Notices

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 52 of 52
  1. Burticutzele Rasaritului! 
    moderator Nadia's Avatar
    Salam Aleikum surioare dragi, dupa cum cred ca toata lumea a aflat, insha allah voi avea un bebelush, si cu siguranta voi avea intrebari si nedumeriri de aceea mi-am permis sa deschid subiect cu intrebari si experiente.
    :smile06: multumesc mult
    من قبله من يحمل حياتي في يديه

2.  
    Incepator bianka_brrr's Avatar
    Offf Nadia imi pare foarte rau ce s-a intamplat
    Eu am lipsit vreo 3 zile,am fost la parinti,acum am deschis forumul si nu stiam de nu se mai vede tickerul tau,nu stiam ce s-a intamplat
    Am citit toate paginile pana aici si pe cuvantul meu ca am lacrimi,imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat.
    Trebuie sa intelegi ca asa a vrut bunul Allah.El ne da copii,tot El ni-i ia de langa noi.Asa a fost sa fie.Si Allah stie de ce s-a intamplat asa.Nu trebuie sa judecam
    Trebuie sa luptati in continuare,sa va rugati si sa fiti unul langa celalalt.
    Sunteti tineri,sanatosi si va iubiti.Asta e cel mai important.Veti avea o multime de copii in shaa Allah, frumosi,destepti si religiosi.
    Iti promit ca am sa ma rog pentru tine si Allah mi-e martor
    Nu dispera,totul va fi bine in shaa Allah
    Ai multa grija de tine,te rog mult
    Te pup si sanatate multa :smile26:

3.  
    Harnic
    : O Nadia i-mi pare rau ce ti s-a intamplat.Nu-ti face griji ALLAH poate face tot.Roagate si ai incredere in ALLAH.
    Cumnata mea 10 ani in sir pierdea toate sarcinile.Medicii i-au spus sa se fereasca sa nu mai ramana gravida ca este exclus sa poata da nastere unui copil cu asa uter distrus.Ea a lasat in baza CELUI PREAINALT si iata ca dupa zece ani a nascut un bebe sanatos si frumos.Acum are un an si jumatate.
    Sti mai mult mi-e teama ca peste ceva timp te vei plange ca nu dovedesti cu gradinita ta de copii.

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Thread Information
Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks
Bookmarks