin la Allah in aceasta lupta a ta si nu deznadajdui sau nu inceta sa cauti sprijinul si mila Sa .
    Cu adevarat , Allah ne cearta pentru negjijenta si trandavie , dar ne indreapta prin prudenta si hotarare si , daca o problema te apasa spune :
    Allah este de ajuns pentru mine si ce paza buna este El .

6.  
    Member
    Nadia, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat.
    Nu iti pierde speranta si inshaALLAH intr-o zi iti vei putea tine in brate micul puiut..Ma bucur ca sotul tau e alaturi de tine.
    Aveti grija de voi

7.  
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum...
    BOGDANA
    IMAN3 multumesc mult de tot pentru raspuns, dupa ce tu si SARA ati raspuns m-am gandit ca ar fii mai bine sa fii deschis un alt subiect pe aceasta tema ca sunt sigura ca mai sunt si alti membri cu intrebari, eu stiu sigur ca am sa va mai intreb. Poate o rugam pe IMAN_elsayed sa mute acele postari.

8.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia
    Salam Aleikum...
    BOGDANA
    IMAN3 multumesc mult de tot pentru raspuns, dupa ce tu si SARA ati raspuns m-am gandit ca ar fii mai bine sa fii deschis un alt subiect pe aceasta tema ca sunt sigura ca mai sunt si alti membri cu intrebari, eu stiu sigur ca am sa va mai intreb. Poate o rugam pe IMAN_elsayed sa mute acele postari.
    Habibty le-as muta cu mare placere dar nu pot , pot sa mut ceea ce este in Islam , iar moderatorul de la sectiunea asta el ar putea sa le mute in Islam. Deci asteptam adminul sa le mute sau cine e moderator

9.  
    moderator Nadia's Avatar
    Quote Originally Posted by iman_elsayed
    Habibty le-as muta cu mare placere dar nu pot , pot sa mut ceea ce este in Islam , iar moderatorul de la sectiunea asta el ar putea sa le mute in Islam. Deci asteptam adminul sa le mute sau cine e moderator

OK atunci ii dau PM lui surioara noastra maryam

10.  
    moderator batool391's Avatar
    ya ukhti ghaliya Nadia, imi pare rau ptr ca ti s/a intamplat asa ceva. Sunt cu sufletul alaturi de tine, nu/ti pierde speranta. Allah sa/ti dea putere sa treci peste incercarea asta.

11.  
    Membru de onoare imanikka's Avatar
    Quote Originally Posted by NaDia
    OK atunci ii dau PM lui surioara noastra maryam
    Da habibty Maryam ar putea-o face.
    Nadiukaa

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks